Dzezvar je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 1:53 pm
MATORI je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 1:40 pm
Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 9:40 am
Ma sve je nakaradno godinama, tako da i ovaj potez ništa ne čudi.
Sve dok se ne osnuje Akademija, kada odvojiš talentovane u akademiju, ostale da plaćaju članarinu to će biti ok i da se nađe model velikih klubova, a sve do tad mi samo pišamo uz vjetar.
Uprava se bavi prvim timom i to je ono zbog čega nikad nećemo imati iznad navedeno!
Bolje bi im bilo da su vratili dug PU od Al Jabera, ostatak novca utrošili na pojačanja i ovu sezonu probati dobaciti do 4. mjesta.
Nemamo vizije, nemamo mozga da uradimo iskorak.
Živo me interesuje od kojih novaca ćemo mi kao Klub uraditi stolice i krov na južnoj tribini.
Ne bih se složio sa vama dvojicom - ali nikako!
Moje je mišljenje npr da je Nešo dr.sci i za ove koji su bili prije njega a i koji će biti poslije njega.
Pa vala da mu je i 9 banki!
Ali da nebi bilo "čiji je veći" - sacekajmo makar godinu.
...
PS
A vala biti bolji BOLJI direktor omladinskog pogona od Ćurića nije problem ko god da je došao.
Napisao sam skaut i savjetnik DA,direktor NE...
Nece ni Neso nista vise uraditi od Curica...jer imamo taj nakaradni sistem,imamo najslabije placene trenere u omladinskom pogonu zato neka ne cudi sto uzimaju pare od roditelja da im djeca igraju......sistem je problem ne Curic ne Neso
To kakav je Nešo stručnjak rekli su ljudi iz struke...ne bih ja tu mudrovao ništa.
Ima još nešto važnije od toga...
On je I jedna Velika Ljudina i ako ne mogne popraviti tu ništa, ne bude niko slijedio njegov sistem i ideje... sam će se povući - tj neće ga trebati tjerati niko...kao Ćurića npr....i sve one ranije "Ćuriće"....
Da još jednom ponovim...sačekajmo makar godinu.
Ne bih ovdje nista ni pisao da mi nije muka od našeg pljuvanja svakoga "našeg" ko dođe nešto raditi..tipa:...
Adzem prolupao, Nešo star i vjerovatno o on prolupo'...čekam sljedećeg?
Nasuprot tome svakog "stranca" docekujemo kao sultanovog izaslanika.
J.ebo ti nas.