Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

505 VITEŠKA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 11, 2025 12:58 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet jul 11, 2025 12:49 am
Treba Lagumdžiji ili Pejiću ofarbati kosu da ih možemo razlikovati.
I meni likovi preslikano isti 😅

Diverzant
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:00 am

505 VITEŠKA je napisao/la:
pet jul 11, 2025 12:11 am
Svaka čast dečki, vrhunsko prvo poluvrijeme, drugo smo pali, ali bez obzira zasluženo zabili, pobjeda je bila realna po svemu prikazanom,ali opet bolje ići na revanš sa ovim golom nego sa onim razmišljanjem šta si sve profulao

NAPADAČ LJUDI MOJI NAPADAČ
Treba realno reći da je ovo bilo loše

Treba reći da je ovo bilo loše

Bilo je ovo loše ako niko nije rekao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Diverzant
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:00 am

Loše je ovo

salle86
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:01 am

I čitam, ne vjerujem.
Madžid Šošić je naš najbolji igrač. Trenutno.
Igrač koji je konstantna prijetnja po gol protivnika. Dobio je više slobode nego prošle sezone i nosio je igru u prvom poluvremenu. Zato i jesmo imali 9 udaraca prema golu, a do 90-e u drugom niti jedan.
Nisam upratio što je to bilo pa je "morao" vani, i slažem se Adom da niko nije veći od Želje, ali kad isto tako kad nekome dadneš kapitensku traku onda je veći od ostalih u klubu bar 1%. Ne bildaju se mišići na nekome kao on. Iz više razloga. Možda jedino pedagoški da se još boljim napravi. Jedino to.
I Boljević nafakaš, tačno da ima mozga koliko ima šlifa igrao bi makar u klubu koji igra grupne faze nečega. Ovako sam sebe limitira, i opet i kao takav lik se vazda "nađe" i zabije. Yebo sebe blentava.

Al kako je zagrmilo nakon gola, ne sjećam se pooooodavno da je onako čitav stadion skakao i pjevao...uf
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

jimmy
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:12 am

haha
ovo za farbanje bas je ok
dobri obojica,ima stvarno japije,
rad,red, discipina,
nepisite puno o kapitenu ,pustite nek Ado rijesi,
ima on iskustva a ni kapiten nije beba,
samo razgovor, Ado je mangupski neke novinare udaljio s odgovorima , lesinari su tu uvjek u zraku.

fcz
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:16 am

Konacno se glava malo ohladila ali i kad iskljucim emocije zakljucak mi je isti i kao prije dva sata - potpuno smo ih nadigrali i zasluzili pobjedu od 3-4 razlike. Onakav broj promasenih sansi ne moze vise biti ni neznanje, jednostavno nije nam se dalo. Bas nam se nije dalo. Imamo itekakve sanse u revansu, samo spustiti loptu na zemlju jer njihova odbrana je pravo jaka u skoku ali na zemlji stoje uzasno.

Muftic - jedna jedina prava intervencija, gol nikako nije njegov.
Troupee - vidi se da ima slifa i da je skolovan ali djeluje kao da ni fizicki ni psihicki nije bio spreman za ovakvu utakmicu. Nista strasno, nadam se da ce nadoci i biti malo zustriji, agresivniji a ne da svog igraca prati dvogledom.
Alic - dosta agresivan, odlicni centarsutevi, mislim da smo konacno uboli lijevog beka.
Karamarko - izvrstan, vidi se da mu je falio pravi partner da zablista.
Seedorf - izuzetno se postavlja, cita igru, u isto vrijeme i agresivan a nekako smiren. S obzirom da je tek dosao - odlican.
Erick - naravno da nije Jabi ali je vrlo stabilan, rastrcan i agresivan. Malo ga haba lopta, ako poradi na pas igri mogao bi bas bas valjati.
Lagumdzija - tip veznjaka kakve volim. Jak, stasit, mangup, tehnika jako dobra.
Pejic - ne kontam zasto ga ljudi kritikuju. OK, mozda nije imao "klasicni" ucinak jednog krila ali je bio bas ukljucen, davao je doprinos haman na svim dijelovima terena. Mislim da on moze biti jako dobro pojacanje.
Sosic - steta, velika steta zbog temperamenta. Veceras je u nekoliko navrata pokazao pravu magiju, kako se ne moze smiriti meni nije jasno. Neka u klubu porade s njim na sve moguce nacine, steta bi bilo da ovakav igrac grohne zbog glave.
Cvetanoski - neuhvatljiv, pun inspiracije, prava napast. Nadam se da je povreda laksa i da ce im u revansu opet zadavati muke.
Krpic - ruku na srce, potanko. Mislim da se tek jednom uspio odhrvati i pobjeci cuvaru. Za nasu ligu jos moze valjati ali za ovaj nivo vise nema danfa, nazalost.

