Ovi sto pozivaju na ban, mogu im reci u najkracem na cistom bosanskom "Ne s.erite"!
Ovi ostali...pa brate ja nikog ne tjeram da vjeruje ni u sta - pa ni u ono sto napisem.
Hva-la!
fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:16 pmZnaci Amoah , Krpic , Dado ... Ima li ko jaci??eeeeeh , s placi p.... na klupi
Koji crni otkaz, još mu platiti odštetu. Al ne bi me čudilo da pojedinci iz uprave i to urade, toliko loših poteza pa može i taj. Ne znam ko sa njim produži ugovor kada mu je ovaj istekao pred početak prvenstva, po kojim sportskim kriterijima (nemojte samo pisati o kokuz varijanti).
Ma jok brate kakav ba pritisak. Izgleda da smo navikli na ovakve rezultate. Postalo nam je normalno da nam neki klub iz donjeg dijela tabele uzme bod/ove.Valter je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 5:14 pmKoji crni otkaz, još mu platiti odštetu. Al ne bi me čudilo da pojedinci iz uprave i to urade, toliko loših poteza pa može i taj. Ne znam ko sa njim produži ugovor kada mu je ovaj istekao pred početak prvenstva, po kojim sportskim kriterijima (nemojte samo pisati o kokuz varijanti).
Očekujem poslije utakmice da tribine izvrše pritisak da da ostavku, kad ono jok. E onda neka ga, al uz dvije-tri hiljade na tribinama. A u subotu onako lijepa slika na Grbavici, kompletne porodice ... šteta, baš šteta. E ćuj Mulalić stručnjak
AmaruLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:47 pmDanas je rođendan jednoj bitnoj ličnosti u historiji našeg kluba.
Da li će se zvanična oglasiti.
DaDr. Adzem je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 5:37 pmAmaruLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:47 pmDanas je rođendan jednoj bitnoj ličnosti u historiji našeg kluba.
**** ga u supak Amar ako mu se cestita...Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 5:41 pmDaDr. Adzem je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 5:37 pmAmaruLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:47 pmDanas je rođendan jednoj bitnoj ličnosti u historiji našeg kluba.
Sergio Ramos u špicu, htio čovjek iz ljubavi prema Želji da pomogne, tražio 1100 KM plus gorivo da može dolaziti na treninge i utakmice, ima neku vikendicu kod Pazarića, tetka mu par duluma zemlje ostavila, ovi ga odbili, puno im.. Može ka'e 850 KM i kupon, uzmi ili ostavi.Simply Blue je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:47 pmTo bi bilo nesto, desno krilo CR7, lijevo Dzenis, a iza njega Messi na beku, totalni fudbal..al sta da se radi kad se nema
Nije istina to za Ramosa...Maestro_1921 je napisao/la:Sergio Ramos u špicu, htio čovjek iz ljubavi prema Želji da pomogne, tražio 1100 KM plus gorivo da može dolaziti na treninge i utakmice, ima neku vikendicu kod Pazarića, tetka mu par duluma zemlje ostavila, ovi ga odbili, puno im.. Može ka'e 850 KM i kupon, uzmi ili ostavi.Simply Blue je napisao/la: ↑pon jul 18, 2022 4:47 pmTo bi bilo nesto, desno krilo CR7, lijevo Dzenis, a iza njega Messi na beku, totalni fudbal..al sta da se radi kad se nema