Uvali on nama slične golove i dok je igrao za slane i za TravnikPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:06 pmE Zec je vec nesto.. Ako nista, bar smo mirni protiv Slobode![]()

Spoiler:
Uvali on nama slične golove i dok je igrao za slane i za TravnikPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:06 pmE Zec je vec nesto.. Ako nista, bar smo mirni protiv Slobode![]()
Eh bas to. A realno fin je igrac, @leon je maloprije lijepo opisao.Hurmasica je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:09 pmUvali on nama slične golove i dok je igrao za slane i za TravnikPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:06 pmE Zec je vec nesto.. Ako nista, bar smo mirni protiv Slobode![]()
Spoiler:
Ovaj forum nije pun "klimaca glavom" i uvjeravam te da niko nema povlasten status. Ja sam prvi pisao protiv Uprave kada su u pitanju djeca jucer. Shvatam konstruktivnu kritiku i uvjeravam te da radimo ono najbolje sto znamo i mozemo. Svi grijesimo, pa je i to sto je tebi obrisan post je greska. Ja ti se izvinjavam zbog toga i nadam se da ces prihvatiti izvinjenje. Nema ovdje nikakve "elite", niti je iko zasticen. Zao mi je sto imas takav utisak i potrudicemo se da ti promjenimo misljenje. Vjeruj mi da ne bih dozvolio sebi da ikoga favorizujem. Eto taj Larson na kojeg su se mnogi zalili je izgubio status moderatora, ali je decko ostao na forumu, pravi streamove, pravi klipove igraca, iako vise nikakva ovlastenja nema. Ono sto zelimo da izgradimo je odnos baziran na povjerenju, transparentnosti i lojalnosti. Sigurno je da cemo grijesiti, ali nikakve pozadine, osim dobre namjere, iza tih gresaka nece biti. Eto i ovaj tvoj post nije obrisan, iako ovo nije podforum za tu temu, ali nema veze. Dostupan sam vam svima na PP.psihopata je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:57 pmkvalitet je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 8:01 pmMa nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.
Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
![]()
ma ovaj forum je pun klimaca glavom a glavni argument je "ne talasaj" i ti su zasticeni ko pande,bez obzira sto 24 sata spamaju i trolaju temu i moras sve u superlativu pisati ili si potiv uprave i za to da se vrati violina....meni npr. neki dan iz cista mira nafurani moderator izbrisa post zbog uvrede,ja ga pitam sta je uvreda,on meni na pp odgovori zato sto sam napisao za slavka da je debeo
![]()
![]()
a otkako je dosao covjek nema kako ga nisu nazivali,to debeli je tih dana spomenuto u minimum 50 postova,al nema dalje ja sam ga uvrijedio jer sjedi i cita forum,inace je uvreda debelom covjeku napisati da je debeo....ustvari nije bitno sta napises nego ko napise,a posto ja ne cinim selekciju odabrane elite zasticenih forumasa,onda moram snositi sankcije.....
Nije mašala, nego Mahala.. vidi se da nisi u toku
storm,tebi svaka cast,na tebe nemam nikakve prituzbe,ti si jedan od najnormalnijih forumasa.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:12 pmOvaj forum nije pun "klimaca glavom" i uvjeravam te da niko nema povlasten status. Ja sam prvi pisao protiv Uprave kada su u pitanju djeca jucer. Shvatam konstruktivnu kritiku i uvjeravam te da radimo ono najbolje sto znamo i mozemo. Svi grijesimo, pa je i to sto je tebi obrisan post je greska. Ja ti se izvinjavam zbog toga i nadam se da ces prihvatiti izvinjenje. Nema ovdje nikakve "elite", niti je iko zasticen. Zao mi je sto imas takav utisak i potrudicemo se da ti promjenimo misljenje. Vjeruj mi da ne bih dozvolio sebi da ikoga favorizujem. Eto taj Larson na kojeg su se mnogi zalili je izgubio status moderatora, ali je decko ostao na forumu, pravi streamove, pravi klipove igraca, iako vise nikakva ovlastenja nema. Ono sto zelimo da izgradimo je odnos baziran na povjerenju, transparentnosti i lojalnosti. Sigurno je da cemo grijesiti, ali nikakve pozadine, osim dobre namjere, iza tih gresaka nece biti. Eto i ovaj tvoj post nije obrisan, iako ovo nije podforum za tu temu, ali nema veze. Dostupan sam vam svima na PP.psihopata je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:57 pmkvalitet je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 8:01 pmMa nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.
Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
![]()
ma ovaj forum je pun klimaca glavom a glavni argument je "ne talasaj" i ti su zasticeni ko pande,bez obzira sto 24 sata spamaju i trolaju temu i moras sve u superlativu pisati ili si potiv uprave i za to da se vrati violina....meni npr. neki dan iz cista mira nafurani moderator izbrisa post zbog uvrede,ja ga pitam sta je uvreda,on meni na pp odgovori zato sto sam napisao za slavka da je debeo
![]()
![]()
a otkako je dosao covjek nema kako ga nisu nazivali,to debeli je tih dana spomenuto u minimum 50 postova,al nema dalje ja sam ga uvrijedio jer sjedi i cita forum,inace je uvreda debelom covjeku napisati da je debeo....ustvari nije bitno sta napises nego ko napise,a posto ja ne cinim selekciju odabrane elite zasticenih forumasa,onda moram snositi sankcije.....
Ispo iz fazona
Gledao svojim očima još dok je u Čeliku igrao. Iz kafane na trening. Ali to nam nije strano svakako.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:05 pmMoglo je zimus, samo u jednoj rati toliko. Sad ne znam, nisam upucen toliko.Bosnia je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:02 pmZa lendrica ako ne mozes uzeti minimum 300 hiljada eurica fino ga poslati u juniore da trenira do kraja ugovora i totalno odvojiti od ekipe fizicki.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:48 pm
Hocemo li Lendru djabe pustiti, sta mislite?! Msm da se ne isplati drzat ovako ljutog igraca. Smjenit ce Slavka za 3 kola 100%.
@Haklapuc, imas li dokaze za to?! Cisto informativno pitam, jer za Husica da su se samo raspitali kakav je kazalo bi im se da ga ne dovode.
Opet kazem, meni licno se onako u kompletu ne svidja ali ima momak svoje atribute.
Ma klasičan menadzerski igrač.Plava Porodica je napisao/la:Postujem misljenje, ali se ne slazem nikako.
Ubijaju nam pobjednički mentalitet u ekipi koji smo gradili godinama uz Heineken
Hvala ti, ali vjeruj mi da se momci iz moderacije stvarno trude. Pogrijese, svi grijesimo, to je ljudski, ali broj registrovanih ljudi ovdje (pretezno navijaci Zelje) koji aktivno ucestvuju u diskusijama ipak govori za sebe.psihopata je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:16 pmstorm,tebi svaka cast,na tebe nemam nikakve prituzbe,ti si jedan od najnormalnijih forumasa.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 10:12 pmOvaj forum nije pun "klimaca glavom" i uvjeravam te da niko nema povlasten status. Ja sam prvi pisao protiv Uprave kada su u pitanju djeca jucer. Shvatam konstruktivnu kritiku i uvjeravam te da radimo ono najbolje sto znamo i mozemo. Svi grijesimo, pa je i to sto je tebi obrisan post je greska. Ja ti se izvinjavam zbog toga i nadam se da ces prihvatiti izvinjenje. Nema ovdje nikakve "elite", niti je iko zasticen. Zao mi je sto imas takav utisak i potrudicemo se da ti promjenimo misljenje. Vjeruj mi da ne bih dozvolio sebi da ikoga favorizujem. Eto taj Larson na kojeg su se mnogi zalili je izgubio status moderatora, ali je decko ostao na forumu, pravi streamove, pravi klipove igraca, iako vise nikakva ovlastenja nema. Ono sto zelimo da izgradimo je odnos baziran na povjerenju, transparentnosti i lojalnosti. Sigurno je da cemo grijesiti, ali nikakve pozadine, osim dobre namjere, iza tih gresaka nece biti. Eto i ovaj tvoj post nije obrisan, iako ovo nije podforum za tu temu, ali nema veze. Dostupan sam vam svima na PP.psihopata je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:57 pm
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne mogu drugačije to nazvati nego pljuvanje.Morzhy je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 7:42 pmOvdje baš rijetko ko prihvata tuđe mišljenje. Šta je fazon? Ja mislim da nije dobro što dovedemo nekog igrača, neko drugi misli da jeste i ne vidi razlog da ubjeđujemo jedni druge. Stvarno malo ko želi da diskutuje. Od 6716 stranica, 3300 stranica je kako kažete pljuvanje,3300 stranica je "branjenje od pljuvača", a 116 je neki pokušaj normalne diskusije. Ljudi svi bi mi bili najsretniji da Dženan zabije 20 golova u prvoj sezoni,30 u drugoj pa da uzmemo milion na njemu pride. Bili bi u tom slučaju sretni i da Ćenan dobije bonus za taj dobar posao. Stvarno je previše optuživanja za "pljuvanje" bez razloga