Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 1:40 pm

Ma moze, lijevih bekova ionako vazda fali. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 2:01 pm

Dominic je napisao/la:Samo da mi je vidjeti ledja onom Crnovu. Ima li vece prevare u kupovini ozlijedjenog igraca nakon rata u Zelji kao njega? Lik samo kupi plate i s jedne na drugu rehabilitaciju ide umjesto da igra? :cry:
Ima legendo, Yoshida prodavac bijele tehnike iz Nagasakia koji potpisa za Zelju, a papiri mu na klaviru ostali :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Budi Željo
Kontakt:

Nek je Šaban fasovo nek ide odmah za međugorije :)
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

fcz
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:15 pm

LeBlue je napisao/la:
sri nov 08, 2017 1:27 pm
south side je napisao/la:
sri nov 08, 2017 1:23 pm
Elegant je napisao/la:
sri nov 08, 2017 12:41 pm
Naruceni tekstovi, kao sto je dupli opet poceo da velica malezijce.

Kako budemo nizali lose rezultate sve ce vise gluposti da pisu a usute se kada se desi nesto dobro po klub i ne spomenu.
I meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
Ja sam ovo isto ranije spominjao da su svi portali protiv Zelje. ili su vlasnici portala ili sami autori.
Apsolutno, gotovo svakodnevno se pojavi novi primjer takvog odnosa. Evo maloprije na ss portalu objavili vijest kako je FIFA uvela nova pravila da igraci koji ne dobivaju platu mogu napustiti klub - slika na clanku je bas slucajno s nase utakmice! Kemo i Sinan u duelu s nekom dvojicom iz MDK. Moze neko reci da je nebitno, ali ta slika ilustruje clanak i kao takva salje poruku, podsvjesno citaocu servira Zelju kao primjer neplacanja igraca.

To rade sad kad je situacija s platama potpuno uredjena, a nisu radili dok su kod nas bili neki ljudi koji su njima pasali a kod kojih je placanje bilo uzas zivi.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:18 pm

Šta puši onaj na tribini, da ugalj mota ne bi onako, manje je ćiro dimio dok se penjao uz Hrasno
イビチャ・オシム

LeBlue
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:20 pm

fcz je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
south side je napisao/la:
sri nov 08, 2017 1:23 pm

I meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
Ja sam ovo isto ranije spominjao da su svi portali protiv Zelje. ili su vlasnici portala ili sami autori.
Apsolutno, gotovo svakodnevno se pojavi novi primjer takvog odnosa. Evo maloprije na ss portalu objavili vijest kako je FIFA uvela nova pravila da igraci koji ne dobivaju platu mogu napustiti klub - slika na clanku je bas slucajno s nase utakmice! Kemo i Sinan u duelu s nekom dvojicom iz MDK. Moze neko reci da je nebitno, ali ta slika ilustruje clanak i kao takva salje poruku, podsvjesno citaocu servira Zelju kao primjer neplacanja igraca.

To rade sad kad je situacija s platama potpuno uredjena, a nisu radili dok su kod nas bili neki ljudi koji su njima pasali a kod kojih je placanje bilo uzas zivi.
To je to, suptilne poruke koje idu u podsvijest. Ima toga u teorijama psihologije, marketinga.

bistrikboy
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:41 pm

Lijevo krilo Gruzije top. Nasi slabi kad su u posjedu.

edit:Bravo nasi!
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:44 pm

oj šta mali uradi
Željezničar ante portas !

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:45 pm

Bravo dečki, bravo bravo
イビチャ・オシム

Dzezvar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 2:49 pm

Grbavica je napisao/la:
Dominic je napisao/la:Samo da mi je vidjeti ledja onom Crnovu. Ima li vece prevare u kupovini ozlijedjenog igraca nakon rata u Zelji kao njega? Lik samo kupi plate i s jedne na drugu rehabilitaciju ide umjesto da igra? :cry:
Ima legendo, Yoshida prodavac bijele tehnike iz Nagasakia koji potpisa za Zelju, a papiri mu na klaviru ostali :rofl1:
Prodavao japanske jabuke na heci...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:52 pm

LeBlue je napisao/la:
sri nov 08, 2017 2:20 pm
fcz je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:

To je to, suptilne poruke koje idu u podsvijest. Ima toga u teorijama psihologije, marketinga.
evo im jedna subliminarna poruka od mene

O
=============O
O
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:53 pm

šteta za Šabana, nije ni pokazao ono što može

ChWilla
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:57 pm

ali se nije ni umorio :kafa:
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri nov 08, 2017 2:59 pm

Nema ga ni protiv Francuza, znači računamo tek protiv Andore, a tu ne mora igrati, valjda mogu bez njega dobiti ehehehe

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 08, 2017 3:00 pm

Yebo ba reprezentaciju
Zakonom zabranit dok igraju u Želji da idu na okupljanja, kad odu iz Želje nek se sedmično okupljaju što se mene tiče
Šta je trebalo da fasuje kakvu povredu pred početak zviz sistema
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 08, 2017 3:03 pm

A došli skauti iz Francuske da ga prate :kafa:

fcz
Kontakt:

sri nov 08, 2017 3:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Yebo ba reprezentaciju
Zakonom zabranit dok igraju u Želji da idu na okupljanja, kad odu iz Želje nek se sedmično okupljaju što se mene tiče
Apsolutno, kakve ba reprezentacije pored Zelje. Iskreno, sto puta bi mi vaznije bilo da prodjemo Siroki nego da diskvalifikuju Grke, nasu repku ubace na SP u Rusiju i Medunjanin ga u finalu zavali za pobjedu protiv Cilea.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 08, 2017 3:07 pm

fcz je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Yebo ba reprezentaciju
Apsolutno, kakve ba reprezentacije pored Zelje. Iskreno, sto puta bi mi vaznije bilo da prodjemo Siroki nego da diskvalifikuju Grke, nasu repku ubace na SP u Rusiju i Medunjanin ga u finalu zavali za pobjedu protiv Cilea.
:pljesak:
Lijepo rečeno kolega.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

neroazzuro
Kontakt:

sri nov 08, 2017 3:27 pm

fcz je napisao/la:
To je to.

LARSSON
Kontakt:

sri nov 08, 2017 4:19 pm

Tabela i rezultati nakon 10. kola: viewtopic.php?f=79&t=595

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava