Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 6:50 pm

Sta ovo pisu Dzenis izletio sa spiska u zadnji cas a Mujagic trcao sa Otoke da stinge na utakmicu i ubacen na spisak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fanzi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:53 pm

Leone, ne trazi niko smjenu Uprave. Ljudi su nezadovoljni sportskim segmentom vec dvije-tri sezone. Ima ko je zaduzen za sportski segment. Ima ko odredjuje ko vodi sportski segment. Dosta vise pisanja u prazno nakon svake utakmice. Frustracija raznih. Ima legalni put da se naprave promjene u sportskom segmentu koje vecina zele. Zasto ga ne poduzeti?

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:57 pm

Elegant je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:50 pm
Sta ovo pisu Dzenis izletio sa spiska u zadnji cas a Mujagic trcao sa Otoke da stinge na utakmicu i ubacen na spisak ?
Došao sad pred utakmicu, ja ga vidio ispred :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Elegant
Kontakt:

ned avg 27, 2017 6:59 pm

I samo sto je usao dobio zuti. :rofl1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mavi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:00 pm

storm_raider je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:09 pm
mavi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:03 pm
storm_raider je napisao/la:
ned avg 27, 2017 5:31 pm

Bas tako.. ja o jabukama, ti o kruskama. Pola stvari nisam ni ja napisao. Kada sam napisao to za Adzema, odnosilo se samo na 'imitiranje Amara' i to sam naglasio. Ostalo si napisao, kao i ja. Stanimo ovdje. Sto se drugih tice, Zrinjski stvarno igra dobro... i to me brine najvise.

Veliki pozdrav za tebe. Generalno sam ispizdio jer mi nije jasno zasto su ljudi nezadovoljni nakon sinocnje partije. Ok, ne trebamo biti zadovoljni, ali ne mislim da ima mjesta ni nekom nezadovoljstvu. A pogotov me je izbacio iz takta komentar: "Upravo nemojte praviti, ebes jug kada ovako igramo" Pa ti ostani normalan...
Je li stvarno misliš da trebamo biti zadovoljni kako smo sinoć odigrali?
Ne mislim da trebamo biti nezadovoljni bodom. Cak, sta vise, nakon prilika i trebamo biti zadovoljni osvojenim bodom. Vis-a-vis tvog pitanja, gdje sam napisao da trebamo biti zadovoljni kako smo odigrali?

@Orkestar, utakmicu ocito.
"Generalno sam ispizdio jer mi nije jasno zasto su ljudi nezadovoljni nakon sinocnje partije"

Dakle, boli mene ona stvar ko nam vodi Želju, ko nam je predsjednik, hoće li doći Žujo, ostati Misimović.... bitan je Željo. Misimoviću skidam kapu za sve što je uradio i radi na organizaciji kluba..... ali, dajte malo povedite računa i o onome zbog čega navijači dolaze na utakmice. Fudbal. Željo već DUŽE igra neprepoznatljivo, nemamo igru, igra se po principu izbij - nabij, iz ekipe su nam otišla dva od tri igrača koja su nešto vrijedila, adekvatne zamjene nisu dovedene, igramo kao Gošk, bez pretjerivanja. i kako da ne budem nezadovoljan? Ima rješenje za naše probleme , a on se zove Amar Osim. Možete me vi napadati koliko hoćete, ali, tako stoje stvari, drugovi.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:00 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:53 pm
Leone, ne trazi niko smjenu Uprave. Ljudi su nezadovoljni sportskim segmentom vec dvije-tri sezone. Ima ko je zaduzen za sportski segment. Ima ko odredjuje ko vodi sportski segment. Dosta vise pisanja u prazno nakon svake utakmice. Frustracija raznih. Ima legalni put da se naprave promjene u sportskom segmentu koje vecina zele. Zasto ga ne poduzeti?
i šta je problem reći da se mi sa ovim igračima ne bi trebali igrati sa tri stopera? jel moraš biti za smjenu adžema, ili smjenu uprave ako to kažeš?
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:01 pm

Slazem se.
Ali kljuc promjene mora biti u tome sto vec imas smisljeno rjesenje. Nije dobro samo promjeniti pa poslije napraviti i gore.
Meni se iskreno ovaj prelazni na pocetku cinio fin, ali nije dovrsen iz ne znam kojih razloga.
Za Adzema sam rekao da ce nam vise valjati nego Slavka gledajuci sastav koji imamo a koji nije za titulu. Mi cemo vjerovatno i sa Adzemom i sa Slavkom uzet Evropu, ali sa Slavkom ne bi imali mlade igrace u izlogu.
I dalje nama fale 2-3 igraca. Jos kad imas suspenzije, pa kad se i taktika promasi, onda bas lose izgleda.