Sabic - jos jednom pokazao da zasluzuje vise minuta.
Boljevic - Prevaga, slobodno nek mase koliko hoce.
Jaganjac - raja ga dosta osporava ali ja sam za ono malo vremena vidio materijala, agresivan je i jak.

O tribinama ne treba previse, nakon gola sam imao osjecaj da se tribine ruse.

Slovencad su jedna od najodvratnijih ekipa koja je gostovala na Grbavici, kolicina ciganluka i valjanja degutantna cak i za nasu domacu ligu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

GegenPress
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:24 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet jul 11, 2025 12:49 am
Treba Lagumdžiji ili Pejiću ofarbati kosu da ih možemo razlikovati.
:rofl: :rofl: :rofl:
1921

dobar tri
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:24 am

jest rano za bilo kakav sud ali konacno djelujemo kao ekipa sa glavom i repom

ubaceni element
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:33 am

fcz je napisao/la:
pet jul 11, 2025 1:16 am
Konacno se glava malo ohladila ali i kad iskljucim emocije zakljucak mi je isti i kao prije dva sata - potpuno smo ih nadigrali i zasluzili pobjedu od 3-4 razlike.
Tako bi i bilo da je usla ona na pocetku glavom Lagumdzije, ali se “Nevres Fejzic” uvijek razbrani na Grbavici.

fcz
Kontakt:

pet jul 11, 2025 1:36 am

cikoradovic je napisao/la:
pet jul 11, 2025 12:03 am
Napadača ne spominjem dok ne potpiše. Možda ih ja ureknem, pa zbog toga redom propadaju.
Mozes li nam makar reci je li u pitanju neko dokazan, s ozbiljnijim CV-jem, ili je samo potencijal poput onog Rakica?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet jul 11, 2025 2:48 am

Al jarane kakav je ono spiker tobejarabi
Prvo je Grbavicu totalno sjebo kad je pustao plus mrtva tisina nikakve mjuze da drnda pola h do tekme, ono citanje igraca itd. Kad je Bolja ulazio lik rece Jovanovic

salle86
Kontakt:

pet jul 11, 2025 3:03 am

ANamelessGhoul je napisao/la:
pet jul 11, 2025 2:48 am
Al jarane kakav je ono spiker tobejarabi
Prvo je Grbavicu totalno sjebo kad je pustao plus mrtva tisina nikakve mjuze da drnda pola h do tekme, ono citanje igraca itd. Kad je Bolja ulazio lik rece Jovanovic
Reče neko na tribini pitarčić nekakav...ako jeste, svaka im čast gdje nađoše onakvog majstora svog zanata 🤮
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

pet jul 11, 2025 6:03 am

Dok ne dodje napadac,Boljevica gurnuti na mjesto napadaca.....po milion puta dokazao da moze i da ima znanje za to.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:20 am

Stvorili smo šansi ko za čitavu polusezonu i djelujemo jako fizički spremni. Mislio sam da ćemo pasti u drugom al to se nije desilo...

SWRA_1921
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:35 am

Evropske tekme i nisu neko mjerilo, tada svi nasi ginu, nadam se da mozemo ove proci u uzvratu, agilniji smo i bolji, ali prava opasnost su ligaske tekme kada ispusu ko dusice, izmore se valjda.

