Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 9:16 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:11 pm
Dialiba
Ma ne postoji ni 1% sanse da on dodje
Srcu draga, boja PLAVA !

gavran
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:17 pm

Dialiba
Jahic je tu jos Stilic I Dialiba
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Brkoo
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:18 pm

Dialiba
Svaki transfer rok se Dialiba spominje.
Ima ugovor do 30.6. 2018
Ima vjerovatno odlicnu platu u Turskoj. To sto dodje u grad Sarajevo nekoliko puta godisnje, ne znaci da ce doci i pojacati nas..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:
Bosnia je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:48 pm
sajo10 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:46 pm
Haha kakav ba Ismail, cuj zbog povreda nije mogao napraviti karijeru.. Ma daj, decko je se gurao u U17 i U19 a nikada nije nastupao, kada je napokon dobio ugovor sa Kemalom, nije se mogao probiti ni u prvih 20 u ekipi a kamoli da do klupe dogure.
U17 i U19 gdje je bitno da li si srbin ili hrvat ne mozes nikako porediti sa realnoscu...
To je najnebitnije u ovoj prici. Poenta je u zadnjoj recenici u tekstu...
Ako vec niste skontali poentu,i kad se vec zakacite najnebitnije stvari,nemojte bar iznositi netacne podatke. Otvorite TM i tu pise da je za U17 reprezentaciju odigrao 16 utakmica i za U19 3 utakmice.
evo ja otvorio
slika

gavran
Kontakt:

Alen Mesanovic bi nam valjao
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hurmasica
Kontakt:

gavran je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:17 pm
Dialiba
Jahic je tu jos Stilic I Dialiba
i Đorđe Kamber
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:20 pm

kvalitet je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:01 pm
Ma nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.

Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
:palacgore:

Nekad pomislim da su ovi igraci poginuli na kljucnim utakmicama, ali da im je lopovlukom titula oteta iz ruku kao i da bi nam na transfer politici Dinamo pozavidio.
tm8782 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:08 pm
Pozdrav od gavranaslika

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Nije valjda da i pile potpisuje? Istini za volju, spremniji je od pola ekipe a i uklopio bi se u strategiju mladih i talentovanih koju gajimo. :kafa:

Grbavica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:27 pm

Ajzea je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Ma nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.

Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
:palacgore:

Nekad pomislim da su ovi igraci poginuli na kljucnim utakmicama, ali da im je lopovlukom titula oteta iz ruku kao i da bi nam na transfer politici Dinamo pozavidio.
tm8782 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:08 pm
Pozdrav od gavranaslika

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Nije valjda da i pile potpisuje? Istini za volju, spremniji je od pola ekipe a i uklopio bi se u strategiju mladih i talentovanih koju gajimo. :kafa:
Nista od njega, cuo sam da ima ponudu iz turske...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Blueworld21
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:31 pm

Iskreno treba odmah prestati sa pričom o ismailu durakovicu tj njegovom fudbalsko znanju. Tog momka prvi put kad sam vidio sa svojom rajom sam komentarisao Jel babin sin kakav jer dečko je zalutao u fudbal. On ne zna ni da trci pravilno a kamoli sta drugo. Sto se tice tih mladih selekcije naše nam države, makar tu znamo da je mogao da igra i kunto i panto doduše i u A selekciji se dešavalo tako da Ismail durakovic kad je najzdraviji bio sa fudbalom na vi je dobro bio.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:32 pm

Ima li sta novo u vezi juga?
Srcu draga, boja PLAVA !

avlami97
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:35 pm

Mnogi kritikuju Mrvicu i polovnjake, a cinjenice kazu da je Mrvica sa tim polovnjacima bio 1 bod iza prvog. Mnogi kazu da bi i Mrvicu i polovnjake nabili nogom u gujicu, a oni su sa Mrvicom osvojili najvise bodova, od trenutka njegovog dolaska. Mrvica i polovnjci su bodovno izdominirali konkurenciju u proljetnom dijelu prvenstva i to je cinjenica.

Sada se sjetih jednog komentara AO nakon tekme u kojoj smo pobijedili na zovegu - parafraziram, obraca se novinarima - jes tako to vi vidite, a mi smo u toj mrljavoj igri stvorili jednu priliku i jednu polupriliku, pa imali smo jos jednu kontru, pa imali smo par kornera, pa ugurali smo loptu u gol nekako...i na kraju jedva pobijedili, ali pobijedili.

Bas me interesuje, ovi sto bi sve nogom u gujicu i polovnjake i SP, sto nikada ne kazu - bodovno smo poderali konkurenciju, narocito na proljece i svaka im cast na tome. Svi znamo da nam je rezultat bio imperativ i sto smo morali stizati i prestizati 8 ekipa ispred nas. Napravimo niz od ko zna koliko utakmica bez poraza, a mi i dalje peti-sesti, e to je bila frustracija.