ISB87
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:07 pm

Veca, Galic, Graovac, Kemo, Jasarevic
Zakaric, Sabanadzovic, Besirevic, M.Stevanovic
Ramovic
Lendric

E'o mog prijedloga, sad ce i pare :D
MIRZA RASCIC

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 7:09 pm

avlami97 je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:31 pm
Fanzi je napisao/la:Trebaju nam 3-4 pojacanja. Nadjite nekoga.
Sportski segment ne funkcionise. Ucinite nesto.
Neko, nesto...
Onda uradis, pa daj nesto drugo neko, nesto, jer ono prvo ne valja.

Niko da predlozi konkretno neko.
Niko da predlozi konkretno nesto.
Niko da smogne hrabrosti i predlozi konkretno nekog da nadje nekog da uradi nesto.
Niko da isturi sebe kao nekog, da uradi nesto a za nista.

Niko, nista...
Imamo sasvim solidan igracki kadar za ovu ligu, ali je evidentno da nam fali po jedan stoper i bek. Siguran sam da ce se to rijesiti u najskorije vrijeme.

Adzem je u ovih 6 kola isprobao mnogo opcija, sto je dobro za nastavak prvenstva. Nadam se da ce u ovoj pauzi sve to dobro analizirati sa ljudima koji mogu pomoci i da ce iskristalisati sistem i okosnicu tima. Vjerujem u SS i igrace.

Volim te Željo.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Slazem se, haman da nije niti u jednoj utakmici igrao na isti sablon. Sto zbog iznudjenih stvari kao sto je nedostatak igraca sto iz zelje da isproba nesto novo. Obzirom da nije to mogao raditi u pripremama ovo mu je jedini nacin
A imajuci u vidu da smo igrali i sa jakim a i sa slabijim protivnicima bodovni saldo do sada je vise nego korektan, za mene
Dodatno, znatno vise se pruza prilika nasim mladicima. To sto evidentno nemamo sabura da svjedicimo njihovom napretku iz utakmice u uatkmicu vec zelimo da su odjednom na levelu Are, Amira, Bajica u mementu kad su odlazili iz Zelje ..... to je do nas
Zadnja izmjena: 11plavih'92, dana/u ned avg 27, 2017 7:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
5. - 7. Okt 1992.

shzna
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:13 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 6:29 pm
Pa naravno da ne. Ali ovako frceraju normalno stvari. Nisi zadovoljan sportskim segmentom obratis se na Skupstini. Trazis odgovornost Uprave. Predlozis kandidata koji moze voditi Klub ili bi mogao bolje raditi taj posao.
Od konstantnog jeda nema nista, a ni od teza u zraku.
Kakve su ovo nebuloze?

Dosli smo do tog levela da kad neko kritikuje na forumu, dodje pijun i kaze nadjite bolje itd. Nije ovo prvi put, ne valja vam taj pickizam.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u ned avg 27, 2017 7:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1987

avlami97
Kontakt:

Ovog Čelika će tačno koštati lošiji medjusobni omjer sa pitarima glede opstanka u Ligi. :-)

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ISB87
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:14 pm

Imate na gg.ba nesto o Mujagicu
MIRZA RASCIC

sajo10
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:16 pm

ISB87 je napisao/la:
Pokusaj ismijavanja. Nista drugo. Tuzno i zalosno.

Evo vam slucaj u Djurgardenu iz Stokholma. Pred prosli derbi sa AIKom se povrijedio prvi golman na zagrijavanju. Drugi golman je stao na gol a oni su odma poslali po treceg golmana koji je ucenik u srednjoj skoli i morao je doci na utakmicu da sjedne na klupu.

