Ma ne postoji ni 1% sanse da on dodje
Jahic je tu jos Stilic I Dialiba
Svaki transfer rok se Dialiba spominje.
evo ja otvorioFKZ1921 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:16 pmTo je najnebitnije u ovoj prici. Poenta je u zadnjoj recenici u tekstu...
Ako vec niste skontali poentu,i kad se vec zakacite najnebitnije stvari,nemojte bar iznositi netacne podatke. Otvorite TM i tu pise da je za U17 reprezentaciju odigrao 16 utakmica i za U19 3 utakmice.
kvalitet je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 8:01 pmMa nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.
Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
Nista od njega, cuo sam da ima ponudu iz turske...Ajzea je napisao/la:kvalitet je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 8:01 pmMa nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.
Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
![]()
Nekad pomislim da su ovi igraci poginuli na kljucnim utakmicama, ali da im je lopovlukom titula oteta iz ruku kao i da bi nam na transfer politici Dinamo pozavidio.
Nije valjda da i pile potpisuje? Istini za volju, spremniji je od pola ekipe a i uklopio bi se u strategiju mladih i talentovanih koju gajimo.
Ma nemam pojma,ukucao sam ime iprezime na transfermarkt i stoji podatak o broju utakmica u reprezentacijama...ne znam to kaciti. A i nebitno.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:18 pmevo ja otvorioFKZ1921 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:16 pmTo je najnebitnije u ovoj prici. Poenta je u zadnjoj recenici u tekstu...
Ako vec niste skontali poentu,i kad se vec zakacite najnebitnije stvari,nemojte bar iznositi netacne podatke. Otvorite TM i tu pise da je za U17 reprezentaciju odigrao 16 utakmica i za U19 3 utakmice.
![]()
FKZ1921 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:38 pmMa nemam pojma,ukucao sam ime iprezime na transfermarkt i stoji podatak o broju utakmica u reprezentacijama...ne znam to kaciti. A i nebitno.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:18 pmevo ja otvorioFKZ1921 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:16 pm
To je najnebitnije u ovoj prici. Poenta je u zadnjoj recenici u tekstu...
![]()
Ovdje se najcesce prica okrene u nekom bizarnom smjeru,relativiziraju se stvari na sve moguce nacine a bjezi se od sustinskih stvari.
Ovo ti je baš šuplja prica. Slavko ( cuj Mrvicaavlami97 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:35 pmMnogi kritikuju Mrvicu i polovnjake, a cinjenice kazu da je Mrvica sa tim polovnjacima bio 1 bod iza prvog. Mnogi kazu da bi i Mrvicu i polovnjake nabili nogom u gujicu, a oni su sa Mrvicom osvojili najvise bodova, od trenutka njegovog dolaska. Mrvica i polovnjci su bodovno izdominirali konkurenciju u proljetnom dijelu prvenstva i to je cinjenica.
Sada se sjetih jednog komentara AO nakon tekme u kojoj smo pobijedili na zovegu - parafraziram, obraca se novinarima - jes tako to vi vidite, a mi smo u toj mrljavoj igri stvorili jednu priliku i jednu polupriliku, pa imali smo jos jednu kontru, pa imali smo par kornera, pa ugurali smo loptu u gol nekako...i na kraju jedva pobijedili, ali pobijedili.
Bas me interesuje, ovi sto bi sve nogom u gujicu i polovnjake i SP, sto nikada ne kazu - bodovno smo poderali konkurenciju, narocito na proljece i svaka im cast na tome. Svi znamo da nam je rezultat bio imperativ i sto smo morali stizati i prestizati 8 ekipa ispred nas. Napravimo niz od ko zna koliko utakmica bez poraza, a mi i dalje peti-sesti, e to je bila frustracija.
Svi smo svjesni da je igra bila goli qrac ili bi bili mozda zadovoljniji da smo igrali lijepo i ostali u LzO ili uz lijepu igru zavrsili cetvrti i popusili Evropu, kao sto smo i tutulu u Krupi na plastici.
Previse smo se zanijeli, a ja i dalje mislim da je i Zrinjski i Sarajevo imalo bolju i kompaktniju ekipu od nas. A Zrinjdski je osvojio titulu neiskljucivanjem Pirica u Krupi i "Beusovim" penalom u BN.
I nema ovdje nikakve furke kako su svi protiv nas, a cinjenice kazu da i Sarajevu i Zrinjskom glavne pjesme na proslavama su - Bit ce Zeljo qrac sampion.
O cemu pricamo, ocito da bi neko nekoga tjerao, a argumanti (bodovi) kazu da bi tjerali SP i polovnjake. Jesmo li iskreni ili se pravimo ludi. Tacno mi dodje da sam umjesto Misimovica da pocnem raditi na nacin kako se to nekada radilo u nasem, a sada radi barem dokumentovano u Slo, BL, Celiku. Sve bi igrace prijavio na 4 joje, ostatak na ruke i doveo igrace koji ce osvojiti ligu, a potom otisao na godisnni.
Sve strucnjaci, a mi sa SP bodovno prekucali ligu, a narocito na proljece.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
A boga mi i uzeli te vode, al' nam suplje rukeAjzea je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:51 pmDa su cetrdeset devet ekipa presli, dosli su do izvora i nisu se napili vode, iako su se vec sageli i postavili ruke. Dakle, dzaba im sve.
Mi smo iskljucivi krivci za gubitak titule. Zrinjskom je sedamnaest penala moglo biti svirano, nista ne bi ulogu igralo da smo odnijeli pobjedu u Krupi ili da smo, pazi sada, ne pobijedili vec remizirali na Kosevu.
Ne bih se složio, ovdje imaš večinu forumaša koji su redovni skoro svaki dan na forumu, neki su dosljedni u kritikama za koje i postoje osnove, drugi su itekako svjesni problema kojih ima ali stvari gledaju malo drugačije, oli bi rekli globalno, a onda imaš treće koji se pojavljuju samo u određenim situacijama.kvalitet je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 8:01 pmMa nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.
Vjerovatno si cak i bolje opisao razvoj situacije.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:53 pmA boga mi i uzeli te vode, al' nam suplje rukeAjzea je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:51 pmDa su cetrdeset devet ekipa presli, dosli su do izvora i nisu se napili vode, iako su se vec sageli i postavili ruke. Dakle, dzaba im sve.
Mi smo iskljucivi krivci za gubitak titule. Zrinjskom je sedamnaest penala moglo biti svirano, nista ne bi ulogu igralo da smo odnijeli pobjedu u Krupi ili da smo, pazi sada, ne pobijedili vec remizirali na Kosevu.![]()
Dolina je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 9:53 pmNe bih se složio, ovdje imaš večinu forumaša koji su redovni skoro svaki dan na forumu, neki su dosljedni u kritikama za koje i postoje osnove, drugi su itekako svjesni problema kojih ima ali stvari gledaju malo drugačije, oli bi rekli globalno, a onda imaš treće koji se pojavljuju samo u određenim situacijama.kvalitet je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 8:01 pmMa nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.
E vidiš, svi ovi koji su redovni na forumu, kritičari, flegmani, ptice, doktori, porodice, teletabisi i drugi redovno imaju sex međusobno na forumu, ne zna se koje gore a ko dole ali ga redovno zadaju jedan drugom, i niko se ne buni dokle god nije na suho, neki čak i uživaju u tome![]()
Problem su treći koji bi se povremeno jebali ali da im ne udje![]()