Svi smo svjesni da je igra bila goli qrac ili bi bili mozda zadovoljniji da smo igrali lijepo i ostali u LzO ili uz lijepu igru zavrsili cetvrti i popusili Evropu, kao sto smo i tutulu u Krupi na plastici.

Previse smo se zanijeli, a ja i dalje mislim da je i Zrinjski i Sarajevo imalo bolju i kompaktniju ekipu od nas. A Zrinjdski je osvojio titulu neiskljucivanjem Pirica u Krupi i "Beusovim" penalom u BN.

I nema ovdje nikakve furke kako su svi protiv nas, a cinjenice kazu da i Sarajevu i Zrinjskom glavne pjesme na proslavama su - Bit ce Zeljo qrac sampion.

O cemu pricamo, ocito da bi neko nekoga tjerao, a argumanti (bodovi) kazu da bi tjerali SP i polovnjake. Jesmo li iskreni ili se pravimo ludi. Tacno mi dodje da sam umjesto Misimovica da pocnem raditi na nacin kako se to nekada radilo u nasem, a sada radi barem dokumentovano u Slo, BL, Celiku. Sve bi igrace prijavio na 4 joje, ostatak na ruke i doveo igrace koji ce osvojiti ligu, a potom otisao na godisnni.

Sve strucnjaci, a mi sa SP bodovno prekucali ligu, a narocito na proljece.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:38 pm

LARS1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Bosnia je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:48 pm

U17 i U19 gdje je bitno da li si srbin ili hrvat ne mozes nikako porediti sa realnoscu...
Ako vec niste skontali poentu,i kad se vec zakacite najnebitnije stvari,nemojte bar iznositi netacne podatke. Otvorite TM i tu pise da je za U17 reprezentaciju odigrao 16 utakmica i za U19 3 utakmice.
evo ja otvorio
slika
Ma nemam pojma,ukucao sam ime iprezime na transfermarkt i stoji podatak o broju utakmica u reprezentacijama...ne znam to kaciti. A i nebitno.
Ovdje se najcesce prica okrene u nekom bizarnom smjeru,relativiziraju se stvari na sve moguce nacine a bjezi se od sustinskih stvari.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:48 pm

FKZ1921 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:38 pm
LARS1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:

evo ja otvorio
slika
Ma nemam pojma,ukucao sam ime iprezime na transfermarkt i stoji podatak o broju utakmica u reprezentacijama...ne znam to kaciti. A i nebitno.
Ovdje se najcesce prica okrene u nekom bizarnom smjeru,relativiziraju se stvari na sve moguce nacine a bjezi se od sustinskih stvari.
slika

Evo vjerovatno je mislio na ovo.
Mada Ismail i nije toliko bitan.

Hocemo li Lendru djabe pustiti, sta mislite?! Msm da se ne isplati drzat ovako ljutog igraca. Smjenit ce Slavka za 3 kola 100%.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri jun 07, 2017 9:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

sri jun 07, 2017 9:49 pm

avlami97 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 9:35 pm
Mnogi kritikuju Mrvicu i polovnjake, a cinjenice kazu da je Mrvica sa tim polovnjacima bio 1 bod iza prvog. Mnogi kazu da bi i Mrvicu i polovnjake nabili nogom u gujicu, a oni su sa Mrvicom osvojili najvise bodova, od trenutka njegovog dolaska. Mrvica i polovnjci su bodovno izdominirali konkurenciju u proljetnom dijelu prvenstva i to je cinjenica.

Sada se sjetih jednog komentara AO nakon tekme u kojoj smo pobijedili na zovegu - parafraziram, obraca se novinarima - jes tako to vi vidite, a mi smo u toj mrljavoj igri stvorili jednu priliku i jednu polupriliku, pa imali smo jos jednu kontru, pa imali smo par kornera, pa ugurali smo loptu u gol nekako...i na kraju jedva pobijedili, ali pobijedili.

Bas me interesuje, ovi sto bi sve nogom u gujicu i polovnjake i SP, sto nikada ne kazu - bodovno smo poderali konkurenciju, narocito na proljece i svaka im cast na tome. Svi znamo da nam je rezultat bio imperativ i sto smo morali stizati i prestizati 8 ekipa ispred nas. Napravimo niz od ko zna koliko utakmica bez poraza, a mi i dalje peti-sesti, e to je bila frustracija.

Svi smo svjesni da je igra bila goli qrac ili bi bili mozda zadovoljniji da smo igrali lijepo i ostali u LzO ili uz lijepu igru zavrsili cetvrti i popusili Evropu, kao sto smo i tutulu u Krupi na plastici.

Previse smo se zanijeli, a ja i dalje mislim da je i Zrinjski i Sarajevo imalo bolju i kompaktniju ekipu od nas. A Zrinjdski je osvojio titulu neiskljucivanjem Pirica u Krupi i "Beusovim" penalom u BN.

