Kad ce?

Pa cilj je nabit momku pritisak i da mogu fb profili poput "SabahetaMujo Kacavenda" sto vise da seru i pišu. Pokenjaj im se Projovicu u ustaAmidza je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 12:26 pmDa li je Projic najplaceniji ili ne, to ne znam, ali nije mi jasno sta buncaju ovi Sinanovi. Mogli su laksu metu odabrati, kad vec seru. Covjek je sasvim solidan, korektan, zahvalan igrac. Nista spektakularno, ali je dobar. Fula definitivno nije, naprotiv. U cemu je problem?
Smajic je bogme igrao vise bar u pocetku, i to vrlo solidno a pamtim da je bio cesto povrijedjen. Crnov prakticno od prvog dana van stroja. Negdje drugo ce garant biti spreman i igrati ali tako nam grah pao s njim. Teska fula.
E jbg sad smajic nije fula a crnov jeste...Dominic je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 12:59 pmSmajic je bogme igrao vise bar u pocetku, i to vrlo solidno a pamtim da je bio cesto povrijedjen. Crnov prakticno od prvog dana van stroja. Negdje drugo ce garant biti spreman i igrati ali tako nam grah pao s njim. Teska fula.
Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.
I meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
Dalo se primjetiti, zato je i steta sto je dobio crveni. Danilovic nista posebno a ovaj njemac se i ne primjeti na terenu. Nelogican sastav malo, onaj Catic proslu među najboljim bio, danas na klupi...LeBlue je napisao/la:Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.
Ja sam ovo isto ranije spominjao da su svi portali protiv Zelje. ili su vlasnici portala ili sami autori.south side je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:23 pmI meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
Mora se isto Besirevic pohvaliti. Dosta je napredovao. Mozda rijesenje i za Zelju.BlwD je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:26 pmDalo se primjetiti, zato je i steta sto je dobio crveni. Danilovic nista posebno a ovaj njemac se i ne primjeti na terenu. Nelogican sastav malo, onaj Catic proslu među najboljim bio, danas na klupi...LeBlue je napisao/la:Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.
Da, dosta sigurnije djeluje a ima ga i naprijed i nazad. Samo neka nastavi ovakoLeBlue je napisao/la:Mora se isto Besirevic pohvaliti. Dosta je napredovao. Mozda rijesenje i za Zelju.BlwD je napisao/la: ↑sri nov 08, 2017 1:26 pmDalo se primjetiti, zato je i steta sto je dobio crveni. Danilovic nista posebno a ovaj njemac se i ne primjeti na terenu. Nelogican sastav malo, onaj Catic proslu među najboljim bio, danas na klupi...LeBlue je napisao/la: Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.