Ma ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..
Tačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi.Model1964 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:16 pmNiti sam optimista niti prsimista. Vrijeme ce suditi.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:07 pmMoze li mi neko reci na osnovu čega forumski puk gaji optimizam? Na osnovu čega je ovaj momak odlična opcija za klub? I iskreno se nadam da neće blokirati razvoj Ahmeda Hasanovica!!!
Ako moram birati između polovnjaka iz vana koji u 29 . dolazi u Źelju i momka koji je ponikao kod nas biram mlađeg.
Ako se stvari zalome nece to biti krivicom ovog igraca vec krivicom SD i ŠSŠ. Njih treba pljuvati i cerati. Oni su jedini krivci za slabu procjenu, manjak vizije, truhlovinu u svlacionici, za izgubljenu titulu.
Ko je prva opcija onda?Brkoo je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:25 pmMa ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu, jer cemo Lendrica najvjerovatnije prodati. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..
Kako će bolan zauzeti mjesto kadetu. Taj kadet ako bude u šansi da zaigra za prvi tim to će biti za dvije godine.Jaozinho22 je napisao/la:Tačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi.Model1964 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:16 pmNiti sam optimista niti prsimista. Vrijeme ce suditi.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:07 pmMoze li mi neko reci na osnovu čega forumski puk gaji optimizam? Na osnovu čega je ovaj momak odlična opcija za klub? I iskreno se nadam da neće blokirati razvoj Ahmeda Hasanovica!!!
Ako moram birati između polovnjaka iz vana koji u 29 . dolazi u Źelju i momka koji je ponikao kod nas biram mlađeg.
Ako se stvari zalome nece to biti krivicom ovog igraca vec krivicom SD i ŠSŠ. Njih treba pljuvati i cerati. Oni su jedini krivci za slabu procjenu, manjak vizije, truhlovinu u svlacionici, za izgubljenu titulu.
Nego da rezimiramo ovog momka.
Pozitivne strane :
Naše dijete,mlad,drugačiji tip napadača (na ovom klipu kao da ima preko 1,90 visinu) ne bi trebao koštat puno, ima opciju da ode nakon pola godine ali i da ostane. Nemamo puno toga izgubit.
Negativne strane : Iz Travnika ovi pišu da je sklon povredama, upitan kvalitet !?, vjerovatno je zauzeo mjesto najboljem strijelcu kadetske lige.
Otprilike to je to.
Majke ti tvoje kako je uzeo mjesto Hasanoviću? TI fakat mislis da Hasanović može naredih pola godine igrati za Želju. Bit će mlađi junior, tek izašao iz kadeta. MOžda mu ne uzme mjesto ni za ogdinu, ako Dženan ostane, kad objektivno možemo očekivati da Hasanović zaigra (i to da zaigra, da ga pomalo gurnemo) jer su različiti tipovi napadača. Hajd molim nemoj bezveze pisati. Molim te eto.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:26 pmTačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi.Model1964 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:16 pmNiti sam optimista niti prsimista. Vrijeme ce suditi.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:07 pmMoze li mi neko reci na osnovu čega forumski puk gaji optimizam? Na osnovu čega je ovaj momak odlična opcija za klub? I iskreno se nadam da neće blokirati razvoj Ahmeda Hasanovica!!!
Pozitivne strane :
Naše dijete,mlad,drugačiji tip napadača (na ovom klipu kao da ima preko 1,90 visinu) ne bi trebao koštat puno, ima opciju da ode nakon pola godine ali i da ostane. Nemamo puno toga izgubit.
Negativne strane : Iz Travnika ovi pišu da je sklon povredama, upitan kvalitet !?, vjerovatno je zauzeo mjesto najboljem strijelcu kadetske lige.
Otprilike to je to.
Ni meni nije mrsko. Ja sam navikao da prije bude od ovakvih solidan igrač nego od nekih od kojih to raja očekuje.arelinho je napisao/la:Kako mi je drago što je ovaj momak potpisao jer volim vidjeti ovakve postove na forumu. Nema ništa bolje.![]()
![]()
Lendric je i dalje tu, a u koliko potpise neko sutra, onda Lendric ide 100%.Amidza je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:26 pmKo je prva opcija onda?Brkoo je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:25 pmMa ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu, jer cemo Lendrica najvjerovatnije prodati. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..
Zna li se mozda ko je u opticaju da potpise? Sto se Lendrica tice, ne znam ima li iko predstavu gdje ide, kada, za koliko...nadam se da ima.shzna je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:30 pmLendric je i dalje tu, a u koliko potpise neko sutra, onda Lendric ide 100%.Amidza je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:26 pmKo je prva opcija onda?Brkoo je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:25 pm
Ma ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu, jer cemo Lendrica najvjerovatnije prodati. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..
Za godinu dana najranije moj pile i to sve zavisi kakva ce mu godina biti. Pretjeruje se standardno. Obicno od ovakvih prinova bude solidnih igraca, nego od onih razvikanih.pile87 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:27 pmKako će bolan zauzeti mjesto kadetu. Taj kadet ako bude u šansi da zaigra za prvi tim to će biti za dvije godine.Jaozinho22 je napisao/la:Tačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi.Model1964 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:16 pm
Niti sam optimista niti prsimista. Vrijeme ce suditi.
Pozitivne strane :
Otprilike to je to.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Yebala te i torta i slag i limunadaarelinho je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:31 pmPa sto posto. Ja uživam čitajući ovakve postove. Pa kakav bi tek šlag na tortu bio za mene kada bi bacili Sesar i Krstanović potpis.pile87 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:29 pmNi meni nije mrsko. Ja sam navikao da prije bude od ovakvih solidan igrač nego od nekih od kojih to raja očekuje.arelinho je napisao/la:Kako mi je drago što je ovaj momak potpisao jer volim vidjeti ovakve postove na forumu. Nema ništa bolje.![]()
![]()
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste, ja mislim da bi mogao biti treća opcija pored NOVOG NAPADAČA i Nikolića. Mada ga je bolje poslat u Goražde da se kali, ojača i da dobije koju kilu, mrljav je nekako.ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:29 pmMajke ti tvoje kako je uzeo mjesto Hasanoviću? TI fakat mislis da Hasanović može naredih pola godine igrati za Želju. Bit će mlađi junior, tek izašao iz kadeta. MOžda mu ne uzme mjesto ni za ogdinu, ako Dženan ostane, kad objektivno možemo očekivati da Hasanović zaigra (i to da zaigra, da ga pomalo gurnemo) jer su različiti tipovi napadača. Hajd molim nemoj bezveze pisati. Molim te eto.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:26 pmTačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi.Model1964 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:16 pm
Niti sam optimista niti prsimista. Vrijeme ce suditi.
Pozitivne strane :
Otprilike to je to.
Pa dovest ce se vjerovatno napadac koji ce biti prva opcija..Amidza je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:26 pmKo je prva opcija onda?Brkoo je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 4:25 pmMa ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu, jer cemo Lendrica najvjerovatnije prodati. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..
Pa realno da smo doveli Vukotica prije godinu isto bi ovo pisali kao i za ovog momka. Eto recimo da je otišao u Krupu i tamo napravio nešto bila bi priča da nismo znali reagirati na vrijeme. Ja bi uvijek probao sa ovakvim igračem koji ne košta puno ne kao neki oslonac za ekipu ali kao za alternativu uvijek.voltron30 je napisao/la:Ako većina misli da je nama pojačanje igrač koji je 3 godine tavorio u Travniku, onda je pojačanje. Nema druge.
Ja majke mi moje ne vidim da iko kaže da je pojačanje. Evo nađi mi ijedan post gdje je neko to rekao ja se odjavljujem na mjesec dana sa foruma.