Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

pon jun 30, 2025 12:34 pm

Zdule je napisao/la:
pon jun 30, 2025 12:21 pm
milanribar je napisao/la:
pon jun 30, 2025 12:06 pm
Zdule je napisao/la:
pon jun 30, 2025 11:22 am

Ne bih se baš složio s tim, s obzirom na to da su nas prestigli po broju pratitelja na Instagram profilu i uskoro dolaze do brojke od 100.000. Bili smo daleko ispred njih što se toga tiče, ali su konstantnim objavljivanjem sadržaja došli do odlične brojke.

Kada je riječ o ostalim klubovima, itekako ima dobrog marketinga, a tu se izdvaja Zrinjski koji radi fantastičan posao. Osim njih, prošlu sezonu su sjajan posao radili i momci iz GOŠK-a koji su pripremali odličan videomaterijal i ostali sadržaj po zvaničnim stranicama kluba.
Ništa spektakularno kod Zrinjskog nisam vidio, intervjui poslije utakmica, kratki klipovi standardno, ne treba uzdizat druge bespotrebno, ja ne vidim bolja predstavljanja igrača, izvještaje sa utakmica, treninga, nego kod nas.

Malo smo kaskali sa fan shopom i ponudom ali i to popravljamo. Na kraju krajeva najbolji marketing uvijke budu rezultati na terenu...
https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 8689123007

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 3764093407

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 3889690560
Predlagao za 100 godina album, sličice lično. Rekli mi tada da nije isplativo, slabo bi išlo itd.
Mislim da bi trenutna postavka prihvatila ideju ali sad nemamo toliko meterijala ni momentum za toga, šteta...

Zdule
Kontakt:
Status: Offline

pon jun 30, 2025 12:41 pm

pon jun 30, 2025 12:34 pm
Zdule je napisao/la:
pon jun 30, 2025 12:21 pm
pon jun 30, 2025 12:06 pm

Ništa spektakularno kod Zrinjskog nisam vidio, intervjui poslije utakmica, kratki klipovi standardno, ne treba uzdizat druge bespotrebno, ja ne vidim bolja predstavljanja igrača, izvještaje sa utakmica, treninga, nego kod nas.

Malo smo kaskali sa fan shopom i ponudom ali i to popravljamo. Na kraju krajeva najbolji marketing uvijke budu rezultati na terenu...
https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 8689123007

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 3764093407

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 3889690560
Predlagao za 100 godina album, sličice lično. Rekli mi tada da nije isplativo, slabo bi išlo itd.
Mislim da bi trenutna postavka prihvatila ideju ali sad nemamo toliko meterijala ni momentum za toga, šteta...
Da se razumijemo, sve je super, samo treba napredovati iz dana u dan. Ova dva vloga su po menipun pogodak! Očigledno je da kod momaka koji rade ovaj dio posla ne fali volje i želje. Ako se mogu priključiti još neki momci kako bi se poslovi olakšali, to bi bila dobitna kombinacija.

EasyRiise
Kontakt:

pon jun 30, 2025 12:53 pm

SamoNapad je napisao/la:
pon jun 30, 2025 11:38 am
Ljudi su kupili pratioce , valjda jedino tako mogu. Oni i jesu influenseri (varalice) u svakom smislu. Na stranu to , bez para nema ozbiljnog OP. Jer kako ces drugacije izdvojiti talentovanije ako im neces dati ugovore i uvjete. Kod pitara svakoh 6 mjeseci se promijeni kordinator,direktor jer su nebitni kad nemaju konkurenata sto se tice akademije. Moze kod njih raditi bilo ko jer parama privlace roditelje i djecu.
Što se tiče OP i para, neka me neko ispravi ako griješim, ali po članu 5 pravilnika o organizaciji i načinu rada Omladinske škole jedan od načina finanisiranja jeste "sponzorski ugovori, donacije i pokloni koje Omladinska škola ostvari sama." Ja se ne sjećam da smo ikada imali sponzora što se tiče direktno OP. Naravno to je teže pronaći i to neće biti neke velike pare, ali ako može poboljšati rad i uslove zašto ne pokušati pronaći nekoga ko je voljan da bude sponzor. Siguran sam da ima ljudi koji vole Želju i spremni su biti sponzor OP.

