Plot twist: @ponosannavas je Petrovic.Ajzea je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:20 pmMa zaduziti @ponosannavas da napise imena igraca koje treba dovesti. On je od trideset igraca za koje se nije ni culo, pogodio za dvadeset i sedam da ce biti dobri igraci. Matere mi, jacu kartoteku ima od Petrovica.
Pozdrav bratu uz pjesmu "Nece Mico doci" od Ace Lukasa !
Ode kod komsija...
Nije Džindo 9, Džindo je stoper, 22. Devetka je Jusufi.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:38 pm10 je Subo ja mislimOmar500 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:32 pmSabanadzovic je vec zreo za priprema. Potpsati obavezno s njim ugovor. Zna li neko ko su ovi igraci sa brojevima 9, 10, 5, 77?blueheart je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:28 pmU igri juniora me najvise impresionirao Saban. Ima zaista odlicno kretanje u svim smjerovima. On vec naredne sezone MORA imati 6-7 utakmica u nogama, makar po 10min, ukoliko ima ugovor i ako mislimo zaraditi na njemu kao mladom perspektivnom igracu. Danas je meni bolje igrao od Zere, ozbiljniji je. Ima ih jos zanimljivih 9, 10, 5, 77... mada sa mladim se nikad ne zna mozda neko treci uradi najveci iakorak
77 Hrvanovic
9 Dzindo
5 ne znam
FGN-StranacGoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:13 pmDajte ima li nešto realnije, koliko pratim većina ovih igrača koji se spominju imaju dugogodišnje ugovore. Daj Bože da mi budemo u stanju dovoditi takve igrače. Mislim da ćemo se opet okrenuti dugogodišnjoj praksi i nastaviti dovoditi igrače kojima sad ističe ugovor i koji kao slobodni mogu doći kod nas.
Ima li među ovima nešto interesantno za nas?
adzem, kostic, odovic, memic, capljic, nijedan od njih nije bio duze od pola godine osim Odovica. Svako pola godine dođe novi trener sa svojom filozofijom, svojim igracima, trener koji otjera pet svojih koji mu ne odgovaraju, dovede pet svojih koje zna iz proslih klubova i dobijes ovo sto imamo sad. Zato puna podrska Slavki jer je ispunio CILJ a to je Evropa koju su mu i rekli kada je došao!Vrag je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 10:53 pmda se ne ponavljamž'21 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 9:37 pmPa kako ce bit sposobni kad nakon šest ili dvanaest mjeseci dobiju nogu, a Amar ostane koliko on hoce i ode kad on hoce i kako hoce . . .Vrag je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 9:28 pm
Pa vidis da su drugi nesposobni uzeti titulu, ali hajde sto su i nesposobni za titulu nego su i za dovesti igraca. 4 prelazna roka su prosla mi bez okosnice time, bez trofeja. Sa Amarom nismo imali te probleme. Ne priziva se bez razloga nego je pun ***** gledanja levata na terenu
Da je Bogdo on Petrović, valjalo bistorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:36 pmPlot twist: @ponosannavas je Petrovic.Ajzea je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:20 pmMa zaduziti @ponosannavas da napise imena igraca koje treba dovesti. On je od trideset igraca za koje se nije ni culo, pogodio za dvadeset i sedam da ce biti dobri igraci. Matere mi, jacu kartoteku ima od Petrovica.
Pozdrav bratu uz pjesmu "Nece Mico doci" od Ace Lukasa !
Ode kod komsija...
Ovaj da je u tuzli bione bi mu smijeh osta na licu. Varka 99%Amidza je napisao/la:
Ne znam zašto se na forumu provlače imena igrača koji dvije i po godine ne mogu maknuti iz Čapljine koja se uvijek bori za opstanak, ili nekih matorih tipa Borisa Pandže, ovdje raja procjenjuje igrače samo na osnovu partija koje su odigrali protiv Želje, odite na forum Slobode pa pročitajte šta pišu za Efendića, fkt ne razumijem kako uopšte padaju na pamet takvi igrači da se dovode u Želju, ako nema igrača na tržištu traži preko grane, ima u JSL i HNL, njihov polovnjak je za naše polovnjake liga 5 igrač, ako nema ni tu opcija ima hvala Bogu najbolji omladinski pogon u državi pa napravi igrača.GoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:45 pmTanko skroz jbt, treba dobro razmisliti prije nego bilo koga otpustimo.Spoiler:
Fina ideja, kopirao post sa zvanicne na fb-uSamir Fejzic Zašto ovim momcima ne ugovoriti pripremene tekme sa nekim klubovima iz prve lige federacije tako da npr budu pojačani sa Vecom na golu,kemom u odbrani,snišom na beku,da posle u igru uđu npr Blagojevic,Zeba,Žera Dino Has. itd 4-5 utakmica svake godine,nekontam u čemu je problem da se to uradi,pa da vidimo čime stvarno raspolažemo.
NAPRAVITI NEKI MEMORIJALNI TURNIR npr."KATANA-KATALINSKI" i sl.
Nije to problem to je bolje za nas.GoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:54 pmMa dobro momak je postavio igrače kojima ističe ugovor, nije to nikakva preporuka sa njegove strane.
Nego sad je problem i taj smanjen broj stranaca, tako da htjeli ne htjeli moramo se okrenuti našem omladinskom pogonu.