Ima legendo, Yoshida prodavac bijele tehnike iz Nagasakia koji potpisa za Zelju, a papiri mu na klaviru ostaliDominic je napisao/la:Samo da mi je vidjeti ledja onom Crnovu. Ima li vece prevare u kupovini ozlijedjenog igraca nakon rata u Zelji kao njega? Lik samo kupi plate i s jedne na drugu rehabilitaciju ide umjesto da igra?
Apsolutno, gotovo svakodnevno se pojavi novi primjer takvog odnosa. Evo maloprije na ss portalu objavili vijest kako je FIFA uvela nova pravila da igraci koji ne dobivaju platu mogu napustiti klub - slika na clanku je bas slucajno s nase utakmice! Kemo i Sinan u duelu s nekom dvojicom iz MDK. Moze neko reci da je nebitno, ali ta slika ilustruje clanak i kao takva salje poruku, podsvjesno citaocu servira Zelju kao primjer neplacanja igraca.LeBlue je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:27 pmJa sam ovo isto ranije spominjao da su svi portali protiv Zelje. ili su vlasnici portala ili sami autori.south side je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:23 pmI meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
To je to, suptilne poruke koje idu u podsvijest. Ima toga u teorijama psihologije, marketinga.fcz je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 2:15 pmApsolutno, gotovo svakodnevno se pojavi novi primjer takvog odnosa. Evo maloprije na ss portalu objavili vijest kako je FIFA uvela nova pravila da igraci koji ne dobivaju platu mogu napustiti klub - slika na clanku je bas slucajno s nase utakmice! Kemo i Sinan u duelu s nekom dvojicom iz MDK. Moze neko reci da je nebitno, ali ta slika ilustruje clanak i kao takva salje poruku, podsvjesno citaocu servira Zelju kao primjer neplacanja igraca.LeBlue je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:27 pmJa sam ovo isto ranije spominjao da su svi portali protiv Zelje. ili su vlasnici portala ili sami autori.south side je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:23 pm
I meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
To rade sad kad je situacija s platama potpuno uredjena, a nisu radili dok su kod nas bili neki ljudi koji su njima pasali a kod kojih je placanje bilo uzas zivi.
Prodavao japanske jabuke na heci...Grbavica je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 2:01 pmIma legendo, Yoshida prodavac bijele tehnike iz Nagasakia koji potpisa za Zelju, a papiri mu na klaviru ostaliDominic je napisao/la:Samo da mi je vidjeti ledja onom Crnovu. Ima li vece prevare u kupovini ozlijedjenog igraca nakon rata u Zelji kao njega? Lik samo kupi plate i s jedne na drugu rehabilitaciju ide umjesto da igra?![]()
evo im jedna subliminarna poruka od meneLeBlue je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 2:20 pmTo je to, suptilne poruke koje idu u podsvijest. Ima toga u teorijama psihologije, marketinga.fcz je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 2:15 pmApsolutno, gotovo svakodnevno se pojavi novi primjer takvog odnosa. Evo maloprije na ss portalu objavili vijest kako je FIFA uvela nova pravila da igraci koji ne dobivaju platu mogu napustiti klub - slika na clanku je bas slucajno s nase utakmice! Kemo i Sinan u duelu s nekom dvojicom iz MDK. Moze neko reci da je nebitno, ali ta slika ilustruje clanak i kao takva salje poruku, podsvjesno citaocu servira Zelju kao primjer neplacanja igraca.
To rade sad kad je situacija s platama potpuno uredjena, a nisu radili dok su kod nas bili neki ljudi koji su njima pasali a kod kojih je placanje bilo uzas zivi.
Apsolutno, kakve ba reprezentacije pored Zelje. Iskreno, sto puta bi mi vaznije bilo da prodjemo Siroki nego da diskvalifikuju Grke, nasu repku ubace na SP u Rusiju i Medunjanin ga u finalu zavali za pobjedu protiv Cilea.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 3:00 pmYebo ba reprezentaciju
Zakonom zabranit dok igraju u Želji da idu na okupljanja, kad odu iz Želje nek se sedmično okupljaju što se mene tiče
Šta je trebalo da fasuje kakvu povredu pred početak zviz sistema
fcz je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 3:05 pmApsolutno, kakve ba reprezentacije pored Zelje. Iskreno, sto puta bi mi vaznije bilo da prodjemo Siroki nego da diskvalifikuju Grke, nasu repku ubace na SP u Rusiju i Medunjanin ga u finalu zavali za pobjedu protiv Cilea.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 3:00 pmYebo ba reprezentaciju
Zakonom zabranit dok igraju u Želji da idu na okupljanja, kad odu iz Želje nek se sedmično okupljaju što se mene tiče
Šta je trebalo da fasuje kakvu povredu pred početak zviz sistema