Žao mi samo sad onih para sto dadoh za klub u ovoj krizi preko kojih su se punili dzepovi ovom smradu da nas ne bi ugasio, oni mu rođendan čestitaju. Nabijem ih na ***** sve smradove u klubu što su se sjetili ovom klosaru da čestitaju rođendanthierryhenry21 je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 7:14 pmDefinitivno neću doći na stadion zadugo, da Bog da se mi ugasili
Mi se jednostavno moramo pomiriti da on dok je živ povlačiti će poteze u Klubu, da li direktno ili indirektno. Što se prije pomirimo, bit će lakše.
Nadam se samo da će do kraja sezone stadion biti prazan, koga više prave budalama grob te yeboDiverzant je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 7:17 pmŽao mi samo sad onih para sto dadoh za klub u ovoj krizi preko kojih su se punili dzepovi ovom smradu da nas ne bi ugasio, oni mu rođendan čestitaju. Nabijem ih na ***** sve smradove u klubu što su se sjetili ovom klosaru da čestitaju rođendanthierryhenry21 je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 7:14 pmDefinitivno neću doći na stadion zadugo, da Bog da se mi ugasili
inače dok je amar bio trener, na golu je bio amar osim, lijevi bek amar osim, desni bek amar osim, stoperski tandem amar osim, zadnji vezni amar osim, ofanzivni vezni amar osim, lijevo krilo amar osim, desno krilo amar osim, napadac amar osim, čistačica amar osim, radinik u fan shopu amar osim pa onda sve te titule njemu pripadaju. nemaju zasluge u njima igrači koji su igrali sigurno. znas ti dobro na sta ja mislim pod zaostavštinama, a ti trofejini su Željini i isključivo samo Željini.
Biće prilike da mu se na prikladan način zahvalimo za dan pobjede! Šteta samo što je prva utakmica protiv Veleža u Mostaru a ne na Grbavici.
Opet ce mu njegova druzina napraviti docek.