Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 11:00 pm

Reha1921 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:59 pm
Ipak, iskusni veznjak je potvrdio za naš portal da od dolaska na Grbavicu neće biti ništa.

– Sigurno je da neću obući dres Željezničara. Mogu vam potvrditi da od mog dolaska na Grbavicu neće biti ništa. Zbog čega je to tako, ne želim komentarisati. Razloge ću zadržati za sebe – kazao je za hehe.ba, Ivan Sesar koji se trenutno nalazi na odmoru van granica Bosne i Hercegovine.
Obeco mu Cenan, ljudi se pobunili, Sesar ga najvise popusio. Da li je moguc ovaj scenario? ;)
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Brkoo
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:01 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:54 pm
I fakat brukali se zimus zbog ovog Kostica a sada kad je slobodan ne mogu da se dogovore haha..
Mozda hoce ili su nasli nekog boljeg? Jos pogotovo sad kad je ogranicem broj stranaca treba pazljivo izabrati strane igrace..
Ista prica ko za Lendrica, Kinezi nam ponudili 900 hiljada eura kad je zavrsen transfer rok u evropi i kad ne bi mogli naci nikakvu zamjenu, sad se to omalovazava jer jos uvijek nije dosla za njega ni priblizno takva ponuda, ispade da smo treba prodati Lendrica i ostati samo na jednom napadacu drugu polusezonu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

Haklapuc je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:25 pm
Sada će nam umjesto Ćuka polovnjake uvaljivati Mario Stanić. Mjera.
Jel i ovo konstruktivno ili PLJUVANJE?
Prizivamo stanića a odmah kod prvog igrača mu dajemo etiketu "uvaljivač polovnjaka"
Dovedi nam ti ljudino igračine kad si toliko pametan
Fuj

U vezi Zeca, bilo bi za promjenu fino dovesti mlađeg igrača koji ima kakvo takvo ime, a ne starohana ili prekodrinskog polovnjaka
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:02 pm

Tako nekako...ali ne mogu da vjerujem koliku smo frku digli za Kostica i sada nista.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

Reha1921 je napisao/la:
Ipak, iskusni veznjak je potvrdio za naš portal da od dolaska na Grbavicu neće biti ništa.

– Sigurno je da neću obući dres Željezničara. Mogu vam potvrditi da od mog dolaska na Grbavicu neće biti ništa. Zbog čega je to tako, ne želim komentarisati. Razloge ću zadržati za sebe – kazao je za hehe.ba, Ivan Sesar koji se trenutno nalazi na odmoru van granica Bosne i Hercegovine.
Cestitam FORUME, ipak smo uspjeli opstruirati transfer velikog SESARA. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

@Storme, moguce. Gavran je jeben lik

Vrag

storm_raider je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:44 pm
Vrag je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:39 pm
sri jun 07, 2017 10:23 pm

Hvala ti, ali vjeruj mi da se momci iz moderacije stvarno trude. Pogrijese, svi grijesimo, to je ljudski, ali broj registrovanih ljudi ovdje (pretezno navijaci Zelje) koji aktivno ucestvuju u diskusijama ipak govori za sebe.
Rekao sam sebi da necu vise nikad pisati na ovom forumu, ali moram se na ovo nadovezati. Ovo vase "grijesenje" je usmjereno samo prema par clanova foruma. Meni je puno puta izbrisan post bez ikakvog obrazlozenja, a dok Modelovo vrijedjanje nije ni izbrisano, a ni opomenut lik. Bio si ti online, Ash...(kako vec nick), Jovan.
Vama je normalna diskusija ovaj cirkus od nekoliko dana sa nekakvim bumovima, jagnjadima..., a na drugaciji stav i misljenje se gleda kao unosenje nekog nemira, a kontra komentar je neki pokusaj retardirane ironije. Vecina vas je u nekom tripu da smo po nalogu ovdje i kao da jedva cekamo neki kiks kluba.
Zamolio bih te da ne 'etiketiras' i pozvao da pises. Postovi koji se brisu su uvrede, kleveta, provjerene lazi, psovke, itd. Ako tvoj post nije bio takav onda jeste greska. Pazi, ja nisam cijeli dan ovdje, posao mi ne dopusta to. Ljudi su oprezni ovdje, zbog onoga sto sam napisao, a i sam si bio svjedok svega. Ako je greska, uvjeravam te da nije namjerna. Naravno, ne mogu svi biti zadovoljni i jako me rastuzi kada dodje do toga, jer znam da smo svi ovdje zbog Zelje, a ne zbog mene ili moderacije.

Sta je tacno problem sa Kosticem ako je slobodan igrac?
Ne smeta mi sto je izbrisano, svejedno mi, ali Storme necemo se lagati. Previse je slucajnih "gresaka", pravite dupli sport i cirkus. Samo je razlika sto ga sami pravite, a tamo su dolazili likovi sa 5 strana. Dobili ste situaciju da Aldin i co vode ozbiljniju raspravu.

storm_raider
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
sri jun 07, 2017 11:00 pm
Reha1921 je napisao/la:

Obeco mu Cenan, ljudi se pobunili, Sesar ga najvise popusio. Da li je moguc ovaj scenario? ;)
Apsolutno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:03 pm

Velika pobjeda foruma sport1.ba!
Cestitke momci!

Amidza
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:03 pm

Ako nista, uzbudljivo do kraja sedmice. Po svemu sudeci.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:04 pm

Cestitam kolege!
Pisanje po sesaru!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:05 pm

Vrag je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:44 pm
Vrag je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:39 pm

Rekao sam sebi da necu vise nikad pisati na ovom forumu, ali moram se na ovo nadovezati. Ovo vase "grijesenje" je usmjereno samo prema par clanova foruma. Meni je puno puta izbrisan post bez ikakvog obrazlozenja, a dok Modelovo vrijedjanje nije ni izbrisano, a ni opomenut lik. Bio si ti online, Ash...(kako vec nick), Jovan.
Vama je normalna diskusija ovaj cirkus od nekoliko dana sa nekakvim bumovima, jagnjadima..., a na drugaciji stav i misljenje se gleda kao unosenje nekog nemira, a kontra komentar je neki pokusaj retardirane ironije. Vecina vas je u nekom tripu da smo po nalogu ovdje i kao da jedva cekamo neki kiks kluba.
Zamolio bih te da ne 'etiketiras' i pozvao da pises. Postovi koji se brisu su uvrede, kleveta, provjerene lazi, psovke, itd. Ako tvoj post nije bio takav onda jeste greska. Pazi, ja nisam cijeli dan ovdje, posao mi ne dopusta to. Ljudi su oprezni ovdje, zbog onoga sto sam napisao, a i sam si bio svjedok svega. Ako je greska, uvjeravam te da nije namjerna. Naravno, ne mogu svi biti zadovoljni i jako me rastuzi kada dodje do toga, jer znam da smo svi ovdje zbog Zelje, a ne zbog mene ili moderacije.

Sta je tacno problem sa Kosticem ako je slobodan igrac?
Ne smeta mi sto je izbrisano, svejedno mi, ali Storme necemo se lagati. Previse je slucajnih "gresaka", pravite dupli sport i cirkus. Samo je razlika sto ga sami pravite, a tamo su dolazili likovi sa 5 strana. Dobili ste situaciju da Aldin i co vode ozbiljniju raspravu.
Napisao sam ti zaista kakva je situacija. Ne bih dopustio sebi da iko ikoga favorizira, niti smije. Opet ti kazem, ako si vrijedjao nekoga, ja ti tu ne mogu nista. Ne znam razloge, a svi su ponaosob jednako bitni. Poradicemo na tome sto si rekao, nadam se uspjesno. Hajde da prebacimo ovo na PP, jer vjerujem da si dobronamjeran, ne tice se direktno smisla ove teme.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 11:05 pm

ChWilla je napisao/la:nije ništa duhovito nego je skroz realno pomisliti da i sam voli zadimiti nargilu...da se ne lažemo.
Cucla se i cuclat ce se..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:06 pm

nažalost, generacijska bolest.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:06 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Reha1921 je napisao/la:

Cestitam FORUME, ipak smo uspjeli opstruirati transfer velikog SESARA. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

@Storme, moguce. Gavran je jeben lik
Ko je gavrana poznavao ni pakao mu nece tesko pasti.

heisenberg
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:10 pm

E kad su nas poslusali za Sesara, nek nas poslusaju i za Ordagica i Subica :DD: Cita ovo Cenan :rofl:

CENANEE MAJSTOREE, MISKEE. ODRIJESITE KESU ZA AMERA !! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:12 pm

Djeca ujutro u 10h protiv OFKa. Sport Klub 1
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

psihopata
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:15 pm

heisenberg je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:52 pm
heisenberg je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:47 pm
Jos nam treba (podrazumijeva se da Miro i Lendric idu)

-Dva stopera
-Minimalno jedan bek
-Desno krilo (Zec??)
-Prvi napadac
Ne treba ti napadac. Ima Lendra.
Trebaju nama i veznjaci brate, Markovic, Ugi i Tuce out.

@Hadzija, vjeruj i meni ista situacija.
Markovic ce ostati 99 % , moze on bar s klupe...
Radinovic i Tuce nadam se odlaze.. Ordagic bi bio idealan :DD:
normalno da ce ostati drugi najbolji igrac ekipe po slavkinim parametrima,a posto miro ide 100%,onda nam je markovic ustvari najbolji igrac ekipe,a cisto sumnjam da ce kod slavke najbolji igrac grijati klupu,prije da ce dobiti zasluzenu kapitensku traku i voditi nas u nove pobjede i osvajanje trofeja dok ga na kraju ne utopimo u banglades za milionsku cifru....
Zadnja izmjena: psihopata, dana/u sri jun 07, 2017 11:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:15 pm

Sesar bi fakat bio samar za onu parolu na jugu u prosloj utakmici. Nek se ta prica zavrsila..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Haklapuc
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:16 pm

salle86 je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:
sri jun 07, 2017 10:25 pm
Sada će nam umjesto Ćuka polovnjake uvaljivati Mario Stanić. Mjera.
Jel i ovo konstruktivno ili PLJUVANJE?
Prizivamo stanića a odmah kod prvog igrača mu dajemo etiketu "uvaljivač polovnjaka"
Dovedi nam ti ljudino igračine kad si toliko pametan
Fuj

U vezi Zeca, bilo bi za promjenu fino dovesti mlađeg igrača koji ima kakvo takvo ime, a ne starohana ili prekodrinskog polovnjaka
Samo kažem da kad nas već moraju g.uziti menadžeri, nekako je ljepše da nas g.uzi svjetsko ime.
A te fazone, vrijeđanje i priču haj ti kad si pametan ostavi za nekog drugog, mene ne dotiču takvi komentari. Ja kad je nešto dobro prvi pohvalim, kad mi se nešto ne sviđa reagujem na to.
Neki dan sam listao svoje postove i ne vidim da sam negdje puno griješio. Čak mislim da si me ti napadao kad sam bio nezadovoljan i ljut kao ris poslije Mladosti.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 11:17 pm

Kapiten je napisao/la:
sri jun 07, 2017 11:12 pm
Djeca ujutro u 10h protiv OFKa. Sport Klub 1
:palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava