Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Fanzi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 7:32 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned avg 27, 2017 7:01 pm
Slazem se.
Ali kljuc promjene mora biti u tome sto vec imas smisljeno rjesenje. Nije dobro samo promjeniti pa poslije napraviti i gore.
Meni se iskreno ovaj prelazni na pocetku cinio fin, ali nije dovrsen iz ne znam kojih razloga.
Za Adzema sam rekao da ce nam vise valjati nego Slavka gledajuci sastav koji imamo a koji nije za titulu. Mi cemo vjerovatno i sa Adzemom i sa Slavkom uzet Evropu, ali sa Slavkom ne bi imali mlade igrace u izlogu.
I dalje nama fale 2-3 igraca. Jos kad imas suspenzije, pa kad se i taktika promasi, onda bas lose izgleda.
Nije ovo obracun sa ljudima poput tebe. Ovo je obracun sa 90% frustrirane mase.
Idemo mijenjati. Promijenjeni su treneri, igraci a Real postali nismo.
Postojimo 96 godina i imamo 8 titula prvaka, ali se lozimo da je procenat uspjesnosti veci.
Igramo ligu u BiH nakon rata 22 godine i osvojili smo 6 titula sto je manje od 33% uspjesnosti, ali napadamo titulu svake godine.
Elem, ljudi hoce titulu u ovakvoj drzavi s razlogom. Dosta corobake i hodanja u krug. Ajde da promijenimo vrh. Ko su kandidati? Dajte imena ljudi koji znaju sve...

Valjda je navijaca posao da navijaju, a ne da raspredaju visoku politiku. Zaebo sam se. Hocu i ja da budem politicar od sada...

Fanzi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:34 pm

shzna je napisao/la:
ned avg 27, 2017 7:31 pm
Legendo, svaki put, ali svaki put kad se iznesu kritike, kad lose odigramo, stvore se neki odredjeni ljudi da kazu pa eto nadjite bolje od trenutne garniture, pa cak ima i slucajeva gdje dodju i kazu sto ne odes u klub pa se sam izboris za svoje mjesto da prodru tvoje ideje. Mislim, presmijesno. Ispada kao da mi bez ove uprave ne mozemo, kao da su veci od kluba.

Da se razumijemo, ja protiv ove garniture nisam i mislim da izuzetno dobar posao rade, ali ove nebuloze po forumu.. :lol:
Tako je druze. Zar je rjesenje zuc prolijevati neprestano?
Sve se moze promijeniti...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

shzna je napisao/la:
Legendo, svaki put, ali svaki put kad se iznesu kritike, kad lose odigramo, stvore se neki odredjeni ljudi da kazu pa eto nadjite bolje od trenutne garniture, pa cak ima i slucajeva gdje dodju i kazu sto ne odes u klub pa se sam izboris za svoje mjesto da prodru tvoje ideje. Mislim, presmijesno. Ispada kao da mi bez ove uprave ne mozemo, kao da su veci od kluba.

Da se razumijemo, ja protiv ove garniture nisam i mislim da izuzetno dobar posao rade, ali ove nebuloze po forumu.. :lol:
Ovdje buraz samo treba klimati glavom, kritika nije dobro dosla.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

blueheart
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:40 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:53 pm
Leone, ne trazi niko smjenu Uprave. Ljudi su nezadovoljni sportskim segmentom vec dvije-tri sezone. Ima ko je zaduzen za sportski segment. Ima ko odredjuje ko vodi sportski segment. Dosta vise pisanja u prazno nakon svake utakmice. Frustracija raznih. Ima legalni put da se naprave promjene u sportskom segmentu koje vecina zele. Zasto ga ne poduzeti?
Zato sto u ovom trenutku nema niko ko bi bolje vodio klub i tim.
DRZAVA ZELJO

LeBlue
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:41 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
shzna je napisao/la:

To sto ti radis nije kritika, nego samo negativno pisanje. Cesto nema veze sa vezom.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:44 pm

Procentualno je tako, ali imamo sve da budemo dominantni i da se borimo za titulu. Mozda zato imamo to sto ti kazes.
Najvise navijaca, novac imamo, stadion.
Samo nam fali skolovanosti i pravih poteza.
Zadnjih godina se navuklo nekakvih gluposti. Nema sanse da nije moglo bolje i da se taj procenat popravi.
Losijih poteza u odnosu na dobre je procentualno dosta vise. Ali meni je sad bolje nego prije godinu. Mozda se i popravi. Ali samo ako se gresku prihvate i poprave.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:47 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 7:32 pm
Leon_Professional je napisao/la:
ned avg 27, 2017 7:01 pm
Slazem se.
Ali kljuc promjene mora biti u tome sto vec imas smisljeno rjesenje. Nije dobro samo promjeniti pa poslije napraviti i gore.
Meni se iskreno ovaj prelazni na pocetku cinio fin, ali nije dovrsen iz ne znam kojih razloga.
Za Adzema sam rekao da ce nam vise valjati nego Slavka gledajuci sastav koji imamo a koji nije za titulu. Mi cemo vjerovatno i sa Adzemom i sa Slavkom uzet Evropu, ali sa Slavkom ne bi imali mlade igrace u izlogu.
I dalje nama fale 2-3 igraca. Jos kad imas suspenzije, pa kad se i taktika promasi, onda bas lose izgleda.
Nije ovo obracun sa ljudima poput tebe. Ovo je obracun sa 90% frustrirane mase.
Idemo mijenjati. Promijenjeni su treneri, igraci a Real postali nismo.
Postojimo 96 godina i imamo 8 titula prvaka, ali se lozimo da je procenat uspjesnosti veci.
Igramo ligu u BiH nakon rata 22 godine i osvojili smo 6 titula sto je manje od 33% uspjesnosti, ali napadamo titulu svake godine.
Elem, ljudi hoce titulu u ovakvoj drzavi s razlogom. Dosta corobake i hodanja u krug. Ajde da promijenimo vrh. Ko su kandidati? Dajte imena ljudi koji znaju sve...