I nema ovdje nikakve furke kako su svi protiv nas, a cinjenice kazu da i Sarajevu i Zrinjskom glavne pjesme na proslavama su - Bit ce Zeljo qrac sampion.

O cemu pricamo, ocito da bi neko nekoga tjerao, a argumanti (bodovi) kazu da bi tjerali SP i polovnjake. Jesmo li iskreni ili se pravimo ludi. Tacno mi dodje da sam umjesto Misimovica da pocnem raditi na nacin kako se to nekada radilo u nasem, a sada radi barem dokumentovano u Slo, BL, Celiku. Sve bi igrace prijavio na 4 joje, ostatak na ruke i doveo igrace koji ce osvojiti ligu, a potom otisao na godisnni.

Sve strucnjaci, a mi sa SP bodovno prekucali ligu, a narocito na proljece.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ovo ti je baš šuplja prica. Slavko ( cuj Mrvica :placeodsmijeha: ) i polovnjaci su izgubili titulu, izgubili su duplu, zbog bezmudosti i kalkuliranja
Prestizali 8 ekipa ipred sebe :D
Koliko nam je prvi bježao kada je Petrovic došao. Nenadoknadivo :placeodsmijeha:
*Zrinjdski je osvojio titulu neiskljucivanjem Pirica u Krupi i "Beusovim" penalom u BN.* :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :ne:
OsvojiJo je titulu zato što je mi nismo umjeli uzeti.Jedina istina!

Ova prica o tjeranju SP upakovana sa Misimovicem nece proci :ne: . Nismo balavci da pušimo te fore. Misimovic :klanjase: SPi SD :palacdole:
Baska jedan, baška druga dvojica :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Reha1921
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:51 pm

Asim Zec :kafa:

Ajzea
Kontakt:

Da su cetrdeset devet ekipa presli, dosli su do izvora i nisu se napili vode, iako su se vec sageli i postavili ruke. Dakle, dzaba im sve.
Mi smo iskljucivi krivci za gubitak titule. Zrinjskom je sedamnaest penala moglo biti svirano, nista ne bi ulogu igralo da smo odnijeli pobjedu u Krupi ili da smo, pazi sada, ne pobijedili vec remizirali na Kosevu.

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 9:53 pm

Ajzea je napisao/la:
Da su cetrdeset devet ekipa presli, dosli su do izvora i nisu se napili vode, iako su se vec sageli i postavili ruke. Dakle, dzaba im sve.
Mi smo iskljucivi krivci za gubitak titule. Zrinjskom je sedamnaest penala moglo biti svirano, nista ne bi ulogu igralo da smo odnijeli pobjedu u Krupi ili da smo, pazi sada, ne pobijedili vec remizirali na Kosevu.
A boga mi i uzeli te vode, al' nam suplje ruke :doktor:

Dolina
Kontakt:

kvalitet je napisao/la:

Ne bih se složio, ovdje imaš večinu forumaša koji su redovni skoro svaki dan na forumu, neki su dosljedni u kritikama za koje i postoje osnove, drugi su itekako svjesni problema kojih ima ali stvari gledaju malo drugačije, oli bi rekli globalno, a onda imaš treće koji se pojavljuju samo u određenim situacijama.
E vidiš, svi ovi koji su redovni na forumu, kritičari, flegmani, ptice, doktori, porodice, teletabisi i drugi redovno imaju sex međusobno na forumu, ne zna se koje gore a ko dole ali ga redovno zadaju jedan drugom, i niko se ne buni dokle god nije na suho, neki čak i uživaju u tome :lol:
Problem su treći koji bi se povremeno jebali ali da im ne udje :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Ajzea
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
A boga mi i uzeli te vode, al' nam suplje ruke :doktor:
Vjerovatno si cak i bolje opisao razvoj situacije.

Model1964

sri jun 07, 2017 9:56 pm

Dolina je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:

Ne bih se složio, ovdje imaš večinu forumaša koji su redovni skoro svaki dan na forumu, neki su dosljedni u kritikama za koje i postoje osnove, drugi su itekako svjesni problema kojih ima ali stvari gledaju malo drugačije, oli bi rekli globalno, a onda imaš treće koji se pojavljuju samo u određenim situacijama.
E vidiš, svi ovi koji su redovni na forumu, kritičari, flegmani, ptice, doktori, porodice, teletabisi i drugi redovno imaju sex međusobno na forumu, ne zna se koje gore a ko dole ali ga redovno zadaju jedan drugom, i niko se ne buni dokle god nije na suho, neki čak i uživaju u tome :lol:
Problem su treći koji bi se povremeno jebali ali da im ne udje :D
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :klanjase:

FAJRONAT!
reko cojk sve :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

Prijava