MATORI
Kontakt:

pon jun 30, 2025 1:40 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
pon jun 30, 2025 9:40 am
Dzezvar je napisao/la:
pon jun 30, 2025 6:36 am
fanaticZeljin je napisao/la:
ned jun 29, 2025 9:48 pm

Sta sad nam ni on ne valja , a nije ni dosao
Neso Starovalah ima 73 godine,i neka sasvim druga shvatanja fudbalske igre od onih koja nama trebaju.Realno sta covjek sa 73 godine moze uraditi da unaprijedi omladinski pogon.
Covjek penzioner uveliko,pitanje i u kakvom je zdravstvenom stanju.
Skautiranje mladih igraca i savjetovanje DA,direktor omladinskog pogona NE.
Ljudi u klubu nikako da skontaju da problem omladinskog pogona nisu direktori,treneri i ostali nego sam sistem funkcionisanja koji je bez ikakve sellekcije baziran na clanarinama.
U vremenu kada klubovi imaju svoje akademije,kada selektiranim igracima placaju supelemnte na mjesecnom nivou od po 1000 km,mi dovodimo Nesu Starovlaha.
Da ne govorimo o tome kako je sve ovo supacki odradjeno bez da obavijestis trenutnog direktora OP da je dobio otkaz i on za isti saznaje u vijesrima sa portala.
Bojim se da nas ova egzibicija ne kosta skupo....
Ma sve je nakaradno godinama, tako da i ovaj potez ništa ne čudi.

Sve dok se ne osnuje Akademija, kada odvojiš talentovane u akademiju, ostale da plaćaju članarinu to će biti ok i da se nađe model velikih klubova, a sve do tad mi samo pišamo uz vjetar.

Uprava se bavi prvim timom i to je ono zbog čega nikad nećemo imati iznad navedeno!

Bolje bi im bilo da su vratili dug PU od Al Jabera, ostatak novca utrošili na pojačanja i ovu sezonu probati dobaciti do 4. mjesta.

Nemamo vizije, nemamo mozga da uradimo iskorak.

Živo me interesuje od kojih novaca ćemo mi kao Klub uraditi stolice i krov na južnoj tribini.
Ne bih se složio sa vama dvojicom - ali nikako!
Moje je mišljenje npr da je Nešo dr.sci i za ove koji su bili prije njega a i koji će biti poslije njega.
Pa vala da mu je i 9 banki!
Ali da nebi bilo "čiji je veći" - sacekajmo makar godinu.
...
PS
A vala biti bolji BOLJI direktor omladinskog pogona od Ćurića nije problem ko god da je došao.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 30, 2025 1:42 pm

avlami97 je napisao/la:
pon jun 30, 2025 12:13 pm
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... e_vignette
Hrvati i Srbi je priznali
Željezničar je na današnji dan osvojio titulu za koju još uvijek čeka da bude priznata
I zato barem mi trebamo da kolektivno govorimo o prvoj tituli o ovoj iz 1946. a ne iz 1972. godine. Kod nas se uvijek kaze prva titula a misli se na milanove bebe.
100/94/37/34 - i to je to!

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 30, 2025 1:48 pm

SamoNapad je napisao/la:
Ljudi su kupili pratioce , valjda jedino tako mogu. Oni i jesu influenseri (varalice) u svakom smislu. Na stranu to , bez para nema ozbiljnog OP. Jer kako ces drugacije izdvojiti talentovanije ako im neces dati ugovore i uvjete. Kod pitara svakoh 6 mjeseci se promijeni kordinator,direktor jer su nebitni kad nemaju konkurenata sto se tice akademije. Moze kod njih raditi bilo ko jer parama privlace roditelje i djecu.
Oni su ti koji izdvajaju po igracu 1000 km samo na supelemente....nisam namjerno htio da im spominjem ime ali eto kada vec trazis..a Zrinjski je taj koji prednjaci sa davanjem para mladim igracima...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 30, 2025 1:53 pm

MATORI je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
pon jun 30, 2025 6:36 am

Neso Starovalah ima 73 godine,i neka sasvim druga shvatanja fudbalske igre od onih koja nama trebaju.Realno sta covjek sa 73 godine moze uraditi da unaprijedi omladinski pogon.
Covjek penzioner uveliko,pitanje i u kakvom je zdravstvenom stanju.
Skautiranje mladih igraca i savjetovanje DA,direktor omladinskog pogona NE.
Ljudi u klubu nikako da skontaju da problem omladinskog pogona nisu direktori,treneri i ostali nego sam sistem funkcionisanja koji je bez ikakve sellekcije baziran na clanarinama.
U vremenu kada klubovi imaju svoje akademije,kada selektiranim igracima placaju supelemnte na mjesecnom nivou od po 1000 km,mi dovodimo Nesu Starovlaha.
Da ne govorimo o tome kako je sve ovo supacki odradjeno bez da obavijestis trenutnog direktora OP da je dobio otkaz i on za isti saznaje u vijesrima sa portala.
Bojim se da nas ova egzibicija ne kosta skupo....

Sve dok se ne osnuje Akademija, kada odvojiš talentovane u akademiju, ostale da plaćaju članarinu to će biti ok i da se nađe model velikih klubova, a sve do tad mi samo pišamo uz vjetar.

Uprava se bavi prvim timom i to je ono zbog čega nikad nećemo imati iznad navedeno!

Bolje bi im bilo da su vratili dug PU od Al Jabera, ostatak novca utrošili na pojačanja i ovu sezonu probati dobaciti do 4. mjesta.

Živo me interesuje od kojih novaca ćemo mi kao Klub uraditi stolice i krov na južnoj tribini.
Moje je mišljenje npr da je Nešo dr.sci i za ove koji su bili prije njega a i koji će biti poslije njega.
...
PS
A vala biti bolji BOLJI direktor omladinskog pogona od Ćurića nije problem ko god da je došao.
Napisao sam skaut i savjetnik DA,direktor NE...
Nece ni Neso nista vise uraditi od Curica...jer imamo taj nakaradni sistem,imamo najslabije placene trenere u omladinskom pogonu zato neka ne cudi sto uzimaju pare od roditelja da im djeca igraju......sistem je problem ne Curic ne Neso

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 30, 2025 2:12 pm

Ne kontam sto smo Lausevica pustili. Korektno je odigrao ono sto je dobio minuta, zabio u Posusju za remi. Mogao je biti druga opcija sigurno, jos pogotovo ako bi se moglo izganjati drzavljanstvo za njega
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SamoIstina
Kontakt:

pon jun 30, 2025 2:18 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pon jun 30, 2025 2:12 pm
Ne kontam sto smo Lausevica pustili. Korektno je odigrao ono sto je dobio minuta, zabio u Posusju za remi. Mogao je biti druga opcija sigurno, jos pogotovo ako bi se moglo izganjati drzavljanstvo za njega
Bio je nezadovoljan jer mu Denis nije pruzao sansu. Mozda je procijenio da ga isto ceka s Adzemom pa digao sidro, sto je razumljivo. Mlad je, treba mu da igra.

Ja isto mislim da ima nesto i da se morao vise gurati. Steta.

SamoNapad
Kontakt:

pon jun 30, 2025 2:32 pm

Dzezvar je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Oni su ti koji izdvajaju po igracu 1000 km samo na supelemente....nisam namjerno htio da im spominjem ime ali eto kada vec trazis..a Zrinjski je taj koji prednjaci sa davanjem para mladim igracima...
Mi smo imali neku elitnu selekciju od par igraca nekad davno,cak mislim da je Adzem tad bio ukljucen u rad . Sa njima se radilo drugacije i vjerovatno su bili vezani ugovorima.
Nesto takvo bi mozda bilo najlakse sa finansijske strane za nas.

Dzezvar
Kontakt:

pon jun 30, 2025 2:40 pm

SamoNapad je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Mi smo imali neku elitnu selekciju od par igraca nekad davno,cak mislim da je Adzem tad bio ukljucen u rad . Sa njima se radilo drugacije i vjerovatno su bili vezani ugovorima.
Ne treba izmisljati toplu vodu,ovo je sada drugi siste od prije 10 godina.Nema na guzove vise nista,to sto smo mi Zeljo samo.nama.navijacima znaci nesto ostale,pa i roditelje boli ona stvar za tim...cim se pojavi neko sa boljim uslovima oni dizu sidro.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jun 30, 2025 2:46 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon jun 30, 2025 2:40 pm
SamoNapad je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Ne treba izmisljati toplu vodu,ovo je sada drugi siste od prije 10 godina.Nema na guzove vise nista,to sto smo mi Zeljo samo.nama.navijacima znaci nesto ostale,pa i roditelje boli ona stvar za tim...cim se pojavi neko sa boljim uslovima oni dizu sidro.
Apsolutno , sin mi trenira fudbal pa znam situaciju, pitari su pokupili 90% djece sto valja po skolama fudbala od 2014 godišta pa na starije . Znam bruku djece navijaju za Zelju a otisli su kod njih , jbg sve besplatno , bar je bilo dok Skoro nije dosao , sad ne znam sta plaćaju , i imaju selekciju ekipa do nekih 18 dječaka i po 2,3 trenera , kod nas daj sto vise djece i nema tu rada poštenog
Srcu draga, boja PLAVA !

MATORI
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:05 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon jun 30, 2025 1:53 pm
MATORI je napisao/la:

...
PS
Napisao sam skaut i savjetnik DA,direktor NE...
Nece ni Neso nista vise uraditi od Curica...jer imamo taj nakaradni sistem,imamo najslabije placene trenere u omladinskom pogonu zato neka ne cudi sto uzimaju pare od roditelja da im djeca igraju......sistem je problem ne Curic ne Neso
To kakav je Nešo stručnjak rekli su ljudi iz struke...ne bih ja tu mudrovao ništa.
Ima još nešto važnije od toga...
On je I jedna Velika Ljudina i ako ne mogne popraviti tu ništa, ne bude niko slijedio njegov sistem i ideje... sam će se povući - tj neće ga trebati tjerati niko...kao Ćurića npr....i sve one ranije "Ćuriće"....
Da još jednom ponovim...sačekajmo makar godinu.
Ne bih ovdje nista ni pisao da mi nije muka od našeg pljuvanja svakoga "našeg" ko dođe nešto raditi..tipa:...
Adzem prolupao, Nešo star i vjerovatno o on prolupo'...čekam sljedećeg?
Nasuprot tome svakog "stranca" docekujemo kao sultanovog izaslanika.
J.ebo ti nas.
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u pon jun 30, 2025 3:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:07 pm

Znaci Makedonac novi napadac
Srcu draga, boja PLAVA !

milanribar
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:20 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pon jun 30, 2025 3:07 pm
Znaci Makedonac novi napadac
Izgleda ko napadač kakav nam fali, vidjet ćemo hoćel sletit...

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:26 pm

Sedorf Alić Troupee Ilievski

Na papiru stvarno ozbiljna pojačanja, vidjet ćemo kako će to izgledat u ligi

Hoće li se napadat trofej ili će se nastaviti sa luzerskim mentalitetom

milanribar
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:28 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:

Neće se napadat trofej nego evropa. Čemu nerealne ambicije, da lakše rastjeramo sve jedino...
Ima tri kluba jača finansijski i igrački od nas trenutno i tu smo da čekamo svoju šansu.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:42 pm

pon jun 30, 2025 3:28 pm
505 VITEŠKA je napisao/la:

Neće se napadat trofej nego evropa. Čemu nerealne ambicije, da lakše rastjeramo sve jedino...
Ima tri kluba jača finansijski i igrački od nas trenutno i tu smo da čekamo svoju šansu.
Muftić Troupee Karamarko Sedorf Alić Eric Lagumdzija Sosic Cvetanoski Boljevic Ilievski Malekinusic? i jos kvalitetne rotacije imamo

Ja ne vidim da je ovo lošije od Borca i Sarajeva, a tek Zrinjskog kojeg su napustili najbolji igrači

Ja jedno te isto uvijek vidim a to je gubitnički i luzerski mentalitet koji se evo nastavlja i u ovoj sezoni

exbabilon
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:44 pm

Ima li Stilic ikakva konkretna zaduzenja na radnom mjestu u klubu?

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jun 30, 2025 3:58 pm

Sa Zrinjskim pod Bijelim Brijegom u Mostaru

Trenutno korisnika/ca: milanribar i 102 gosta.

Prijava