jedan od rijetkih tvojih postova sa kojim se u potpunosti slažemJaozinho22 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:59 pmNije to problem to je bolje za nas.GoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:54 pmMa dobro momak je postavio igrače kojima ističe ugovor, nije to nikakva preporuka sa njegove strane.
Nego sad je problem i taj smanjen broj stranaca, tako da htjeli ne htjeli moramo se okrenuti našem omladinskom pogonu.
Golmani :
Bobić,junior,Fejza
Desni bekovi : Junior,TOP IGRAČ
Štoperi : Kemo,Bogi,Kostić,Vukotić
Lijevi bekovi : Subić,Beširević
Sredina : D. Hasanović,Hajdarević,Šabanadžović,Blagojević,Zeba,Žerić,Dado
Desno krilo : TOP IGRAČ,Stanić
Lijevo krilo : Crnov,Zakarić
Napadač : TOP IGRAČ,Nikolić,A. Hasanović.
Stranci,Kostić,Vukotić,Blagojević,Krilo,Napadač.
5 stranaca. Ostalim se zahvališ.
Neko mora zaplatiti
Ko nije preledo, nek pregleda izvjestaj juniora od juce i vidjece se to. Jedini Zeric i broj 9 Jusufi cini mi se mogu sutirati loptu relativno jako. Ovi ostali ne mogu dobaciti.salle86 je napisao/la:to je toGrbavica je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:46 pmKad se prica o juniorima, vidite jednu stvar. Toj djeci treba jedan period prilagodbe na seniorski fudbal. Da se prilagode i psihicki a i fizicki. Sin od jednog mog prijatelja je igro u juniorima u onaj vakat dok je Stana treniro sa njima. Kaze mali "ubi Stana na treningu"Sef im reko malo seve da igraju za zagrijavanje, kaze Stanic dvojicu vec polomio. A samo seve igrali. Kasnije igrali utakmicu, kaze mali vodim loptu, taman da sutnem kad me odnese Stanic, dva mjeseca me kicma boljela.
![]()
![]()
E sad zamislite ovu nasu djecurliju u duelu sa Regojem, Pandzom i ostalim "njeznim" stoperima nase lige![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
nama treba neko kvalitetan ko se razumije u juniore, ko će im napraviti plan i program treninga, ishrane, života
ko će ih za mjesec-dva našpanovati da se mogu onda priključiti prvom timu
ovako koliko god oni izgledali dobro, to je samo prividna slika jer su im i protivnici tarabe
mujaga je prekucao juniore pa u seniorima "nije znao da hoda"
Za Jasarevica ne znam kakav je, ali mislim da bi to bio odlican potez. Nesto bi se mozda moglo izmajmunisati, neka imaju i 50% od sljedeceg transfera, pa saradnju neku napraviti da saljemo igrace njima na posudbu.djoxxx1921 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 1:44 pmPregovara se sa Krupom oko Jasarevica i Vukotica. Oni imaju veliku zelju da dodju..
Tanki smo na beku, uzvracamo sa Comorom
viewtopic.php?f=51&t=485ž'21 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 1:54 pmGK velić (mladost), GK nwolokor (vitez), DR galić (mladost), CF osmanović (olimpic), CD vrhovac (vitez), MR livancic (vitez), DL markovic (siroki brijeg), CM loncar (siroki brijeg), MR menalo (siroki brijeg), CD serbecic (radnik), DM besirovic (radnik), MR peco (radnik), DR todorovic (sloboda), CD vukotic (krupa), CM dujakovic (krupa), CM redzic (krupa), ovo su mladi igraci koje bih volio vidjeti na Grbavici i od kojih bi u buducnosti mozda mogli i zaradit
čekaj malo, imamo li mi jug, uslovan i kakav takav normalan da se može doći na njega