Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jacksparrow
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 10, 2025 11:38 pm

Pejic ima dobar sut, ovo ostalo manje vise... napokon da trener nekog klupira kada sere. Ko god nece sistem tjeraj
FCŽ

Okolele
Kontakt:

čet jul 10, 2025 11:39 pm

Ja sam zadovoljan zadnjom linijom pogotovo Alić i Trupe..Sedorf isto dobar ali djeluje mi da malo ima problema sa visokim loptama..Karamarko isto vrlo sigurno odigrao..Cvetanovski brz i prodoran..Erik i Lagumdžija isto dobri mada se Dan počeo malo gubiti prema kraju utakmice..Šteta za primljen pogodak jer ga nisu zaslužili što pokazuje i statistika ali jbg ne igra statistika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

Sa sosicem se trebao već na pol porazgovarati zbog sebičnosti. Da mali zna i da je bio jedan od boljih prvo poluvrijeme jeste. Mlada glava luda glava, treba to polahko i politički rijesiti. Suljo je trebao već na pol da bude zamijenjen prvi kontakt sa loptom nakon 17-18 min u drugom pol. On nam treba biti zamjena za zadnjih 20 min.
Steta prvog pol da smo jedan dali na vrijeme dali bi im tri sigurno .
Moramo pametno u revansu ovo se može proci.
Ovo nam je sig 10 utakmica u goodini dana da primamo prvi gol u prvih 10 min. Totalna dekoncentracija ovo moramo riješiti pod hitno .

GegenPress
Kontakt:

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 10, 2025 11:33 pm
Prvo i osnovno.Odlicna igra veceras, pogotovo dok se imalo snage i dok Erick i Dan nisu malo pali.

Da smo imali napadaca kako treba, ovim se trebalo zabiti 3 do poluvremena, bez obzira na njihov rani go.

Adzem je izvadio Sosica i mnogi su bili sokirani tim potezom, ali izgleda da su se Cvetanoski i on dobro pokoskali oko jedne lopte.Neozbiljno.

Novajlije poprilicno dobre, treba tu raditi na nekim stvarima, ali bih volio da mi ovi koji hvale Pejica objasne sta je to lik uradio veceras da ga se hvali? Krilo koje nije imalo prodora, koje nije imalo centarsuta i koje se nije naslo niti jednom u situaciji da zabije go na sve one ubacaje Sosica i Cvetanoskog iz 1.poluvremena.Apsolutna katastrofa od njegove igre.Bukvalno je Alic sam drzao kompletnu lijevu stranu.

Znaci Bolja je za Pejica Vinicius licno, a i Peixoto je neopravdano iza ovog.Po meni on treba dobro oznojiti guzove da bi imao ovakvu minutazu kao veceras.Plus nije nesto ni brz igrac, pa da ga cekas.
Poštujem tvoje mišljenje međutim mislim da si malo previše "agresivan" prema Pejiću. Momak je bio sasvim korektan, imao jedan top udarac, golman odbio Krpiću, ovaj fula.
Imao jedan sjajan centaršut na Lagumdžiju ovaj odlično šutira, golman brani..veća je truba Krpić.
1921

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jul 10, 2025 11:41 pm

GegenPress je napisao/la:
Prvo i osnovno.Odlicna igra veceras, pogotovo dok se imalo snage i dok Erick i Dan nisu malo pali.

Da smo imali napadaca kako treba, ovim se trebalo zabiti 3 do poluvremena, bez obzira na njihov rani go.

Adzem je izvadio Sosica i mnogi su bili sokirani tim potezom, ali izgleda da su se Cvetanoski i on dobro pokoskali oko jedne lopte.Neozbiljno.

Novajlije poprilicno dobre, treba tu raditi na nekim stvarima, ali bih volio da mi ovi koji hvale Pejica objasne sta je to lik uradio veceras da ga se hvali? Krilo koje nije imalo prodora, koje nije imalo centarsuta i koje se nije naslo niti jednom u situaciji da zabije go na sve one ubacaje Sosica i Cvetanoskog iz 1.poluvremena.Apsolutna katastrofa od njegove igre.Bukvalno je Alic sam drzao kompletnu lijevu stranu.

Znaci Bolja je za Pejica Vinicius licno, a i Peixoto je neopravdano iza ovog.Po meni on treba dobro oznojiti guzove da bi imao ovakvu minutazu kao veceras.Plus nije nesto ni brz igrac, pa da ga cekas.
Poštujem tvoje mišljenje međutim mislim da si malo previše "agresivan" prema Pejiću. Momak je bio sasvim korektan, imao jedan top udarac, golman odbio Krpiću, ovaj fula.
Imao jedan sjajan centaršut na Lagumdžiju ovaj odlično šutira, golman brani..veća je truba Krpić.
Sosic takodjer nista nije uradio pa ne mozemo reci da je lopata...Suljo takodjer ali boze moj idemo dalje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 10, 2025 11:48 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jul 10, 2025 11:41 pm
GegenPress je napisao/la:

Sosic takodjer nista nije uradio pa ne mozemo reci da je lopata...Suljo takodjer ali boze moj idemo dalje.
Sosic je majstore probio nekoliko puta, napravio visak, gurno loptu.Kako nije nista uradio? Mi se nismo vise sastavili s loptom nakon sto je on izasao.To je realnost, mada sa njim treba rijesiti ovu stvar zbog koje je izasao.Niko nije veci od Zelje.

