Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 04, 2025 12:45 pm

isto je ovo uradio kada je Digislic pokusao uci u klub. Pustio pricu o dinionicama i kako Zeljo ne smije biti D.J.L. Senad Misimovic zvani dionica
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Jacksparrow
Kontakt:

čet sep 04, 2025 12:48 pm

Sam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
FCŽ

milanribar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 12:52 pm

Ništa članak i priča neće promijeniti ako dođe ponuda investitora.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

čet sep 04, 2025 12:56 pm

milanribar je napisao/la:
čet sep 04, 2025 12:52 pm
Ništa članak i priča neće promijeniti ako dođe ponuda investitora.
Naravno ako je investitor ozbiljan nista ga nece sprijeciti da posalje ponudu...ja im to pokusavam objasniti citavo jutro....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 12:57 pm

Jacksparrow je napisao/la:
čet sep 04, 2025 12:48 pm
Sam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
Jeli poslao pismo namjere u klub o DD,pa se sa tim umjesao i nametnuo u prici oko investitora..

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:00 pm

Za svaku odluku o promjena o kojima pricate potrebna je 2/3 vecina u skupstini sto iznosi 32 ruke...
Ako Senad sada ima 32 ruke u skupstini treba mu odmah dati da vodi klub onako kako on hoce...jer cim ima 2/3 vecinu u skupatini jak je ko beton.

SWRA_1921
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:08 pm

Zna li se hoce li se uopste 10-og raspravljati o investitoru? Ima li ista konkretno od price sto je ciko ispricao da ce biti... I zna li neko uopste kako ce izgledati novi jug? Identicno kao i istok?

ublehas
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:23 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Zna li se hoce li se uopste 10-og raspravljati o investitoru? Ima li ista konkretno od price sto je ciko ispricao da ce biti... I zna li neko uopste kako ce izgledati novi jug? Identicno kao i istok?
"Kako saznaje Faktor, sjednica je zakazana u srijedu, 10. septembra, sa početkom u 18 sati. Između ostalog, govorit će se o radu Upravnog odbora u periodu od 1.4. 2025. godine do 31.08. 2025., odnosno bit će podnesen izvještaj.
Osim toga, govorit će se i o trenutnoj situaciji sa radovima na južnoj tribini stadiona Grbavica, a na dnevnom redu će se naći i tema vezana za radnu grupu koja vodi razgovore sa potencijalnim strateškim partnerom."

Ako je vjerovati ovim navodima, radna grupa će podnijeti izvještaj o razgovorima sa potencijalnim investitorima. Ovdje ne piše da je došla zvanična ponuda, pa prema tome se nema šta glasati.
E sad, jesu li ovo potpune informacije, ne znam...

SWRA_1921
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:25 pm

Pa prica je bila istice mandat skupstini, bla bla, mora se to progurati da se izglasa, znaci nikakav haman konkretan dokument. Jbes i tu radnu grupu sa Gredicem, treba malo pismenije ljude tu postaviti i jasno i glasni ici sa istom ponudom svim potencijalnim investitorima. Ovo sa Mirvicem mi je od starta nekako bezveze i na vrat, na nos.

Norsborg
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:26 pm

Dzezvar je napisao/la:
Za svaku odluku o promjena o kojima pricate potrebna je 2/3 vecina u skupstini sto iznosi 32 ruke...
Ako Senad sada ima 32 ruke u skupstini treba mu odmah dati da vodi klub onako kako on hoce...jer cim ima 2/3 vecinu u skupatini jak je ko beton.
Opet pitanje za tebe.
ZASTO GA BRANIS?
Taman da ima jednu ruku, njegovo je proslo i ne treba niposto da se mjesa, da daje savjete.

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:27 pm

Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Opet pitanje za tebe.
ZASTO GA BRANIS?
Taman da ima jednu ruku, njegovo je proslo i ne treba niposto da se mjesa, da daje savjete.
Zasto pljujete covjeka na svakom koraku bez obzira sto ga niko od nas ne spominje dok se vi padobranci ne pojavite....
Vi ste bili ti koji ste poceli pricu oko influencerice nije niko od nas...nisam ja...niti bilo ko od ljudi koji imaju pozitivno misljenje o njemu.
Branit cu sutra ja i tebe kada budes u pravu i ispravan....

Zdule
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:32 pm

Nije Džeko, ali je Edin! Dobrodošao majstore.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Zdule je napisao/la:
Nije Džeko, ali je Edin! Dobrodošao majstore.
Edin Misimovic

Dzezvar
Kontakt:

ublehas je napisao/la:
čet sep 04, 2025 1:23 pm
SWRA_1921 je napisao/la:
"Kako saznaje Faktor, sjednica je zakazana u srijedu, 10. septembra, sa početkom u 18 sati. Između ostalog, govorit će se o radu Upravnog odbora u periodu od 1.4. 2025. godine do 31.08. 2025., odnosno bit će podnesen izvještaj.
Osim toga, govorit će se i o trenutnoj situaciji sa radovima na južnoj tribini stadiona Grbavica, a na dnevnom redu će se naći i tema vezana za radnu grupu koja vodi razgovore sa potencijalnim strateškim partnerom."