Svugdje se desavaju ove stvari i promjene u absolutno zadnji cas. Ne bas tako ceste ali se desi. Medjutim eto, neka oni nastavljaju se blamirati sa ovim tekstovima.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:22 pm

shzna je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Pa naravno da ne. Ali ovako frceraju normalno stvari. Nisi zadovoljan sportskim segmentom obratis se na Skupstini. Trazis odgovornost Uprave. Predlozis kandidata koji moze voditi Klub ili bi mogao bolje raditi taj posao.
Kakve su ovo nebuloze?

Dosli smo do tog levela da kad neko kritikuje na forumu, dodje pijun i kaze nadjite bolje itd. Nije ovo prvi put, ne valja vam taj pickizam.
to je potpuno opravdano reći kad se kritikuje način rada kluba u cjelini. jer ako nešto ne valja u suštini, iz temelja, i nema drugog lijeka nego zamijeniti ljude - boljima.

a kad se kritikuje postavka na terenu u jednoj utakmici, vala nije.
gradi željo boli te *****

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:

Evo vam slucaj u Djurgardenu iz Stokholma. Pred prosli derbi sa AIKom se povrijedio prvi golman na zagrijavanju. Drugi golman je stao na gol a oni su odma poslali po treceg golmana koji je ucenik u srednjoj skoli i morao je doci na utakmicu da sjedne na klupu.

Svugdje se desavaju ove stvari i promjene u absolutno zadnji cas. Ne bas tako ceste ali se desi. Medjutim eto, neka oni nastavljaju se blamirati sa ovim tekstovima.

Mujagic ozbiljan fudbal ne moze igrati, sinoc je trebao odmah crveni dobiti.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Fanzi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:27 pm

shzna je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Kakve su ovo nebuloze?

Pijun?

Od kritika druze nista. Poslije svake utakmice ne valja nista, a traje to vec 2,5 sezone.
De ti meni prvo pijun objasni pa da ja objasnim frustraciju frustracijama.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:29 pm

Igramo napadacki, ne zna se sa koje strane nas vise napadaju.

PratimsamoPlave

ned avg 27, 2017 7:29 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 3:39 pm
Ako je Adzem ironican, onda bude sta se fura na Amara.
Ako napravi lapsus iznerviran zbog vrlo malog sudijskog produzetka vremena, onako ko strastveni Zeljovac koji sve to licno dozivljava, onda bude jao vidi papka.
Ako se zahvali navijacima, onda bude jao uvlaciguza.
Ako kaze osjeti se napredak, iako je on s igracima dan-noc, onda je kreten.
Ako kaze bili smo bolji na terenu, a nismo, onda je lud, drzak...
Ako Adzem bude govorio o vremenu, bice gdje si Majstorovicu.

A qrac bi vi tako pisali o Amaru Osimu, zbog prezimena koji nosi.
Al on je Osim.
Juce je bilo prebitno kako se Sablja izrazava. Danas je samo bitno dokle ce Sablja dogurati sa Mladosti.
Ja nisam znao sta reci nakon poraza od pitara prije par mjeseci. Da sam bio trener, da su onako igrali, da sam bio odgovaran, sa Bosmala bih laste poletio. Ni rijeci. Nikom. Od stida.

Sve logopedi, profesori, jezikoslovci...

Prije nego ista napisem, ima li sanse da neko uploada utakmicu da je u rahatluku pogledam.