@Gegen Ma vjerovatno i jesam ostar, kad citam pohvale, a covjek uradio bukvalno samo to sto si naveo u 75min.Premalo, ali valjda nova "igracka", pa odmah dobar!!
Za Krpica se nema vise sta reci, a da se ne ide u neke uvrede bespotrebno.Jednostavno je covjek bivsi igrac i igrac za 10min u nasoj ligi.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Sky1
Kontakt:

čet jul 10, 2025 11:52 pm

I šta kažu forumski i fb stručnjaci. Maše li Bolja rukama. Majstor ostaje majstor. Lijepo ovo izgleda i to treba sve da nas raduje.

nikson
Kontakt:

čet jul 10, 2025 11:53 pm

Dangubic nam je falio da ih raznesemo
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

BHDragons
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:00 am

Bravo Željo. Uzimamo ih u Kopru aBd.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Okolele
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:00 am

Moramo nekog napadača dovesti podhitno..Krpić ne može igrati svih 90 minuta..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikoradovic
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:03 am

Atmosfera, Manijaci i naposljetku koreografija, nema se šta reći, jedni i jedini. Problemi danas su posljedica neuigranosti ekipe i nedostatak napadača, čim to bude sanirano, imamo se čemu nadati. Nemojte sada da budemo pitari. Budimo odmjereni i realni. Jako dobra utakmica danas ali da ne idemo daleko. Imamo se čemu nadati u Koperu i u budućnosti. Jaganjac nije neki bum, ali on mora prije Sulje, Sulju zadnjih pola sata da se ganja sa odbranom, taman toliko snage i ima. Odbrana dobra, imaju probleme sa kontrama ali je bilo dobro kako im je to treća utakmica zajedno. Što se tiče odbrane, Troupee mi nekako daleko ide od igrača kada ga napadaju, odbrambeno solidan, naprijed onako, tanak, mada mi djeluje da nije još spreman u potpunosti. Šošić dosta sebičan danas. Erick i Dan su bili odlični. Krila do 60-65 minute odlična. Šabić još jednom asistencija, on je sljedeći projekat kluba. Seedorf osim one sitne greške, odličan, jak što je najbitnije. Kondicijski jako dobro, malo su promjene kasnile ali je dobro na kraju ispalo. Pejić možda nije ništa uradio posebno, ali je fudbaski mangup. Bilo ga je i u odbrani i na krilu, u sredini, na centru, nema gdje ga nije bilo. Karamarko doktorski danas. Šošiću ogroman minus zbog one situacije na klupi. Sad čitam da će sutra pričati sa Šefom. Hoćeš da budeš najbolji, ok, budi, samo se nauči ponašati prije toga.

Iličić je smrad. Džabe ti Atalanta, Palermo, Fiorentina kad nemaš gospodskih manira. Ostalo mu je samo ime i stomačina. Skandiranje su uboli baš, žena mu i jeste k.

Samir će izgleda negdje drugo sreću potražiti, nisam htio prije utakmice da pišem o tome, da ne unosim pometnju u ekipu. Nije baš teško zaključiti, u ekipi mu je stara slika, čak ga nije bilo jučer na treningu, ako sam dobro upratio a jutros su ga zamijenili sa Simonijem.

Sada je na redu operacija KOPER! Mislim da će Maribor biti mala maca šta se sprema. Napadača ne spominjem dok ne potpiše. Možda ih ja ureknem, pa zbog toga redom propadaju.

OFF: Šta je ono sa Borca? Bankari, ribari i konobari ih samljeli.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:05 am

cikoradovic je napisao/la:
pet jul 11, 2025 12:03 am
Napadača ne spominjem dok ne potpiše. Možda ih ja ureknem, pa zbog toga redom propadaju.

Napadač je bomba

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:11 am

Svaka čast dečki, vrhunsko prvo poluvrijeme, drugo smo pali, ali bez obzira zasluženo zabili, pobjeda je bila realna po svemu prikazanom,ali opet bolje ići na revanš sa ovim golom nego sa onim razmišljanjem šta si sve profulao

NAPADAČ LJUDI MOJI NAPADAČ

ubaceni element
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:11 am

Vjerovatno Adzem nije planirao Krpica drzati do kraja ali mu je Madze poyebao koncepciju.

jimmy
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:20 am

Bas smo dobri,
rekoh ja prije neki dan probati Boljevica na centarforu ,
dok se neko nedovede a nadam se da nakon te probe nece trebati, hihi
ekipa ima glavu i rep ,nakon tri utakmice to nije da je dobro nego fascinira.
samo langzami korak po korak, a ambient na tv nevjerovatno ,
zavidim vam i mogu mislit kako je unutra.
i jos nesto tamo treba isto ovako igrati, jer to je taj Zeljo

jimmy
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:32 am

i jos nesto Ilicic ima te mentalno zdravstvene probleme,
i sve sto je u dolini dozivio mozda mu to bude dobra terapija,
nedao bog nikom

igla
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:33 am

Ko mu yebe mater.

Ženu znamo.

salle86
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:46 am

Lik je debil. Udara Karamarka bez ikakve potrebe nakon što lopta izlazi u gol aut. Kasnije opet hinjski. Sa svojih 37 treba da bude primjer i neko koga će ispratiti protivnički navijači aplauzom.
On sve suprotno pokazao večeras
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:48 am

salle86 je napisao/la:
pet jul 11, 2025 12:46 am
Lik je debil. Udara Karamarka bez ikakve potrebe nakon što lopta izlazi u gol aut. Kasnije opet hinjski. Sa svojih 37 treba da bude primjer i neko koga će ispratiti protivnički navijači aplauzom.
On sve suprotno pokazao večeras
Sam je sve zakuhao.
Trebao je dobiti drugi žuti za onaj pokušaj davljenja.
Ispao je seljak.
Volimo ti Tinu Josipe
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 11, 2025 12:49 am

Treba Lagumdžiji ili Pejiću ofarbati kosu da ih možemo razlikovati.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava