Problem je druze sto je adresa za vase dobrodosle kritike neispravna.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 7:34 pmOvdje buraz samo treba klimati glavom, kritika nije dobro dosla.shzna je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 7:31 pmLegendo, svaki put, ali svaki put kad se iznesu kritike, kad lose odigramo, stvore se neki odredjeni ljudi da kazu pa eto nadjite bolje od trenutne garniture, pa cak ima i slucajeva gdje dodju i kazu sto ne odes u klub pa se sam izboris za svoje mjesto da prodru tvoje ideje. Mislim, presmijesno. Ispada kao da mi bez ove uprave ne mozemo, kao da su veci od kluba.
Da se razumijemo, ja protiv ove garniture nisam i mislim da izuzetno dobar posao rade, ali ove nebuloze po forumu..![]()
Ja svoj sud donosim na osnovu znanja, iskustva, mentaliteta, psihe i svega sto me cini navijacem Kluba. Drugi donose na osnovu svog. U pravu je onaj koji bolje percipira stvarnost i njene refleksije na buducnost. Medjutim, kritikovati mene ili nekog treceg zbog suprotnog misljenja nije ispravno. Ja ako mislim da Adzem dobro radi svoj posao, nemam potrebe da kritikujem. Svi koji misle da Adzem ne radi dobro svoj posao, bujrum adresirajte kritike na Klub.
Ljudi, vecina vas ste clanovi Kluba. Imate na to pravo. Svima nam je u interesu bolji Zeljo, sampionski i trofejni. Samo budite konstruktivniji od obicnog pisanja iza usernameova.