Fanzi je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 3:39 pm
Ako je Adzem ironican, onda bude sta se fura na Amara.
Ako napravi lapsus iznerviran zbog vrlo malog sudijskog produzetka vremena, onako ko strastveni Zeljovac koji sve to licno dozivljava, onda bude jao vidi papka.
Ako se zahvali navijacima, onda bude jao uvlaciguza.
Ako kaze osjeti se napredak, iako je on s igracima dan-noc, onda je kreten.
Ako kaze bili smo bolji na terenu, a nismo, onda je lud, drzak...
Ako Adzem bude govorio o vremenu, bice gdje si Majstorovicu.
A qrac bi vi tako pisali o Amaru Osimu, zbog prezimena koji nosi.
Al on je Osim.
Juce je bilo prebitno kako se Sablja izrazava. Danas je samo bitno dokle ce Sablja dogurati sa Mladosti.
Ja nisam znao sta reci nakon poraza od pitara prije par mjeseci. Da sam bio trener, da su onako igrali, da sam bio odgovaran, sa Bosmala bih laste poletio. Ni rijeci. Nikom. Od stida.
Sve logopedi, profesori, jezikoslovci...
Prije nego ista napisem, ima li sanse da neko uploada utakmicu da je u rahatluku pogledam.
Ne kontam defetizam. Nismo izgubili. 7 igraca iz sastava Sirokog je igralo utakmicu Kupa na Grbavici u nasem porazu 3:0.
Ne kontam, jer kao jao nije odradio pripreme i preuzeo je ekipu prije pocetka prvenstva, jao imamo srece nenormalno, jao izgubili od Sirokog sa najboljim strijelcem, najboljim igracem prvenstva pod Slavkom jao Slavko je bolji od njega on igro nafakaski nerijeseno Slavku sa najboljih 11 demolirali, jao treba forsirat mlade, **** mlade ne valja nijedan od njih, jao trebaju nam igraci al **** ovo sto dovodimo igrace bez odstete jao imamo porezni dug, jao **** ovu upravu sto gradi stadion, hvala za istog jao vidi juga jao **** upravu koji ce nam sve.
Koji je vas argument? Stav? Imate li ijednu konstantu ili se sve mijenja kako se rezultat mijenja? Na koliko kikseva imamo pravo u toku sezone i sta je kiks?
De se dozovite...
Mulalić,Petrović,Kostić su ismijavani zbog svoji izjava . Šta očekuješ da raja prešuti sinoćnju izjavu da je zajeban sistem subota-subota , da su se dogovorili da zabiju gol u prvom poluvremenu? Ako ima kakav novinar molim vas pitajte Admira kakav to njemu sistem odgovara jedna utakmica mjesečno , izjave da je bolje što smo dobili crveni karton , mi da siđemo da igramo . Šta očekuješ ? Vrijeđa nam intiligenciju brate , pravi nas budalama . Još se protiv Viteza naljuti kad mu neko reče sretna pobjeda , da sam trener od stida ne bi otišao sa stadiona doduše nije on nije daleko do My FAce-a . Koliko je raja napadala Petrovića zbog izjava da igramo kao Milan , ismijavan Mulalić jer izotavara sve moguće flaše u sali . Boga mi i ovaj bar što se tiče izjava zaslužuje kritike te gluposti niko ne može opravdati. Svima smo komentarisali postavke igre Boga mi i njemu ćemo . Adžemu malo savjet da razmisli šta treba reći , prekucao je do sad izjavama sve svoje prethodnike . Inače kao treneru podrška mu , ništa gori a ni puno bolji od prethodnika bar za sad , + što proba neke stvari , + mlade gura.
Zašto Amara baš ? I u ovo sve i njegovo prezime kakve veze ima . Amar i da nije Osim , ne bi bio ismijavan . Da bi se Adžem poredio sa njim mora više od juniorske titule osvojiti. Čovjek koji je donio toliko radosti nama , bar zaslužuje poštovanje i sve što je govorio ispadalo je kao tačno . Amara ne možeš porediti sa bilo kojim trenerom , izgledao je kao čovjek koji zna šta priča i radi , njegova djela su to dokazala . Jednostavno legenda Željezničara , kao što ne vagamo riječi drugih legendi onda nećemo ni njegove .
Mi nismo Mladost , mnogo više ljudi prati naš klub , Mulalić može izjaviti sad šta hoće , realno koga boli k šta priča u Kaknju , ne prati taj klub 5000 ljudi kako treba . Svaka čast Mladosti , ali oni nisu ti sa kojima se trebamo porediti.
Pa mi trebamo biti zadovoljni što nismo 3:0 izgubili,X presretni. Jer smo imali sinoć sreće prečka , stativa . Ljudi nas razvalili. Slavko je i nije baš imao izgubi Zakarić loptu i prvi gol na početku pade , fule dva penala tako da ta utakmica je jedna od hiljadu . I vjerovatno da su drugačije okolnosti ne bi 3:0 bilo.
Nezadovoljna raja , nije to taj Željezničar . Ne kukamo bezveze . Ako je za tebe dobar X tvoja stvar , želimo da igramo , da pobjeđujemo jer mi smo taj klub koji je najviše puta izlazio kao pobjednik zato smo najtrofejniji . Najveći smo klub u BiH , Širokom kad dođe 5 milja to je neka derbi super važna utakmica , nama običan dan . Zato želimo da ih pobjedimo, Da oni strahuju kad vamo dolaze , a ne mi što nam baš oni dolaze. Od igrača ne tražimo puno samo borbu,želju,poštovanje prema nama koji dođemo jer ako nas budu poštovali kao do sad sve će biti manje onih koje treba da poštuju .