I sada ce ispasti od predstavnika Gibraltara da ih zahvati jer su to obicni kriminalci. Cim se susretnu sa evropom oni i Listica se raspadnu. Nikada nikoga normalnog nisu prosli.nikad_izvini je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:00 amZato imaju sigurnih haman 600,00 eura ( bez TV prenosa, sponzora, gledalaca ) i koeficijent 1 ( ekvivalent prolasku u treće pretkolo EL )
Lagano skupljaju pare, pametno ih ulažu i kucaju koeficijent. Jednom će ih pročepiti. Prekucali nas ljudi, od zadnje četiri sezone, uzeše tri titule. Također je tragedija da to postaje normalno. Prekucala nas ekipa kojoj smo se smijali, jer su kući ispadali od Dundalanža ( kad su bili smiješni ).
Naredna titula je strašno bitna, zbog para i koeficijenta. Ovaj način i put koji smo izabrali nas neće nigdje odvesti. Odnosno hoće, da ne lajem bezveze.
OP mora biti prioritetModel1964 je napisao/la:Anketa slaba
Nema " Ulaganje u OP"
U toj slaboj anketi sam dao glas JUGU
OP je jedina slamka spasa. Ako to max. ne sredimo nema nas niđe
Ja se bas ne bih slozio. Ovaj nacin i put nas moze odvesti samo do uspjeha, i to na duge staze. Nije te bilo ovdje dok smo redali pobjede i osvajali bodove sa Slavkom. Sa onim gornjim postom se takodjer ne slazem. Sa velikim dijelom.nikad_izvini je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:00 amZato imaju sigurnih haman 600,00 eura ( bez TV prenosa, sponzora, gledalaca ) i koeficijent 1 ( ekvivalent prolasku u treće pretkolo EL )
Lagano skupljaju pare, pametno ih ulažu i kucaju koeficijent. Jednom će ih pročepiti. Prekucali nas ljudi, od zadnje četiri sezone, uzeše tri titule. Također je tragedija da to postaje normalno. Prekucala nas ekipa kojoj smo se smijali, jer su kući ispadali od Dundalanža ( kad su bili smiješni ).
Naredna titula je strašno bitna, zbog para i koeficijenta. Ovaj način i put koji smo izabrali nas neće nigdje odvesti. Odnosno hoće, da ne lajem bezveze.
Moze, klub se mora razvijati na svim poljima, nešto u nekom vremenskom periodu može imati veću važnost ali mora biti na svim poljima ako to nemaš krahiras čak i ako imaš rezultate titule i sve. Bar bi mi to trebali znati.AsharaK je napisao/la:Kako moze bilo sta bit prioritet ispred juga?
I sad će sve bolje biti? Roma osvaja scudetto 2018.? Ne budi smiješaniggy2377 je napisao/la:Ovako rade pravi klubovi
Poenta je bila NAJVISE GOLOVO i neosvajanje titule.Pa su opet smjenili trenera.