Nije ovo obracun sa ljudima poput tebe. Ovo je obracun sa 90% frustrirane mase.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 7:01 pmSlazem se.
Ali kljuc promjene mora biti u tome sto vec imas smisljeno rjesenje. Nije dobro samo promjeniti pa poslije napraviti i gore.
Meni se iskreno ovaj prelazni na pocetku cinio fin, ali nije dovrsen iz ne znam kojih razloga.
Za Adzema sam rekao da ce nam vise valjati nego Slavka gledajuci sastav koji imamo a koji nije za titulu. Mi cemo vjerovatno i sa Adzemom i sa Slavkom uzet Evropu, ali sa Slavkom ne bi imali mlade igrace u izlogu.
I dalje nama fale 2-3 igraca. Jos kad imas suspenzije, pa kad se i taktika promasi, onda bas lose izgleda.
Idemo mijenjati. Promijenjeni su treneri, igraci a Real postali nismo.
Postojimo 96 godina i imamo 8 titula prvaka, ali se lozimo da je procenat uspjesnosti veci.
Igramo ligu u BiH nakon rata 22 godine i osvojili smo 6 titula sto je manje od 33% uspjesnosti, ali napadamo titulu svake godine.
Elem, ljudi hoce titulu u ovakvoj drzavi s razlogom. Dosta corobake i hodanja u krug. Ajde da promijenimo vrh. Ko su kandidati? Dajte imena ljudi koji znaju sve...
Valjda je navijaca posao da navijaju, a ne da raspredaju visoku politiku. Zaebo sam se. Hocu i ja da budem politicar od sada...