Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 4:39 pm

storm_raider je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:27 pm
Jaozinho22 je napisao/la: Tačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi. :D
Nego da rezimiramo ovog momka.
Pozitivne strane :
Naše dijete,mlad,drugačiji tip napadača (na ovom klipu kao da ima preko 1,90 visinu) ne bi trebao koštat puno, ima opciju da ode nakon pola godine ali i da ostane. Nemamo puno toga izgubit.
Negativne strane : Iz Travnika ovi pišu da je sklon povredama, upitan kvalitet !?, vjerovatno je zauzeo mjesto najboljem strijelcu kadetske lige.
Otprilike to je to.
Kako će bolan zauzeti mjesto kadetu. Taj kadet ako bude u šansi da zaigra za prvi tim to će biti za dvije godine.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Za godinu dana najranije moj pile i to sve zavisi kakva ce mu godina biti. Pretjeruje se standardno. Obicno od ovakvih prinova bude solidnih igraca, nego od onih razvikanih.
Da bas imamo običaj kad neko izađe iz juniora zaigra na mjestu napadača odmah.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Model1964

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 4:40 pm

Ja sam skako i skacem protiv SD i ŚSŚ
Zelio sam njihov odlazak.
Ako se ovaj momak pokaze kao fula necu njega pljuvati vec ovu dvojicu.
Pljujem po igracu samo ako cuva nogice ili minira atmosferu u ekipi.
Ako samo ne umije pljujem onog ko ga je doveo.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:41 pm

Prvi ja ne mogu reći da je pojačanje. Neka momka, neće sigurno biti prva opcija. Naše dijete, mlad je još uvijek i ako bude dobar dobro i jest, ako ne pružit ruku na kraju i pozdraviti se. Nema potrebe da pljujete momka.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:41 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:34 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:29 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:26 pm

Tačno tako, isto smo govorili i za Lazića i Šećerovića da će vrijeme sudit, pa nam presudi. :D
Nego da rezimiramo ovog momka.
Pozitivne strane :
Naše dijete,mlad,drugačiji tip napadača (na ovom klipu kao da ima preko 1,90 visinu) ne bi trebao koštat puno, ima opciju da ode nakon pola godine ali i da ostane. Nemamo puno toga izgubit.
Negativne strane : Iz Travnika ovi pišu da je sklon povredama, upitan kvalitet !?, vjerovatno je zauzeo mjesto najboljem strijelcu kadetske lige.
Otprilike to je to.
Majke ti tvoje kako je uzeo mjesto Hasanoviću? TI fakat mislis da Hasanović može naredih pola godine igrati za Želju. Bit će mlađi junior, tek izašao iz kadeta. MOžda mu ne uzme mjesto ni za ogdinu, ako Dženan ostane, kad objektivno možemo očekivati da Hasanović zaigra (i to da zaigra, da ga pomalo gurnemo) jer su različiti tipovi napadača. Hajd molim nemoj bezveze pisati. Molim te eto.
Jeste, ja mislim da bi mogao biti treća opcija pored NOVOG NAPADAČA i Nikolića. Mada ga je bolje poslat u Goražde da se kali, ojača i da dobije koju kilu, mrljav je nekako. :lol:
Kako ti ne shvataš da će taj mali Hasanović igrati za juniore, da će biti sa repkom na pripremama itd itd. Pa evo i da je on treća opcija treba ti još neko ko nije sličan njemu i ko će biti stalno na treninzima sa ekipom. Neko ko je drugačiji tip igrača što Dženan jeste definitivno.

gavran
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:42 pm

Bujrum gosti,registrirajte se
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

iggy2377

exbabilon je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:32 pm
Izgleda da se pocelo ozbiljno pisati, nakon pocetnog sprdanja.
Nema nista lose u dovodjenju ovog momka, kao sto @storm napisa, pola godine ima da se dokaze, ako sta valja dobija ugovor, ako ne, nikom nista. Neko je procjenio da bi od njega moglo biti nesto i dala mu se prilika. Momak je mlad i sigurno zeljan dokazivanja, a hoce li uspjeti, do njega je. Mi svakako moramo potpisati pravog napadaca, nekog provjerenog, 15+ golova u sezoni.

Raja je vec pomalo frustrirana, nema pojacanja, niko ne dolazi, i onda prvi potpis bude neko neprovjeren i haman da dolazi na probu. Polako, sve ce doci na svoje.
A boga ti ko se kod Slavke dokazivao??
Neznam uopste kako mozete da komentarise bilo sta za ovog momka..Jos jedan u nizu promasaja..Ako je ovaj iz Slavking teftera nece nam biti dobro..Sve sto je Slavko doveo zimus i sto je on aminovao nista nisu pokazali...

ponosannavas
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
Bravo @model. TO je to.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:43 pm

iggy2377 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:32 pm
Izgleda da se pocelo ozbiljno pisati, nakon pocetnog sprdanja.
Nema nista lose u dovodjenju ovog momka, kao sto @storm napisa, pola godine ima da se dokaze, ako sta valja dobija ugovor, ako ne, nikom nista. Neko je procjenio da bi od njega moglo biti nesto i dala mu se prilika. Momak je mlad i sigurno zeljan dokazivanja, a hoce li uspjeti, do njega je. Mi svakako moramo potpisati pravog napadaca, nekog provjerenog, 15+ golova u sezoni.

Raja je vec pomalo frustrirana, nema pojacanja, niko ne dolazi, i onda prvi potpis bude neko neprovjeren i haman da dolazi na probu. Polako, sve ce doci na svoje.
A boga ti ko se kod Slavke dokazivao??
Neznam uopste kako mozete da komentarise bilo sta za ovog momka..Jos jedan u nizu promasaja..Ako je ovaj iz Slavking teftera nece nam biti dobro..Sve sto je Slavko doveo zimus i sto je on aminovao nista nisu pokazali...
Zar ti ne reče da nećeš pisati jer si ko biva nervozan

Eric Cantona
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:43 pm

Znaci momak prosao Zeljinu omladinsku skolu i u startu ne valja :roll:

iggy2377

sri jun 07, 2017 4:45 pm

Model1964 je napisao/la:
Model ovo se postaje smijesno...mislio sam da ce se PERMANENTNI dohavizat, ali izgleda kao stvari stoje nece ovo na dobro...Doveli momka, mogli su tako isto iz juniora prebacit dijete u prvu ekipu,barem znas da je svo vrijeme kod nas, i znas kakav je i sta je...ovako...macak u vreci do daljnjeg

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:47 pm

I kako da uvedemo mlade igrače u tim kada imaju ovakvu "podršku" navijaca. Kako da dijete/momak uspije u klubu u kojem je ionako više pritiska nego inače pored ovakve negativne energije.

Sretno momče, želim ti da uspijes od sveg srca!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Reha1921
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:49 pm

I ovog malog ce da Sjever doceka kako prilikuje sa raznim uvredama :D

salemprolic
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:49 pm

Meni je od dolaska ovog momka puno bitnije da li je Slavki pojacan strucni stab, hoce li doci kvalitetan kondicioni trener i jos jedan pomocnik, makar. Jer dzaba nama super pojacanja ako cemo igrati kao do sada, i pasti u kljucnim utakmicama. A Dzenanu sretno, naravno. Najvecem dusmanu bi u Zelji srecu pozelio a kamo li ovom momku.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Simply Blue
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:50 pm

Kad može Hajduk da dovodi igrače iz tima koji je ispao iz druge lige, zašto ne bi i mi, još na to je i naš omladinac, što se mene tiče neka dovedu po još jednog u svaku liniju, bolje i njih nego Sindikalca, Acu, Uglješu Sirotanovića i ostale velike radilice i karaktere prije svega.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Plavanacija
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:50 pm

phpBB [video]

ovaj moze da bljesne...

sajo10
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:51 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
I kako da uvedemo mlade igrače u tim kada imaju ovakvu "podršku" navijaca. Kako da dijete/momak uspije u klubu u kojem je ionako više pritiska nego inače pored ovakve negativne energije.

Seljakluk zivi.. Stid me bilo citati nekoliko zadnjih stranica. Takmici se vecina ko ce ispasti vise duhovit. Fuj.

iggy2377

sri jun 07, 2017 4:51 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:

Ja prvi podrzavam,ali nasu djecu koja nas nikad nisu napustila i kad je bilo najgore itd..ovako dovodzenje nekog naseg bivseg juniora/omladinca, koji nas je zbog neceg/nekog napustio/otisao..je smijesno.
Zamisli reakciju i kakav dojam ostavljas na nasim trenutnim omladincima koji su se nadali da ce moci konkurisati za tu poziciju..

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:52 pm

A razmišlja li možda neko da je momak doveden na pola godine da se vidi može li se na njega računati u budućnosti? Nikolić na kraju iduće ide u penziju, napadac koji će biti prvi izbor će doći. Ne znam čemu pljuvanje odmah na startu, fakat mi nije jasno.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 4:53 pm

Plavanacija je napisao/la:
phpBB [video]

ovaj moze da bljesne...
Pa iskreno ja bi više volio imati ovog na klupi nego Nikolica. Od ovoga možda nešto bude Nikolic je tu da se oprosti i nikad ništa od njega nećemo hajrovati čak ne postoji ni mogućnost za tako nešto.
E da je kojim slučajem ovaj došao iz srbije bilo bi svršavanje.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 4:53 pm

arelinho je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
A razmišlja li možda neko da je momak doveden na pola godine da se vidi može li se na njega računati u budućnosti? Nikolić na kraju iduće ide u penziju, napadac koji će biti prvi izbor će doći. Ne znam čemu pljuvanje odmah na startu, fakat mi nije jasno.
Pa nisi moderan ako ne pljuješ.
Bolje dovesti Pozdera da raja svršavaju na njega, pa onda ga otjerati za 2 mjeseca ;)
Sta ce nam ovaj :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava