Jel fakat mora ovakav balinluk poslije onakve večeri
Mislim da nema potrebe
Da se svako od nas ima prostora korigovati, IMA !
Što prije tim bolje...što se pokazalo
Jel fakat mora ovakav balinluk poslije onakve večeri
Imaš obraza meni napisati balinluk? Korigovo si se... Vidim.
Ma imam buraz
Nije ni bio faul, ne bi ti ga svirao ni protiv Rudara, kamoli protiv Borca, tim prije što je identičan duel bio dvije sekunde ranije na drugoj strani i nije svirao faul. To je dobro što se ne svira kad bi standard uvijek bio takav i prema svima. Mi se oslonimo u našoj ligi da se to svira i onda kad izađeš u Evropu niko ti to neće svirati, primaš golove i ispadaš zbog sopstvene gluposti.exbabilon je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 9:23 amVrhunski je ispalo ovo sinoc, ali treba i prvo poluvrijeme analizirati i izvuci zakljucke.
Opet smo gore imali mekan presing jer nam je cetvorka gore bila prilicno teska. To se probijalo lako, na sredini onda Borac svaki put viska igraca, daleko stojimo, ne stizemo, pa su nam bekovi bili na udaru protiv bas zeznutih krila Borca.
Hvala Boljevicu za uradjeno, ali od kako su povrede krenule ovo na terenu izgleda kao patnja. Sinoc je bila kulminacija, bas teske noge, nit koga proci naprijed, nit stici nazad, samo izgubit loptu gdje se ne gubi i primit go.
Pejic isto jedva da se vidio.
Erik i Lagumdzija ne mogu sami drzati sredinu. Nema dovoljno motorike u njima za to. Juce Lagumdzija naivno pokusava izvuci faul umjesto da je izbije, primamo go i eto nas u zaostatku. Zna se majku mu da nece svirnuti nista sto bas ne mora.
Mozda su fakat Vini i Cveta najbolji kad udju s klupe, ali ni ovih prvih 11 nisu sreca. Neces svaki put uspjeti za 15 minuta iz 3 suta dati 3 gola i okrenuti utakmicu.
Drugo poluvrijeme dosta bolje, dosta.. laganiji, brzi, konkretniji, ma sve. Bravo i za Sosica, vrhunski doprinos, bravo za Hamzu, samo da nastave. Vini ko pero lagan, Cveta ko metak, vec vidjeno, vec se zna. Brzina i svjezina dobile utakmicu.
Jasta Aduka nas Heroj. Druze pobjedili smo ne znamo ni sami kako, svaku utakmicu od pocetka sezone smo inferiorniji i ne stvaramo prilike, nije nas nikad ovako sreca gledala kao ove sezone.Fanzi je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 9:45 amAdo se ništa nije promijenio. Samo su došli rezultati, a sa rezultatima i sve veća podrška nevjernih toma. Oni najvjerniji, nikada podršku nisu dvojili.
Kakva crna objektivnost Grbavice? Sahranila je svoje djece i djece, kamaru nakon rata... Samo da je svaka kao sinoć, da tribine ginu i podržavaju svako Željino dijete, pola muke bi nas zaobišlo.
Na kraju, s kojim pravom ste čovjeku napisali dijagnozu? Ko to ne bi bio lud kao on šta je sve prošao? S kojim ste pravom ga nagazili? Čime vođeni?
Da upravo je to problem našeg društva da imamo 10 hiljada ljudi na tribinama, po kriterijima objektivnog posmatrača, stručnih da precizno diseciraju vrlo složen sport koji se zove fudbal. Da to je odlika našeg društva, nacije stručnjaka u svemu generalno i rijetko čemu posebno.
Doći će i porazi, ali tada će izroniti iz mulja svi oni što NAŠEG čovjeka etiketiraju raznim bolesnim epitetima. Šute sedmicama, jer nemaju materijala da progovore.
Samo se pitam odakle dolazi to jed i zlo, čemu i zašto? A kao navijač si Želje.
Salle86, nije ovo direktno upućeno tebi. Znaju dobro oni kojima je upućeno. Sve što se radilo nekim bivšim garniturama, radi se u još gorem obliku pojedinim našim igračima, trenerima.
Ja sam presretan kakav je Ado postao trener, cijeneći činjenicu da je čovjek sam, danju-noću stajući u redu kao prodavač polica auto osiguranja, sam isfinansirao sebi licencu i uložio u sebe da postane trener. Ponosan sam da jedan naš čovjek kojem se pakostilo direktno, i zakucavalo ga sa tribina i društvenih mreža, pronađe mentalnu snagu da se fajta.
Davno bih odustao.
Selam mumine. Ide Hamza u prvih 11 protiv Sirokog.
Naravno da nije, nisam ni rekao da jeste. Kritikujem razmisljanje i pripremu u glavi da ce se svirati faul samo jer si pao, sinoc pogotovo.svabo je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 9:52 amNije ni bio faul, ne bi ti ga svirao ni protiv Rudara, kamoli protiv Borca, tim prije što je identičan duel bio dvije sekunde ranije na drugoj strani i nije svirao faul. To je dobro što se ne svira kad bi standard uvijek bio takav i prema svima. Mi se oslonimo u našoj ligi da se to svira i onda kad izađeš u Evropu niko ti to neće svirati, primaš golove i ispadaš zbog sopstvene gluposti.exbabilon je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 9:23 amVrhunski je ispalo ovo sinoc, ali treba i prvo poluvrijeme analizirati i izvuci zakljucke.
