Prvi put kad ga vidim , reci cu mu da je smrad , napada momka starohan, kapiten, ku..c , palac , evo li ga Simeone
Kakav on i kapiten, obicna picka.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 11:43 pmPrvi put kad ga vidim , reci cu mu da je smrad , napada momka starohan, kapiten, ku..c , palac , evo li ga Simeone
Ima ti i ova mjesta , al ima par likova koji mu cestitaju vrlo poznatih faca njegovih dupelizaca , a predstavljaju se kao veliki Zeljovci , kao sto se Nurko predstavljao pa sta bi....ebena prica
Htio sam napisati Tarčin, al eto i on je kod Pazarića, tu mu je negdje vikendica, na međi.Grbavica je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 6:26 pmNije istina to za Ramosa...Maestro_1921 je napisao/la:Sergio Ramos u špicu, htio čovjek iz ljubavi prema Želji da pomogne, tražio 1100 KM plus gorivo da može dolaziti na treninge i utakmice, ima neku vikendicu kod Pazarića, tetka mu par duluma zemlje ostavila, ovi ga odbili, puno im.. Može ka'e 850 KM i kupon, uzmi ili ostavi.Simply Blue je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:47 pmTo bi bilo nesto, desno krilo CR7, lijevo Dzenis, a iza njega Messi na beku, totalni fudbal..al sta da se radi kad se nema
Ima vikendicu u Tarcinu, nije u Pazaricu.![]()
Sudeći po nekim komentarima na društvenim mrežama, već se počeo prizivati, nikad mi izgleda nećemo doći pameti..Fićo je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 8:40 pmNisam mislio ništa loše, ipak je on bio najodgovorniji za te trofeje pa zato pitam. Džaba mu sve, kad ga hiljadu voda ne može oprati. I opet će se Amar prizivati i gurati u prvi red da postane trener, samo dok malo vremena prođe i dok mi ponovo stanemo na noge, živi bili pa vidjeli.Diverzant je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 8:34 pminače dok je amar bio trener, na golu je bio amar osim, lijevi bek amar osim, desni bek amar osim, stoperski tandem amar osim, zadnji vezni amar osim, ofanzivni vezni amar osim, lijevo krilo amar osim, desno krilo amar osim, napadac amar osim, čistačica amar osim, radinik u fan shopu amar osim pa onda sve te titule njemu pripadaju. nemaju zasluge u njima igrači koji su igrali sigurno. znas ti dobro na sta ja mislim pod zaostavštinama, a ti trofejini su Željini i isključivo samo Željini.
Zamjenu mu poceti traziti odmah. Mislio sam da ce bolje ici s njim, ali je limitiran stvarno.
Ljudi jedno iskreno pitanje: Vi stvarno vjerujete da ce do potpisa sa Eldinom doci? Ja se nadam da hoce i sto prije ali mi nekako sve ovo kilavo.
Ako nije ugovor sa Eldinom da ne otvaramOkolele je napisao/la: ↑uto jul 19, 2022 10:10 amhttps://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... vxGTCtKhE0