Gagi tm 87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 29, 2026 2:23 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon jun 29, 2026 2:16 pm
Nije riječ o statutu. O promjenama statuta se treba pričati na sjednici koja je u ponedjeljak. Promjene sa posljednje skupštine još nisu prošle tj. čeka se da Sanin bude upisan u registar. Problem je bio u papirima.
Valjda će se i to brzo riješit,pa da konačno trener i novi igrači mogu potpisati ugovore.

teatrale36
Kontakt:

pon jun 29, 2026 2:37 pm

pon jun 29, 2026 2:16 pm
Nije riječ o statutu. O promjenama statuta se treba pričati na sjednici koja je u ponedjeljak. Promjene sa posljednje skupštine još nisu prošle tj. čeka se da Sanin bude upisan u registar. Problem je bio u papirima.
Šta znači u papirima? Ako ti nije problem da nam malo približiš.
Hvala

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 29, 2026 2:48 pm

Da mi je neko pricao da cu razmisljat isto kao nas vrli forumas Mulalic Edis rekao bih mu da je budala, sta je rec zivot pa dva covjeka sa uvijek suprotnim misljenjem na kraju imaju isto misljenje.

I sljedeci put kad neko nekome kaze da je bot, samo zbog drugacijeg misljenja dobit ce ban. Naucite se postovat i druga misljenja.
Željezničar ante portas !

cikoradovic
Kontakt:

pon jun 29, 2026 3:04 pm

teatrale36 je napisao/la:
Čekaju se odobrenja da 2 člana UO mogu biti dio kluba jer su u još nekim odborima tamo gdje rade primarno.

ublehas
Kontakt:

pon jun 29, 2026 3:34 pm

I kad bi se to moglo riješiti?

south side
Kontakt:

pon jun 29, 2026 4:30 pm

cipiripi je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
pon jun 29, 2026 1:23 pm
Ceka se statut, mora sve biti legalno. Potpisi moraju biti ovjereni.
Sta ako se ne usvoji Statut sta onda i do kada ce se cekati usvajanje Statuta
Ako se ne usvoji statut, pušiona. Ključ u bravu, ne bukvalno, ali za koju god čeka nas federalna liga.Svi smo vidjeli sta su nam donjele razne uprave nista dobro. Sanin je rekao da sve zavisi od statuta. Ako ne prođe, odlazi i on, jer nema osnova za ulaganje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jun 29, 2026 4:47 pm

south side je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
pon jun 29, 2026 1:23 pm
Ceka se statut, mora sve biti legalno. Potpisi moraju biti ovjereni.
Sta ako se ne usvoji Statut sta onda i do kada ce se cekati usvajanje Statuta
Ako se ne usvoji statut, pušiona. Ključ u bravu, ne bukvalno, ali za koju god čeka nas federalna liga.Svi smo vidjeli sta su nam donjele razne uprave nista dobro. Sanin je rekao da sve zavisi od statuta. Ako ne prođe, odlazi i on, jer nema osnova za ulaganje.
Al prije toga treba hipotekarni kredit dici, pa kad se statut ne usvoji i on ode, nek neko drugi vraća il nek plijene imovinu.
Grande dioničko društvo 💪

south side
Kontakt:

pon jun 29, 2026 5:03 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
cipiripi je napisao/la: Sta ako se ne usvoji Statut sta onda i do kada ce se cekati usvajanje Statuta
Al prije toga treba hipotekarni kredit dici, pa kad se statut ne usvoji i on ode, nek neko drugi vraća il nek plijene imovinu.
Šta si očekivao? Da će neko dati svoj novac tek tako, a da nema nikakav ugovor kojim je zaštićen? Koliko znam, dao je određeni novac da se pokriju neki dugovi od prošle uprave. Uglavnom, najveća prepreka je statut, koji će teško proći s ovim trenutnim ministrom.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jun 29, 2026 5:37 pm

pon jun 29, 2026 5:03 pm
Mulalic Edis je napisao/la:

Šta si očekivao? Da će neko dati svoj novac tek tako, a da nema nikakav ugovor kojim je zaštićen? Koliko znam, dao je određeni novac da se pokriju neki dugovi od prošle uprave. Uglavnom, najveća prepreka je statut, koji će teško proći s ovim trenutnim ministrom.
Očekivao sam da ispuni ono što je prihvatio i emailom obećao pred skupštinu. Ta floskula da će neko dati svoj novac a da nema ugovor ne pije vode, posudba je ugovor ali posudba zna se na koji način.
Tačno je da je dao, mogu napisati i koliko, ali je nedovoljno i vodi nas očigledno u novi cirkus.
Ova "imenovanja" su smijurija žestoka, ali najlakše se praviti budala i govoriti to nije moj dug bla bla.
Grande dioničko društvo 💪

SamoNapad
Kontakt:

pon jun 29, 2026 6:07 pm

Zeljo je mahalski klub i treba da se vrati mahali , jednostavno klub je jedna favela . A favele ne mogu iz ralja (nek shvati ko kako hoce). Ovaj Mirvic i svaki koji hoce da ulaze svoje pare je budala 1/1 , i za nas i za njega je bolje da ovo batali. Mi i onako ne znamo.za bolje a on ovdje nikad nece biti big boss.
Vratiti se u ruke domacih trener i bivsih uprava i nek se smjenjuje kako smo i navikli. Vazda mogu jedni na druge svaljivati da je neko drugi napravio dug itd.
Iskreno se nadam da ce ovaj bataliti cisto jer je mucno ovo postalo i pratiti a mogu misliti koje su borbe unutra.

teatrale36
Kontakt:

pon jun 29, 2026 7:26 pm

pon jun 29, 2026 3:04 pm
teatrale36 je napisao/la:
Čekaju se odobrenja da 2 člana UO mogu biti dio kluba jer su u još nekim odborima tamo gdje rade primarno.
E hvala ti na informaciji. Hajde valjda će to brzo biti da krenemo i mi ko normalan klub.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 29, 2026 8:42 pm

Svidjaju mi se dresovi. Bas su dobri. Samo me zanima posto smo potpisali ugovor sa Adidasom od 2027. kako ce to ici? Dresovi ostaju cijelu sezonu, od sljedece ide Adidas garnitura?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 85 gostiju.

Prijava