Naravno ako je investitor ozbiljan nista ga nece sprijeciti da posalje ponudu...ja im to pokusavam objasniti citavo jutro....milanribar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:52 pmNišta članak i priča neće promijeniti ako dođe ponuda investitora.
Jeli poslao pismo namjere u klub o DD,pa se sa tim umjesao i nametnuo u prici oko investitora..Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:48 pmSam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
"Kako saznaje Faktor, sjednica je zakazana u srijedu, 10. septembra, sa početkom u 18 sati. Između ostalog, govorit će se o radu Upravnog odbora u periodu od 1.4. 2025. godine do 31.08. 2025., odnosno bit će podnesen izvještaj.
Opet pitanje za tebe.
Zasto pljujete covjeka na svakom koraku bez obzira sto ga niko od nas ne spominje dok se vi padobranci ne pojavite....
Trenutno jesu ako u.medjuvremenu ne dodje ponuda....pa da napokon zavrsimo ovaj igrokaz.ublehas je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:23 pm"Kako saznaje Faktor, sjednica je zakazana u srijedu, 10. septembra, sa početkom u 18 sati. Između ostalog, govorit će se o radu Upravnog odbora u periodu od 1.4. 2025. godine do 31.08. 2025., odnosno bit će podnesen izvještaj.
Osim toga, govorit će se i o trenutnoj situaciji sa radovima na južnoj tribini stadiona Grbavica, a na dnevnom redu će se naći i tema vezana za radnu grupu koja vodi razgovore sa potencijalnim strateškim partnerom."
Ako je vjerovati ovim navodima, radna grupa će podnijeti izvještaj o razgovorima sa potencijalnim investitorima. Ovdje ne piše da je došla zvanična ponuda, pa prema tome se nema šta glasati.
E sad, jesu li ovo potpune informacije, ne znam...
Ko ga pljuje?Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:27 pmZasto pljujete covjeka na svakom koraku bez obzira sto ga niko od nas ne spominje dok se vi padobranci ne pojavite....
Vi ste bili ti koji ste poceli pricu oko influencerice nije niko od nas...nisam ja...niti bilo ko od ljudi koji imaju pozitivno misljenje o njemu.
Branit cu sutra ja i tebe kada budes u pravu i ispravan....
Yebo majku vama treba crtati...SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:33 pmPa Miske se sam pojavio. Nasao se sad da daje interview (placen, logicno), predlaze dionice i govori protiv ideje investitora.
Isto ovako se pojavio kad je Diglisic trebao uci kod Hadzica na Novoj.
Sad treba da vjerujemo da je slucajno i da ima ciste namjere?
Vi ga pljujete i koristite svaku priliku za to....Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:36 pmKo ga pljuje?Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:27 pmZasto pljujete covjeka na svakom koraku bez obzira sto ga niko od nas ne spominje dok se vi padobranci ne pojavite....
Vi ste bili ti koji ste poceli pricu oko influencerice nije niko od nas...nisam ja...niti bilo ko od ljudi koji imaju pozitivno misljenje o njemu.
Branit cu sutra ja i tebe kada budes u pravu i ispravan....
Bio je sve u Zelji, 1/1 za sve se pitao. Zasto bira kada ce kao dati intervju, zasto bas sada, a Ciko je najavio da ce biti intervju?
Koliko god ozbiljan investitor bio niko ne voli da ga se vuce za nos, a mnoge se vuklo.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:36 pmYebo majku vama treba crtati...SamoIstina je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 1:33 pmPa Miske se sam pojavio. Nasao se sad da daje interview (placen, logicno), predlaze dionice i govori protiv ideje investitora.
Isto ovako se pojavio kad je Diglisic trebao uci kod Hadzica na Novoj.
Sad treba da vjerujemo da je slucajno i da ima ciste namjere?
Kada je investitor ozbiljan u svojoj namjeri onda mu taj clanak ne igra nikakvu ulogu...a ako nije onda ce traziti dlaku u jajetu isto kao sto ovi drugi traze onoga kojeg ce okriviti za eventualni neuspjeh price oko investitora....