south side je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 5:03 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
south side je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 4:30 pm
Ako se ne usvoji statut, pušiona. Ključ u bravu, ne bukvalno, ali za koju god čeka nas federalna liga.Svi smo vidjeli sta su nam donjele razne uprave nista dobro. Sanin je rekao da sve zavisi od statuta. Ako ne prođe, odlazi i on, jer nema osnova za ulaganje.
Al prije toga treba hipotekarni kredit dici, pa kad se statut ne usvoji i on ode, nek neko drugi vraća il nek plijene imovinu.
Šta si očekivao? Da će neko dati svoj novac tek tako, a da nema nikakav ugovor kojim je zaštićen? Koliko znam, dao je određeni novac da se pokriju neki dugovi od prošle uprave. Uglavnom, najveća prepreka je statut, koji će teško proći s ovim trenutnim ministrom.
Očekivao sam da ispuni ono što je prihvatio i emailom obećao pred skupštinu. Ta floskula da će neko dati svoj novac a da nema ugovor ne pije vode, posudba je ugovor ali posudba zna se na koji način.
Tačno je da je dao, mogu napisati i koliko, ali je nedovoljno i vodi nas očigledno u novi cirkus.
Ova "imenovanja" su smijurija žestoka, ali najlakše se praviti budala i govoriti to nije moj dug bla bla.