Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pompey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 12:25 pm

Sta bi ba sa onim intervjuom sa Ticom, i vodjom gradjevinskih radova? :D
Kad ce? :lol:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Amidza
Kontakt:

sri nov 08, 2017 12:26 pm

Da li je Projic najplaceniji ili ne, to ne znam, ali nije mi jasno sta buncaju ovi Sinanovi. Mogli su laksu metu odabrati, kad vec seru. Covjek je sasvim solidan, korektan, zahvalan igrac. Nista spektakularno, ali je dobar. Fula definitivno nije, naprotiv. U cemu je problem?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

teteac8684
Kontakt:

sri nov 08, 2017 12:27 pm

Ma samo da nešto napišu, bezveze...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri nov 08, 2017 12:27 pm

Amidza je napisao/la:
sri nov 08, 2017 12:26 pm
Da li je Projic najplaceniji ili ne, to ne znam, ali nije mi jasno sta buncaju ovi Sinanovi. Mogli su laksu metu odabrati, kad vec seru. Covjek je sasvim solidan, korektan, zahvalan igrac. Nista spektakularno, ali je dobar. Fula definitivno nije, naprotiv. U cemu je problem?
Pa cilj je nabit momku pritisak i da mogu fb profili poput "SabahetaMujo Kacavenda" sto vise da seru i pišu. Pokenjaj im se Projovicu u usta :)

Amidza
Kontakt:

sri nov 08, 2017 12:33 pm

SabahetaMujo Kacavenda hahahhahaha 😬a bas su takvi ti seratori.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Elegant
Kontakt:

sri nov 08, 2017 12:41 pm

Naruceni tekstovi, kao sto je dupli opet poceo da velica malezijce.

Kako budemo nizali lose rezultate sve ce vise gluposti da pisu a usute se kada se desi nesto dobro po klub i ne spomenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dominic
Kontakt:

sri nov 08, 2017 12:59 pm

MATORI je napisao/la:
sri nov 08, 2017 11:59 am
Dominic je napisao/la:
sri nov 08, 2017 11:54 am
Samo da mi je vidjeti ledja onom Crnovu. Ima li vece prevare u kupovini ozlijedjenog igraca nakon rata u Zelji kao njega? Lik samo kupi plate i s jedne na drugu rehabilitaciju ide umjesto da igra? :cry:
Ima, bio je prije nekoliko godina Sulejman Smajić.
Taj nije zaradio ni za vode što se tuširao....
Eno ga sad igra frajko....i bije ove naše u svakoj utakmici ko' da su mu familiju prognali...
Vidjet ćeš i Crnov će tako...
:D
Smajic je bogme igrao vise bar u pocetku, i to vrlo solidno a pamtim da je bio cesto povrijedjen. Crnov prakticno od prvog dana van stroja. Negdje drugo ce garant biti spreman i igrati ali tako nam grah pao s njim. Teska fula.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:08 pm

Dominic je napisao/la:
sri nov 08, 2017 12:59 pm
MATORI je napisao/la:
sri nov 08, 2017 11:59 am
Dominic je napisao/la:
sri nov 08, 2017 11:54 am
Samo da mi je vidjeti ledja onom Crnovu. Ima li vece prevare u kupovini ozlijedjenog igraca nakon rata u Zelji kao njega? Lik samo kupi plate i s jedne na drugu rehabilitaciju ide umjesto da igra? :cry:
Ima, bio je prije nekoliko godina Sulejman Smajić.
Taj nije zaradio ni za vode što se tuširao....
Eno ga sad igra frajko....i bije ove naše u svakoj utakmici ko' da su mu familiju prognali...
Vidjet ćeš i Crnov će tako...
:D
Smajic je bogme igrao vise bar u pocetku, i to vrlo solidno a pamtim da je bio cesto povrijedjen. Crnov prakticno od prvog dana van stroja. Negdje drugo ce garant biti spreman i igrati ali tako nam grah pao s njim. Teska fula.
E jbg sad smajic nije fula a crnov jeste...
Svasta...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:16 pm

Crveni za Sabanadzovica, dva bespotrebna starta. Steta...

ChWilla
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:18 pm

smajić je bio kalkulisani rizik, možda i najskuplji igrač iz tog perioda koliko ja znam, kad se gleda kako je originalno potpisao (poslije povreda je pristao na smanjenje). znalo se da mu je zdravlje vrlo sumnjivo, ali i da je prije povrede trebao u anderleht. mogao je biti klasa više da je uspjelo i toga će biti uvijek.
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:22 pm

BlwD je napisao/la:
Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.

south side
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:23 pm

Elegant je napisao/la:

Kako budemo nizali lose rezultate sve ce vise gluposti da pisu a usute se kada se desi nesto dobro po klub i ne spomenu.
I meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Propade Anelu transfer :D
Željezničar ante portas !

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 1:26 pm

LeBlue je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.
Dalo se primjetiti, zato je i steta sto je dobio crveni. Danilovic nista posebno a ovaj njemac se i ne primjeti na terenu. Nelogican sastav malo, onaj Catic proslu među najboljim bio, danas na klupi...

LeBlue
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:27 pm

south side je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

I meni nije jasno, isto kao da je isti vlasnik ovih par portala koji konstantno pljuju po Želji pogotovo kada krenu losi rezultati, onda ovi novinarska vanago pocnu jos jace da udaraju a kineze kuju u nebesa poslije 3,4 pobjede . Što je najgore hajka od pojedini portala traje vec duze vrijeme.
Ja sam ovo isto ranije spominjao da su svi portali protiv Zelje. ili su vlasnici portala ili sami autori.

LeBlue
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 1:28 pm

BlwD je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Dalo se primjetiti, zato je i steta sto je dobio crveni. Danilovic nista posebno a ovaj njemac se i ne primjeti na terenu. Nelogican sastav malo, onaj Catic proslu među najboljim bio, danas na klupi...
Mora se isto Besirevic pohvaliti. Dosta je napredovao. Mozda rijesenje i za Zelju.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 08, 2017 1:31 pm

LeBlue je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
LeBlue je napisao/la: Jeste bezpotrebno, mozda i nije za dva zuta ali eto. Isto tako jedini je koji je pokretljiv na sredini. Kao sto sam ranije napisao ovaj Danilovic iz Borca je liminitiran igrac. Dosta spor. Igrac koji najvise daje ekipi u ovoj reprezentaciji je B Hadzic iz Stuttgarta.
Mora se isto Besirevic pohvaliti. Dosta je napredovao. Mozda rijesenje i za Zelju.
Da, dosta sigurnije djeluje a ima ga i naprijed i nazad. Samo neka nastavi ovako :)

Amidza
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:33 pm

Besirevic stvarno sazrijeva, a mislim da se od njega najmanje ocekivalo da nesto moze uraditi. To su te kljucne godine u karijerama igraca. Sad se oni lome.

ChWilla
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:35 pm

mogao bi on i u napadu završiti nekad.
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

sri nov 08, 2017 1:36 pm

Amidza je napisao/la:
sri nov 08, 2017 1:33 pm
Besirevic stvarno sazrijeva, a mislim da se od njega najmanje ocekivalo da nesto moze uraditi. To su te kljucne godine u karijerama igraca. Sad se oni lome.
Mozda je i najbolji u ovoj utakmici u19. Moze komotno igrati za nas prvi tim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava