To i jeste problem, što te ne dotiče.Haklapuc je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:16 pmSamo kažem da kad nas već moraju g.uziti menadžeri, nekako je ljepše da nas g.uzi svjetsko ime.salle86 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:01 pmJel i ovo konstruktivno ili PLJUVANJE?
Prizivamo stanića a odmah kod prvog igrača mu dajemo etiketu "uvaljivač polovnjaka"
Dovedi nam ti ljudino igračine kad si toliko pametan
Fuj
U vezi Zeca, bilo bi za promjenu fino dovesti mlađeg igrača koji ima kakvo takvo ime, a ne starohana ili prekodrinskog polovnjaka
A te fazone, vrijeđanje i priču haj ti kad si pametan ostavi za nekog drugog, mene ne dotiču takvi komentari. Ja kad je nešto dobro prvi pohvalim, kad mi se nešto ne sviđa reagujem na to.
Neki dan sam listao svoje postove i ne vidim da sam negdje puno griješio. Čak mislim da si me ti napadao kad sam bio nezadovoljan i ljut kao ris poslije Mladosti.
Dzaba se trudis drug, pojedinci gledaju na jedno oko, a nikako da otvore obadva.psihopata je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:06 amti meni nadji jedan post gdje sam rekao da sam zadovoljan sezonom na kraju i ja nikad vise necu slova ovdje napisati,a ja cu tebi naci sad gomilu postova spinovanja i skretanja paznje sa stvarnih problema....eto lagan zadatak imas i neces vise morati citati moje postove.....
Citam sve postove, nemam problem po tom pitanju. Pitao sam te zasto lazes, a matematika je tako jednostavna nauka. Svojim lazima obmanjujes citace. Zasto?psihopata je napisao/la:ti meni nadji jedan post gdje sam rekao da sam zadovoljan sezonom na kraju i ja nikad vise necu slova ovdje napisati,a ja cu tebi naci sad gomilu postova spinovanja i skretanja paznje sa stvarnih problema....eto lagan zadatak imas i neces vise morati citati moje postove.....
Momak je ćaba, de završi tamo sa njimSirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:14 amSinan Ramović, momak je kao dječak napustio Goražde i zaigrao za Hadziće, tamo je rano imao povredu noge. U tom periodu su bili i Enis i Dado tu cini mi se. Nakon godinu igranja u Hadzicima umire mu otac, to ga je kao mladog momka malo poljuljao. Nakon raspada te škole vraća se u Goražde. Trenirao sa prvim timom a pretezno igrao za juniore Goražda, sječam se jedne utakmice na pomočnom terenu koševa gdje je izdominirao pitare. (Znaci ima tu naviku, to je bitno.).
Jednu sezonu je bio "junior" i onda prelazi u seniore, u tom periodu je u Goraždu igrao i Haris Bešlija. Sinan kao jedan od mladjih igraca u ekipi zabija oko 10ak golova i isto tako asistencija. Nakon Goražda prelazi u Gošk, u Gošku takodjer imao dobre igre odakle ide za Velež. U Veležu saigrač Jovan Blagojević, imao dobre igre, sjecam se Borca je sam pobjedio jednu tekmu. Imao je tada problem sa disciplinom u igri, previse je kartona dobijao, ali s godinama je i to doslo na svoje. Imao je nesrecu a vec sam ranije pisao o tome da ga uvijek pogodi neki peh i da ne zaigra protiv Želje na Grbavici, evo tek ove sezone odigra i umalo nam ne dođe glave. Nakon Veleža opet povratak u Goražde, prekucao ligu vidjelo se, sazrio i održavao Goražde svojim dobrim igrama. Nakon Goražda imao ponudu Čelika i Mladosti, vagao vagao i prelomio da ide u Mladost. U Mladosti pokazao potencijal koji još može da se brusi, talenta ima, volje ima. Sportski život vodi, ne pije, ne puši. .. pozz
Jos navija za Zelju.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:14 amSinan Ramović, momak je kao dječak napustio Goražde i zaigrao za Hadziće, tamo je rano imao povredu noge. U tom periodu su bili i Enis i Dado tu cini mi se. Nakon godinu igranja u Hadzicima umire mu otac, to ga je kao mladog momka malo poljuljao. Nakon raspada te škole vraća se u Goražde. Trenirao sa prvim timom a pretezno igrao za juniore Goražda, sječam se jedne utakmice na pomočnom terenu koševa gdje je izdominirao pitare. (Znaci ima tu naviku, to je bitno.).
Jednu sezonu je bio "junior" i onda prelazi u seniore, u tom periodu je u Goraždu igrao i Haris Bešlija. Sinan kao jedan od mladjih igraca u ekipi zabija oko 10ak golova i isto tako asistencija. Nakon Goražda prelazi u Gošk, u Gošku takodjer imao dobre igre odakle ide za Velež. U Veležu saigrač Jovan Blagojević, imao dobre igre, sjecam se Borca je sam pobjedio jednu tekmu. Imao je tada problem sa disciplinom u igri, previse je kartona dobijao, ali s godinama je i to doslo na svoje. Imao je nesrecu a vec sam ranije pisao o tome da ga uvijek pogodi neki peh i da ne zaigra protiv Želje na Grbavici, evo tek ove sezone odigra i umalo nam ne dođe glave. Nakon Veleža opet povratak u Goražde, prekucao ligu vidjelo se, sazrio i održavao Goražde svojim dobrim igrama. Nakon Goražda imao ponudu Čelika i Mladosti, vagao vagao i prelomio da ide u Mladost. U Mladosti pokazao potencijal koji još može da se brusi, talenta ima, volje ima. Sportski život vodi, ne pije, ne puši. .. pozz
Svaka cast.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:14 amSinan Ramović, momak je kao dječak napustio Goražde i zaigrao za Hadziće, tamo je rano imao povredu noge. U tom periodu su bili i Enis i Dado tu cini mi se. Nakon godinu igranja u Hadzicima umire mu otac, to ga je kao mladog momka malo poljuljao. Nakon raspada te škole vraća se u Goražde. Trenirao sa prvim timom a pretezno igrao za juniore Goražda, sječam se jedne utakmice na pomočnom terenu koševa gdje je izdominirao pitare. (Znaci ima tu naviku, to je bitno.).
Ma dovest momka, ne mogu vise gledat Bekriju i Zebu, neka Zere i Ramovica na toj poziciji, a Zeba ako hoce s klupe moze da uleti nekad, na iskustvo zadnjih pola sata.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:16 amMomak je ćaba, de završi tamo sa njimSirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:14 amSinan Ramović, momak je kao dječak napustio Goražde i zaigrao za Hadziće, tamo je rano imao povredu noge. U tom periodu su bili i Enis i Dado tu cini mi se. Nakon godinu igranja u Hadzicima umire mu otac, to ga je kao mladog momka malo poljuljao. Nakon raspada te škole vraća se u Goražde. Trenirao sa prvim timom a pretezno igrao za juniore Goražda, sječam se jedne utakmice na pomočnom terenu koševa gdje je izdominirao pitare. (Znaci ima tu naviku, to je bitno.).
Jednu sezonu je bio "junior" i onda prelazi u seniore, u tom periodu je u Goraždu igrao i Haris Bešlija. Sinan kao jedan od mladjih igraca u ekipi zabija oko 10ak golova i isto tako asistencija. Nakon Goražda prelazi u Gošk, u Gošku takodjer imao dobre igre odakle ide za Velež. U Veležu saigrač Jovan Blagojević, imao dobre igre, sjecam se Borca je sam pobjedio jednu tekmu. Imao je tada problem sa disciplinom u igri, previse je kartona dobijao, ali s godinama je i to doslo na svoje. Imao je nesrecu a vec sam ranije pisao o tome da ga uvijek pogodi neki peh i da ne zaigra protiv Želje na Grbavici, evo tek ove sezone odigra i umalo nam ne dođe glave. Nakon Veleža opet povratak u Goražde, prekucao ligu vidjelo se, sazrio i održavao Goražde svojim dobrim igrama. Nakon Goražda imao ponudu Čelika i Mladosti, vagao vagao i prelomio da ide u Mladost. U Mladosti pokazao potencijal koji još može da se brusi, talenta ima, volje ima. Sportski život vodi, ne pije, ne puši. .. pozz![]()
CEnane reaguj! Nema se sta cekat.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:14 amSinan Ramović, momak je kao dječak napustio Goražde i zaigrao za Hadziće, tamo je rano imao povredu noge. U tom periodu su bili i Enis i Dado tu cini mi se. Nakon godinu igranja u Hadzicima umire mu otac, to ga je kao mladog momka malo poljuljao. Nakon raspada te škole vraća se u Goražde. Trenirao sa prvim timom a pretezno igrao za juniore Goražda, sječam se jedne utakmice na pomočnom terenu koševa gdje je izdominirao pitare. (Znaci ima tu naviku, to je bitno.).
Vidim da nisi admin, pa bi zamolio admina ili ga ti zamoli da ti izlista moje postove od i sa proslo ljetnih priprema kada sam pisao.
Vidim da nisi admin, pa bi zamolio admina ili ga ti zamoli da ti izlista moje postove od i sa proslo ljetnih priprema kada sam pisao.
Sve OK, samo si zaboravio napisati da je prije par godina bio na pragu potpisa za nas, bio došao, pa se povrijedio. Dobar momakSirAlexFerguson je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:14 amSinan Ramović, momak je kao dječak napustio Goražde i zaigrao za Hadziće, tamo je rano imao povredu noge. U tom periodu su bili i Enis i Dado tu cini mi se. Nakon godinu igranja u Hadzicima umire mu otac, to ga je kao mladog momka malo poljuljao. Nakon raspada te škole vraća se u Goražde. Trenirao sa prvim timom a pretezno igrao za juniore Goražda, sječam se jedne utakmice na pomočnom terenu koševa gdje je izdominirao pitare. (Znaci ima tu naviku, to je bitno.).