ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:36 pm
Ponovit ću naša djeca+igrači iz manjih sredina su se uvijek pokazivali kao bolje opcije nego igrači koji su kao iz jačih klubova.
Nikad ne treba suditi o igraču po statistici i klubu iz kojeg dolazi sem ako nije neki ekstremno bolji klub.
Ne slaviti prije vakta, ne opraštati se od Evrope ili titule prije vakta.
Ne pljuvati nakon jedne ili par loših tekmi i ne dizati u nebesa nakon jedne ili par dobrih tekmi.
Ovo kad naučimo možemo naprijed. DO tada bit ćemo tu gdje jesmo. Tako je nažalost.
Da malo smmirimo i racionalisemo.
Pozitivno je to sto je nase dijete, prosao nasu skolu. Za 6 mjeseci izdvajanja za njega su minimalna i potrosit cemo na njega kao sto neko ima mjesecna primanja. Mozemo imati igraca ako se pokaze, kalibrom kakvog sad nemamo u ekipi, znaci pozitivna je ta raznolikost.
Lose stvari su sto ni u Travniku nije najbolji. Nije toliko mlad, 22 godine nije puno ali bgm nije ni mlado. Onda sta ako se ne pokaze, na zimu trazi napadaca a na zimu ih slabije ima, opet rotacije i promjene.
On kao treca opcija kako neki pisu, ne znam kako se uopce moze pokazat, zato se nadam da ide Stevo i da ce momak biti druga opcija a Subo iz juniora treca.
Zao mi je momka jer smo ga odmah popljuvali, ali to je odraz nervoze i "povjerenja" u naseg vrlog SD.
Njemu nek je sretno i nek isprska i mene i sve ove kriticare.
Poceraj Dzenane !!!