Diverzant
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:36 am

milanribar je napisao/la:
Stvorili smo šansi ko za čitavu polusezonu i djelujemo jako fizički spremni. Mislio sam da ćemo pasti u drugom al to se nije desilo...
Pa realno i jesmo malo pali, ali da naši igrači mogu igrati oba poluvremena onako ko prvo, igrali bi u Mainzu, a ne u Želji

ublehas
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:48 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 10, 2025 11:48 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jul 10, 2025 11:41 pm
GegenPress je napisao/la:
čet jul 10, 2025 11:39 pm

Poštujem tvoje mišljenje međutim mislim da si malo previše "agresivan" prema Pejiću. Momak je bio sasvim korektan, imao jedan top udarac, golman odbio Krpiću, ovaj fula.
Imao jedan sjajan centaršut na Lagumdžiju ovaj odlično šutira, golman brani..veća je truba Krpić.
Sosic takodjer nista nije uradio pa ne mozemo reci da je lopata...Suljo takodjer ali boze moj idemo dalje.
Sosic je majstore probio nekoliko puta, napravio visak, gurno loptu.Kako nije nista uradio? Mi se nismo vise sastavili s loptom nakon sto je on izasao.To je realnost, mada sa njim treba rijesiti ovu stvar zbog koje je izasao.Niko nije veci od Zelje.

@Gegen Ma vjerovatno i jesam ostar, kad citam pohvale, a covjek uradio bukvalno samo to sto si naveo u 75min.Premalo, ali valjda nova "igracka", pa odmah dobar!!
Za Krpica se nema vise sta reci, a da se ne ide u neke uvrede bespotrebno.Jednostavno je covjek bivsi igrac i igrac za 10min u nasoj ligi.
Valjda nije "atletičar" da trči u prazno, pa ne valja. Pejić je bio odličan. PResjekao je milon lopti. Ulazi u sredinu, otkriva se, traži loptu...valjda naviki da krilo ide samo pravolinijski, još ako napravi lažnjak vrh...je.bo odbranu i pokrivanje prostora...
salle86 je napisao/la: I čitam, ne vjerujem.
Madžid Šošić je naš najbolji igrač. Trenutno.
Igrač koji je konstantna prijetnja po gol protivnika. Dobio je više slobode nego prošle sezone i nosio je igru u prvom poluvremenu. Zato i jesmo imali 9 udaraca prema golu, a do 90-e u drugom niti jedan.
Nisam upratio što je to bilo pa je "morao" vani, i slažem se Adom da niko nije veći od Želje, ali kad isto tako kad nekome dadneš kapitensku traku onda je veći od ostalih u klubu bar 1%. Ne bildaju se mišići na nekome kao on. Iz više razloga. Možda jedino pedagoški da se još boljim napravi. Jedino to.
I Boljević nafakaš, tačno da ima mozga koliko ima šlifa igrao bi makar u klubu koji igra grupne faze nečega. Ovako sam sebe limitira, i opet i kao takav lik se vazda "nađe" i zabije. Yebo sebe blentava.

Al kako je zagrmilo nakon gola, ne sjećam se pooooodavno da je onako čitav stadion skakao i pjevao...uf
Znači naš korner, on ide da se svađa sa Cvetanovkim. Kroz minut aut za Koper pred našim golom, on i ne gleda loptu nego opet ide da se svađa...opravdano izveden 100%. Kakvo bildanje mišića. Jedno je kad se drekneš ono kapitenski, a drugo kad se ponašaš ko da si zakuhao sa jaranom na terminu.

A naravno da je majstor, ali mu to ne daje za pravo da radi šta hoće.

Meha87
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:53 am

Koliko je samo Boljevic golova dao u 90+ minutama nevjerovatno

milanribar
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:11 am

Diverzant je napisao/la:
pet jul 11, 2025 7:36 am
milanribar je napisao/la:
Pa realno i jesmo malo pali, ali da naši igrači mogu igrati oba poluvremena onako ko prvo, igrali bi u Mainzu, a ne u Želji
Da, samo što su čini mi se slovenci puno više grohnuli od nas, što me raduje.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:24 am

Čeliković u pola sata za Koper pokazao više nego kod nas za čitav period što je bio.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 63 gosta.

Prijava