Valjda je navijaca posao da navijaju, a ne da raspredaju visoku politiku. Zaebo sam se. Hocu i ja da budem politicar od sada...
Nemoj u politicare.
Predlazem da procitas ovo, dobro opisuje ovu frustriranu masu
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/za ... -u-Turskoj
5. - 7. Okt 1992.

bablaz
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:49 pm

Adzemove izjave su u skladu sa njegovim IQ. Volio bih da grijesim, ali nista od ovog nece donro izaci. Limitiran trener koji komentarise utakmice3, kao da mije bio prisutan. Pravi se pametan i sa formacijama i sa ofabirom igraca a najvise sa izjavama. Nek nam je Bog na pomoci.

storm_raider
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:52 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
shzna je napisao/la:

Jedno je pljuvanje, a drugo konstruktivna kritika.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sastrane

Danijel Graovac jedan je od nas !
Kad bi svi imali odnos prema klubu kakav on ima bili bi beton.

Plava Porodica
Kontakt:

Ima li đe kakvih pojačanja , još nisam sebi došao od Zebe padavičara, Siniše katastrofalnog beka još goreg stopera, sindikalca što lopte propušta, Zeca kojem treba navigaciju ugradit, Zakarića desnog beka protiv svoje braće iz lištice..
Sreća danas jaja hladio i zaboravio na ono od juče, dođoh kući komšija me dobro išamara i prisjeti me one bruke.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

black64
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:54 pm

http://koprenosi.com/l1/
ko hoce kone da gleda

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:56 pm

ama ne može zakarić igrati ono što mu je juče namijenjeno ni protiv goražda...
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:
Status: Online

ned avg 27, 2017 7:59 pm

Opet Amira nema ni na klupi Konyaspora..Da nije povrijedjen ili je pao u nemilost novog trenera..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ISB87
Kontakt:

ned avg 27, 2017 8:00 pm

Mi fudbal igramo na mahove tj u zadnje 3 godine smo odigrali 5 lijepih utakmica, dok je ovo ostalo na vrat na nos, izbij nabij i sta ja znam...
Nama treba tim, trebamo zadrzat kostur ekipe kao sto smo trebali zadrzat Stevanovica i dovest pristojnu zamjenu za najboljeg napadaca lige.
Uz ove omladince, koji ruku na srce nemaju nikakvu paru, mi nismo u stanju da dovedemo 3 pojacanja koji ce ubrzati nasu igru? Ostavimo ove metuzaleme koji su zadnju kontru istrcali 3 dana prije nego sto je vatra otkrivena.
Svi imamo oci i svi vidimo. Zeljo ce se ove sezone dobro namuciti i dobro braniti...
MIRZA RASCIC

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 8:01 pm

jer postalo je uobičajeno da krilo ili krilni napadač igra kontra nogom. ali da ovaj što kao mora pokrivati cijelu stranu igra kontra nogom?

Model1964

ned avg 27, 2017 8:02 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:39 pm
Neki kazu fale 4 igraca. Konstantno fale igraci. Kiksom se smatra X protiv Sirokog uz sve okolnosti. Trazi se sansa da se Adzem otjera.
Ajde ba da zavrsimo ove frustracije kod ljudi i krenemo legalnim putem.
Smjena Uprave na redovnoj Skupstini. Dajte imena ljudi.
Objasnite Senadu Misimovicu da nije uspio.
Dosta vise status quo. Zeljo treba 22 pobjede da ima u ovom prknu od lige.
Dajte anketu o kandidatima za novi saziv Uprave...
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Jel ti misliš da ce to nešto promijeniti?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 8:05 pm

Ove promjene skorasnje su se izgleda odrazile lose i na OP.
Kadeti nikad losiji, a juniori protiv Viteza nisu spasavali bod.
Kazu da je razlika izmedju Adzema i ovog trenera juniora nebo i zemlja.

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 27, 2017 8:06 pm

Za ono što je juče igrano treba Miro i treba Subić. Ama apsolutno niko više u ovoj ligi to ne može igrati.
Eventualno lijevo bi to mogao pokriti i Stojkić.
Široki je to uigravao pola godine tako da je ispalo odlično, ali u prilog tome dobrano ide što imaju dva mlada i pokretna beka, Menala kao možda trenutno i najboljeg igrača lige, meni zanimljivog Čabraju te Krstanovića iskusnog strijelca. Vezni red im nije kao što je bio prošle godine, zato i jeste ona povučenija taktika juče. Bazirali su se na duge lopte i protrčavanja pored nekih naših hajmo reći štopera.. I kao takvi, svaki napad su igrali smisleno, dok mi što smo posjed cijelu utakmicu imali nismo uspjeli prići na 30.metara od njihovog gola..nama nisu trojica pozadi uzimala loptu, uzimali su nam oni ispred.. Katastrofa.
Ali ni to nije problem koliko je da nam igraju isti igrači koji su svojim neznanjem otjerali možda i dobre trenere, yebemu mater nemoguće je da apsolutno tri različita trenera po filozofiji igre budu smijenjena nakon loših rezultata a igra kod svih bude ista.
Jednostavno je, oni od ovog bolje ne znaju. Nebitno je ko je na klupi, Varešanović, Adžem, Petrović ili Murinjo.
Oni su dostigli svoj maximum davno i laž je kad kažu da napreduju iz treninga u trening.. Oni ne mogu napredovati, jer su lijepo upakovani amateri.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 8:07 pm

s tim da ni miro ni subić nisu više u ovoj ligi... :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava