Poštujem tvoje mišljenje međutim mislim da si malo previše "agresivan" prema Pejiću. Momak je bio sasvim korektan, imao jedan top udarac, golman odbio Krpiću, ovaj fula.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 10, 2025 11:33 pmPrvo i osnovno.Odlicna igra veceras, pogotovo dok se imalo snage i dok Erick i Dan nisu malo pali.
Da smo imali napadaca kako treba, ovim se trebalo zabiti 3 do poluvremena, bez obzira na njihov rani go.
Adzem je izvadio Sosica i mnogi su bili sokirani tim potezom, ali izgleda da su se Cvetanoski i on dobro pokoskali oko jedne lopte.Neozbiljno.
Novajlije poprilicno dobre, treba tu raditi na nekim stvarima, ali bih volio da mi ovi koji hvale Pejica objasne sta je to lik uradio veceras da ga se hvali? Krilo koje nije imalo prodora, koje nije imalo centarsuta i koje se nije naslo niti jednom u situaciji da zabije go na sve one ubacaje Sosica i Cvetanoskog iz 1.poluvremena.Apsolutna katastrofa od njegove igre.Bukvalno je Alic sam drzao kompletnu lijevu stranu.
Znaci Bolja je za Pejica Vinicius licno, a i Peixoto je neopravdano iza ovog.Po meni on treba dobro oznojiti guzove da bi imao ovakvu minutazu kao veceras.Plus nije nesto ni brz igrac, pa da ga cekas.
Sosic takodjer nista nije uradio pa ne mozemo reci da je lopata...Suljo takodjer ali boze moj idemo dalje.GegenPress je napisao/la: ↑čet jul 10, 2025 11:39 pmPoštujem tvoje mišljenje međutim mislim da si malo previše "agresivan" prema Pejiću. Momak je bio sasvim korektan, imao jedan top udarac, golman odbio Krpiću, ovaj fula.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 10, 2025 11:33 pmPrvo i osnovno.Odlicna igra veceras, pogotovo dok se imalo snage i dok Erick i Dan nisu malo pali.
Da smo imali napadaca kako treba, ovim se trebalo zabiti 3 do poluvremena, bez obzira na njihov rani go.
Adzem je izvadio Sosica i mnogi su bili sokirani tim potezom, ali izgleda da su se Cvetanoski i on dobro pokoskali oko jedne lopte.Neozbiljno.
Novajlije poprilicno dobre, treba tu raditi na nekim stvarima, ali bih volio da mi ovi koji hvale Pejica objasne sta je to lik uradio veceras da ga se hvali? Krilo koje nije imalo prodora, koje nije imalo centarsuta i koje se nije naslo niti jednom u situaciji da zabije go na sve one ubacaje Sosica i Cvetanoskog iz 1.poluvremena.Apsolutna katastrofa od njegove igre.Bukvalno je Alic sam drzao kompletnu lijevu stranu.
Znaci Bolja je za Pejica Vinicius licno, a i Peixoto je neopravdano iza ovog.Po meni on treba dobro oznojiti guzove da bi imao ovakvu minutazu kao veceras.Plus nije nesto ni brz igrac, pa da ga cekas.
Imao jedan sjajan centaršut na Lagumdžiju ovaj odlično šutira, golman brani..veća je truba Krpić.
Sosic je majstore probio nekoliko puta, napravio visak, gurno loptu.Kako nije nista uradio? Mi se nismo vise sastavili s loptom nakon sto je on izasao.To je realnost, mada sa njim treba rijesiti ovu stvar zbog koje je izasao.Niko nije veci od Zelje.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 10, 2025 11:41 pmSosic takodjer nista nije uradio pa ne mozemo reci da je lopata...Suljo takodjer ali boze moj idemo dalje.GegenPress je napisao/la: ↑čet jul 10, 2025 11:39 pmPoštujem tvoje mišljenje međutim mislim da si malo previše "agresivan" prema Pejiću. Momak je bio sasvim korektan, imao jedan top udarac, golman odbio Krpiću, ovaj fula.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 10, 2025 11:33 pmPrvo i osnovno.Odlicna igra veceras, pogotovo dok se imalo snage i dok Erick i Dan nisu malo pali.
Imao jedan sjajan centaršut na Lagumdžiju ovaj odlično šutira, golman brani..veća je truba Krpić.
Napadač je bombacikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 11, 2025 12:03 amNapadača ne spominjem dok ne potpiše. Možda ih ja ureknem, pa zbog toga redom propadaju.
Sam je sve zakuhao.