Opet smo gore imali mekan presing jer nam je cetvorka gore bila prilicno teska. To se probijalo lako, na sredini onda Borac svaki put viska igraca, daleko stojimo, ne stizemo, pa su nam bekovi bili na udaru protiv bas zeznutih krila Borca.
Hvala Boljevicu za uradjeno, ali od kako su povrede krenule ovo na terenu izgleda kao patnja. Sinoc je bila kulminacija, bas teske noge, nit koga proci naprijed, nit stici nazad, samo izgubit loptu gdje se ne gubi i primit go.
Pejic isto jedva da se vidio.
Erik i Lagumdzija ne mogu sami drzati sredinu. Nema dovoljno motorike u njima za to. Juce Lagumdzija naivno pokusava izvuci faul umjesto da je izbije, primamo go i eto nas u zaostatku. Zna se majku mu da nece svirnuti nista sto bas ne mora.
Mozda su fakat Vini i Cveta najbolji kad udju s klupe, ali ni ovih prvih 11 nisu sreca. Neces svaki put uspjeti za 15 minuta iz 3 suta dati 3 gola i okrenuti utakmicu.
Drugo poluvrijeme dosta bolje, dosta.. laganiji, brzi, konkretniji, ma sve. Bravo i za Sosica, vrhunski doprinos, bravo za Hamzu, samo da nastave. Vini ko pero lagan, Cveta ko metak, vec vidjeno, vec se zna. Brzina i svjezina dobile utakmicu.
Potpuno si fulio rezon.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 10:15 amJasta Aduka nas Heroj. Druze pobjedili smo ne znamo ni sami kako, svaku utakmicu od pocetka sezone smo inferiorniji i ne stvaramo prilike, nije nas nikad ovako sreca gledala kao ove sezone.Fanzi je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 9:45 amAdo se ništa nije promijenio. Samo su došli rezultati, a sa rezultatima i sve veća podrška nevjernih toma. Oni najvjerniji, nikada podršku nisu dvojili.
Kakva crna objektivnost Grbavice? Sahranila je svoje djece i djece, kamaru nakon rata... Samo da je svaka kao sinoć, da tribine ginu i podržavaju svako Željino dijete, pola muke bi nas zaobišlo.
Na kraju, s kojim pravom ste čovjeku napisali dijagnozu? Ko to ne bi bio lud kao on šta je sve prošao? S kojim ste pravom ga nagazili? Čime vođeni?
Da upravo je to problem našeg društva da imamo 10 hiljada ljudi na tribinama, po kriterijima objektivnog posmatrača, stručnih da precizno diseciraju vrlo složen sport koji se zove fudbal. Da to je odlika našeg društva, nacije stručnjaka u svemu generalno i rijetko čemu posebno.
Doći će i porazi, ali tada će izroniti iz mulja svi oni što NAŠEG čovjeka etiketiraju raznim bolesnim epitetima. Šute sedmicama, jer nemaju materijala da progovore.
Samo se pitam odakle dolazi to jed i zlo, čemu i zašto? A kao navijač si Želje.
Salle86, nije ovo direktno upućeno tebi. Znaju dobro oni kojima je upućeno. Sve što se radilo nekim bivšim garniturama, radi se u još gorem obliku pojedinim našim igračima, trenerima.
Ja sam presretan kakav je Ado postao trener, cijeneći činjenicu da je čovjek sam, danju-noću stajući u redu kao prodavač polica auto osiguranja, sam isfinansirao sebi licencu i uložio u sebe da postane trener. Ponosan sam da jedan naš čovjek kojem se pakostilo direktno, i zakucavalo ga sa tribina i društvenih mreža, pronađe mentalnu snagu da se fajta.
Davno bih odustao.
Neka on osvoji, ali mi igru nikakvu nemamo. Sinoc je moglo do 60te biti 5-0 za Borac. Muftic je izvadio tri sanse koje realno malo ko bi. A ti i dalje vjeruj da je on trenercina.
Vala je i zasluzio sinocnjom partijom.Na stranu zaje.bancija.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 10:32 amSelam mumine. Ide Hamza u prvih 11 protiv Sirokog.
Ma mutna ti nešto profilna ne vidim jel 9 ili 99 hahahaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 10:32 amSelam mumine. Ide Hamza u prvih 11 protiv Sirokog.
Nije mi isto na 0:2 kuci protiv Borca ali oke, tvoje viđenje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 10:41 amVala je i zasluzio sinocnjom partijom.Na stranu zaje.bancija.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto sep 16, 2025 10:32 amSelam mumine. Ide Hamza u prvih 11 protiv Sirokog.
Ovako je isto Rakic bacen ni iz cega u vatru, pa odigra super protiv Zrinjskog.Zadnje 2 tekme je los, da se ne lazemo.Vrijeme je sad da se gurne ovaj, kojeg je "poslo".Ionako su svi u 5 deka.