Ako je vjerovati ovim navodima, radna grupa će podnijeti izvještaj o razgovorima sa potencijalnim investitorima. Ovdje ne piše da je došla zvanična ponuda, pa prema tome se nema šta glasati.
E sad, jesu li ovo potpune informacije, ne znam...
Trenutno jesu ako u.medjuvremenu ne dodje ponuda....pa da napokon zavrsimo ovaj igrokaz.

SamoIstina
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:33 pm

Pa Miske se sam pojavio. Nasao se sad da daje interview (placen, logicno), predlaze dionice i govori protiv ideje investitora.

Isto ovako se pojavio kad je Diglisic trebao uci kod Hadzica na Novoj.

Sad treba da vjerujemo da je slucajno i da ima ciste namjere?
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni investitor."

Norsborg
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:36 pm

Dzezvar je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Opet pitanje za tebe.
ZASTO GA BRANIS?
Zasto pljujete covjeka na svakom koraku bez obzira sto ga niko od nas ne spominje dok se vi padobranci ne pojavite....
Vi ste bili ti koji ste poceli pricu oko influencerice nije niko od nas...nisam ja...niti bilo ko od ljudi koji imaju pozitivno misljenje o njemu.
Ko ga pljuje?
Bio je sve u Zelji, 1/1 za sve se pitao. Zasto bira kada ce kao dati intervju, zasto bas sada, a Ciko je najavio da ce biti intervju?

Dzezvar
Kontakt:

SamoIstina je napisao/la:
Pa Miske se sam pojavio. Nasao se sad da daje interview (placen, logicno), predlaze dionice i govori protiv ideje investitora.

Yebo majku vama treba crtati...
Kada je investitor ozbiljan u svojoj namjeri onda mu taj clanak ne igra nikakvu ulogu...a ako nije onda ce traziti dlaku u jajetu isto kao sto ovi drugi traze onoga kojeg ce okriviti za eventualni neuspjeh price oko investitora....

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:37 pm

Norsborg je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:

Opet pitanje za tebe.
ZASTO GA BRANIS?
Ko ga pljuje?
Bio je sve u Zelji, 1/1 za sve se pitao. Zasto bira kada ce kao dati intervju, zasto bas sada, a Ciko je najavio da ce biti intervju?
Vi ga pljujete i koristite svaku priliku za to....
I nije Ciko o tom intervjuu govorio...

SamoIstina
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:42 pm

Dzezvar je napisao/la:
SamoIstina je napisao/la:

Yebo majku vama treba crtati...
Kada je investitor ozbiljan u svojoj namjeri onda mu taj clanak ne igra nikakvu ulogu...a ako nije onda ce traziti dlaku u jajetu isto kao sto ovi drugi traze onoga kojeg ce okriviti za eventualni neuspjeh price oko investitora....
Koliko god ozbiljan investitor bio niko ne voli da ga se vuce za nos, a mnoge se vuklo.

Nema potrebe crtati nista, ali vise nikakvo postovanje nemam prema Misimovicu nakon sto dva puta radi jednu te istu stvar. Ocigledno je da je s namjerom i da on ima neke svoje fiks ideje i ciljeve, da mu klub nije na prvom mjestu. To je sada potvrdio, ako nekome nije bilo jasno.

Ja ovo kazem kao neko ko ga je podrzavao, i njega i rad njegove uprave, ali maksimalno sam podrzavao. Koliko god su grijesili, uradili su i jako puno dobrih stvari, ali ovo od odlaska iz kluba je dno dna cime se bave i nikad im halaliti necu.

Slucajni su interviewi, kao sto je slucajno da su "njegovi" ljudi unutar kluba protiv investitora, kao sto je slucajno sto njegovi botovi pisu stvari poput ove u mom potpisu.

Niko se sa Misketom ne bi bavio niti bi o njemu pricao da on ne radi to sto radi. Je li bas morao platiti Sinanu ovaj clanak? Nije. Makni se Miske i popusti nas vise. Daj da te pamtimo po dobrom.
Zadnja izmjena: SamoIstina, dana/u čet sep 04, 2025 1:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni investitor."

DizelForce
Kontakt:

čet sep 04, 2025 1:43 pm

ja kad sam mu spominjao familiju napali su me neki sta na njeg bacaju

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dzezvar, Google [Bot], LeoMessi, NEZALAGANJE, Ratoborni Mrmot i 95 gostiju.

Prijava