Ne kontam defetizam. Nismo izgubili. 7 igraca iz sastava Sirokog je igralo utakmicu Kupa na Grbavici u nasem porazu 3:0.
Ne kontam, jer kao jao nije odradio pripreme i preuzeo je ekipu prije pocetka prvenstva, jao imamo srece nenormalno, jao izgubili od Sirokog sa najboljim strijelcem, najboljim igracem prvenstva pod Slavkom jao Slavko je bolji od njega on igro nafakaski nerijeseno Slavku sa najboljih 11 demolirali, jao treba forsirat mlade, **** mlade ne valja nijedan od njih, jao trebaju nam igraci al **** ovo sto dovodimo igrace bez odstete jao imamo porezni dug, jao **** ovu upravu sto gradi stadion, hvala za istog jao vidi juga jao **** upravu koji ce nam sve.
Koji je vas argument? Stav? Imate li ijednu konstantu ili se sve mijenja kako se rezultat mijenja? Na koliko kikseva imamo pravo u toku sezone i sta je kiks?
De se dozovite...
Mulalić,Petrović,Kostić su ismijavani zbog svoji izjava . Šta očekuješ da raja prešuti sinoćnju izjavu da je zajeban sistem subota-subota , da su se dogovorili da zabiju gol u prvom poluvremenu? Ako ima kakav novinar molim vas pitajte Admira kakav to njemu sistem odgovara jedna utakmica mjesečno , izjave da je bolje što smo dobili crveni karton , mi da siđemo da igramo . Šta očekuješ ? Vrijeđa nam intiligenciju brate , pravi nas budalama . Još se protiv Viteza naljuti kad mu neko reče sretna pobjeda , da sam trener od stida ne bi otišao sa stadiona doduše nije on nije daleko do My FAce-a . Koliko je raja napadala Petrovića zbog izjava da igramo kao Milan , ismijavan Mulalić jer izotavara sve moguće flaše u sali . Boga mi i ovaj bar što se tiče izjava zaslužuje kritike te gluposti niko ne može opravdati. Svima smo komentarisali postavke igre Boga mi i njemu ćemo . Adžemu malo savjet da razmisli šta treba reći , prekucao je do sad izjavama sve svoje prethodnike . Inače kao treneru podrška mu , ništa gori a ni puno bolji od prethodnika bar za sad , + što proba neke stvari , + mlade gura.
Zašto Amara baš ? I u ovo sve i njegovo prezime kakve veze ima . Amar i da nije Osim , ne bi bio ismijavan . Da bi se Adžem poredio sa njim mora više od juniorske titule osvojiti. Čovjek koji je donio toliko radosti nama , bar zaslužuje poštovanje i sve što je govorio ispadalo je kao tačno . Amara ne možeš porediti sa bilo kojim trenerom , izgledao je kao čovjek koji zna šta priča i radi , njegova djela su to dokazala . Jednostavno legenda Željezničara , kao što ne vagamo riječi drugih legendi onda nećemo ni njegove .
Mi nismo Mladost , mnogo više ljudi prati naš klub , Mulalić može izjaviti sad šta hoće , realno koga boli k šta priča u Kaknju , ne prati taj klub 5000 ljudi kako treba . Svaka čast Mladosti , ali oni nisu ti sa kojima se trebamo porediti.
Pa mi trebamo biti zadovoljni što nismo 3:0 izgubili,X presretni. Jer smo imali sinoć sreće prečka , stativa . Ljudi nas razvalili. Slavko je i nije baš imao izgubi Zakarić loptu i prvi gol na početku pade , fule dva penala tako da ta utakmica je jedna od hiljadu . I vjerovatno da su drugačije okolnosti ne bi 3:0 bilo.
Nezadovoljna raja , nije to taj Željezničar . Ne kukamo bezveze . Ako je za tebe dobar X tvoja stvar , želimo da igramo , da pobjeđujemo jer mi smo taj klub koji je najviše puta izlazio kao pobjednik zato smo najtrofejniji . Najveći smo klub u BiH , Širokom kad dođe 5 milja to je neka derbi super važna utakmica , nama običan dan . Zato želimo da ih pobjedimo, Da oni strahuju kad vamo dolaze , a ne mi što nam baš oni dolaze. Od igrača ne tražimo puno samo borbu,želju,poštovanje prema nama koji dođemo jer ako nas budu poštovali kao do sad sve će biti manje onih koje treba da poštuju .
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

sajo10
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:30 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:

Mujagic ozbiljan fudbal ne moze igrati, sinoc je trebao odmah crveni dobiti.
Uopste se toga nisam dotakao.

P.s. Nije pola nase ekipe. Ne treba se samo jedan ili dva izdvajati. Imamo mi igrace iz prve postave koja meda nebi mogli van granica BiH.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned avg 27, 2017 7:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

ned avg 27, 2017 7:31 pm

Legendo, svaki put, ali svaki put kad se iznesu kritike, kad lose odigramo, stvore se neki odredjeni ljudi da kazu pa eto nadjite bolje od trenutne garniture, pa cak ima i slucajeva gdje dodju i kazu sto ne odes u klub pa se sam izboris za svoje mjesto da prodru tvoje ideje. Mislim, presmijesno. Ispada kao da mi bez ove uprave ne mozemo, kao da su veci od kluba.

Da se razumijemo, ja protiv ove garniture nisam i mislim da izuzetno dobar posao rade, ali ove nebuloze po forumu.. :lol:
1987

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava