Ma Slavko treba ostati. Ispunio je sta je obecao, prvi smo u ligi osigurali europu. Nije ocekivao nasu seriju bez poraza, kao ni pad Zrinjskog, a kadar nam nije kvalitetan za titule, pa se i mogao ocekvati nekada pad. Na nasu zalost, u najgorem trenutku se to desilo. A igraci su jadovi, morali su zapeti mnogo vise, i bez taktike i trenera na derbiju u onakvoj situaciji moras uzeti barem bod.
Sto se Muse tice, donosio je prevagu i unosio nervozu u protivnicke redove. Nije nista cekao, isao na prvu. Centarsut mu je katastrofa

, ali nije se libio sutati, s Mirom kombinovao ekstra. Nazad jeste propuh, ali **** ti beka koji ne prelazi centra. Nisu sedamdesete. Generalno mi je krivo sto su neki igraci imali mnogo vise kredita od drugih. I onda se kola slomila na Blagojevicu u najgorem trenutku, kad bi mozda bolje bilo da je igrao na derbiju. Jbg, kad pada frajer na usta bez razloga. Morat cemo u potpunosti rekonstruisati vezni red. Trebaju nam brzi, agilniji igraci, koji se ne boje krenuti naprijed. Mozda i Sabaadzovic moze igrati, zasto ne i Hajdarevic. Ne odmah u prvu, ali sjetimo se Hadziahmetovica. Mozda im fakat klikne i postanu nevjerovatni.
Nasa djeca su se uvijek pljuvala. Ovdje sam se raspravljao s nekoliko forumasa oko Memije. Ono, Sinisa bog, a Memija nije ni za klupe. Memija znao proci igraca, pomagao je dosta Miroslavu, ucestvovao u kreaciji napada. I njemu centarsut jeste boljka, ali kod nas, iskreni da budemo, dobro centrira Miro i donekle Zeba i Bekric. Moramo imati vise strpljenja za nasu djecu. I jos jedna stvar, nece niko izvesti 11 juniora i mladjih igraca. To ne ide tako, cak i da su svi ekstra talenti. Napravis balans. Mi ove sezone nismo to imali, vecina ekipe starkelje i desilo se ovo. Starkelje u vezi i na stoperskim pozicijama. Kobno. Tu ispasta kompletna ekipa.
Dobro izanalizirati kompletnu sezonu, pojacati strucni stab i napraviti novu ekipu. Zadrzati one koji mogu pomoci. Treba nam dugogodisnji plan, ovo do sada je sve bilo krpljenje i cupanje, hvatanje za slamku. Nema od toga nista, na ho-ruk.