Model1964 je napisao/la:avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:35 pm
Mnogi kritikuju Mrvicu i polovnjake, a cinjenice kazu da je Mrvica sa tim polovnjacima bio 1 bod iza prvog. Mnogi kazu da bi i Mrvicu i polovnjake nabili nogom u gujicu, a oni su sa Mrvicom osvojili najvise bodova, od trenutka njegovog dolaska. Mrvica i polovnjci su bodovno izdominirali konkurenciju u proljetnom dijelu prvenstva i to je cinjenica.
Sada se sjetih jednog komentara AO nakon tekme u kojoj smo pobijedili na zovegu - parafraziram, obraca se novinarima - jes tako to vi vidite, a mi smo u toj mrljavoj igri stvorili jednu priliku i jednu polupriliku, pa imali smo jos jednu kontru, pa imali smo par kornera, pa ugurali smo loptu u gol nekako...i na kraju jedva pobijedili, ali pobijedili.
Bas me interesuje, ovi sto bi sve nogom u gujicu i polovnjake i SP, sto nikada ne kazu - bodovno smo poderali konkurenciju, narocito na proljece i svaka im cast na tome. Svi znamo da nam je rezultat bio imperativ i sto smo morali stizati i prestizati 8 ekipa ispred nas. Napravimo niz od ko zna koliko utakmica bez poraza, a mi i dalje peti-sesti, e to je bila frustracija.
Svi smo svjesni da je igra bila goli qrac ili bi bili mozda zadovoljniji da smo igrali lijepo i ostali u LzO ili uz lijepu igru zavrsili cetvrti i popusili Evropu, kao sto smo i tutulu u Krupi na plastici.
Previse smo se zanijeli, a ja i dalje mislim da je i Zrinjski i Sarajevo imalo bolju i kompaktniju ekipu od nas. A Zrinjdski je osvojio titulu neiskljucivanjem Pirica u Krupi i "Beusovim" penalom u BN.
I nema ovdje nikakve furke kako su svi protiv nas, a cinjenice kazu da i Sarajevu i Zrinjskom glavne pjesme na proslavama su - Bit ce Zeljo qrac sampion.
O cemu pricamo, ocito da bi neko nekoga tjerao, a argumanti (bodovi) kazu da bi tjerali SP i polovnjake. Jesmo li iskreni ili se pravimo ludi. Tacno mi dodje da sam umjesto Misimovica da pocnem raditi na nacin kako se to nekada radilo u nasem, a sada radi barem dokumentovano u Slo, BL, Celiku. Sve bi igrace prijavio na 4 joje, ostatak na ruke i doveo igrace koji ce osvojiti ligu, a potom otisao na godisnni.
Sve strucnjaci, a mi sa SP bodovno prekucali ligu, a narocito na proljece.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ovo ti je baš šuplja prica. Slavko ( cuj Mrvica

) i polovnjaci su izgubili titulu, izgubili su duplu, zbog bezmudosti i kalkuliranja
Prestizali 8 ekipa ipred sebe
Koliko nam je prvi bježao kada je Petrovic došao. Nenadoknadivo
*Zrinjdski je osvojio titulu neiskljucivanjem Pirica u Krupi i "Beusovim" penalom u BN.*
OsvojiJo je titulu zato što je mi nismo umjeli uzeti.Jedina istina!
Ova prica o tjeranju SP upakovana sa Misimovicem nece proci

. Nismo balavci da pušimo te fore. Misimovic

SPi SD
Baska jedan, baška druga dvojica

Ako citas, valjda bi ljudi tjerali SP i igrace. Neki pisu otjerati sve igrace. A kada opet pogledas, kakvi su da su, bili su 1 bod iza prvog. Nesto u cinjenicama ne stima. Napisao sam da su ispusili titulu u Krupi i tada su svi bili karne. Samo utkmicu prije toga su bili najbolji u svemiru. Lendrc kralj, Markovic kralj, Veca Bufon...NaKosevu opet karne. Ima li sredine? Jesmo li ispali iz lige? Pa i kada smo ispadali nije bilo ovoliko negativno nastrojene raje. Znam ja da ima bezmudasa, polovnjaka i ja bih ih otjerao, a neki su vec i otisli. Pitanje je mozemo li dovesti bolje koji ce se do kraja boriti za titulu. Imamo li toliko love da to sve ispostujemo u zakonitim okvirima.
Popusili smo titulu, kako smo je popusili i mi smo najveci krivci, jer nismo pobijedili Krupu na plastici i uzeli bod na Kosevu. Svi zaboravljamo da je to samo sport u kojem mi gubimo zivce, a na terenu imas i protivnike koji nesto znaju sa loptom. Beusa sam spomenuo radi kontinuiteta, od titile Zrinjskog na Otoci, preko punca i ofsajd efendije da ne nabrajam dalje. Mi sa ovakvim nacinom rada (zakonitim) nemamo istu startnu poziciju u odnosu na konkurenciju. U prijevodu u posljednje dvije sezone ulazimo sa najmanje -6 bodova. Prijavi brate na 4 joje i ostalo na zivljaka. Sto smo morali prosle godine zijanili Evropu, kada smo je mogli zatvoriti u Ze, RP, Sla? Sto smo zijanili titulu kada smo je mogli zatvoriti u Krupi i zadnju na Grbavici. U tom slucaju bi i na Kosevu igrali rasteteceno i vjerovatno pobijedilil.
Ja nisam za takav nacin rada, a dobro znas da tako mnogi rade. Narocito oko plata, a o ovom drugom si se sigurno i sam dosad uvjerio.
Ovu Upravu ce otjerati rezultati, bez obzira sto nemamo iste startne pozicije sa konkrencijom, ali to tjerace trenera i svih igraca uopste ne interesuje.
Strah me je titula u kojoj ce samo Stanic biti ptijavljen u skladu sa propisima. Zivi bili pa vidjeli, a onda cemo starim putem po titule, ruinu od stadiona i sve ce biti bajno, krasno.
Nema bas svako konjske zivce.
Mi smo sebi najveci neprijatelji.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.