Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 17, 2024 9:28 pm

Jaganjac zabio gol za Istru protiv Varaždina.

SamoNapad
Kontakt:

pet maj 17, 2024 10:24 pm

salle86 je napisao/la:
pet maj 17, 2024 9:19 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet maj 17, 2024 8:52 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
pet maj 17, 2024 6:18 pm
Dinu ostaviti ?? 😂😂Ne znam bil se smijao ili plakao . 2024 je godina mi se na Dinu vracamo , eeeeeee moj Zeljo
2024 je godina i mi smo jos uvijek u qrcu i nemamo nekih drugih mogucnosti....otidji malo na trening i vidi kako ga igraci postuju i cijene posebno ovi stariji...jbg probali smo sve i nije islo hajd sad i sa nekim nasim sa probamo.
Ma ne konta raja da jeste 2024-a ali da je Željo u 2000-oj.
I bolje pokušati sad od temelja nešto praviti, nego opet ho-ruk pa za 3-4 mjeseca Jovo nanovo.

Nije Dino neko aman zaman rješenje, ali ako će on lupam za 2 milje raditi, a neko sa strane traži 5. Bez nekih većih para i kvalitetnih POJAČANJA, na kraju će rezultat biti otprilike isti, samo skuplji tim
Ako je samo trener problem u našem klubu onda bi pitari davno bili ko Dinamo sa 5 titula uzastopnih u našoj ligi. Mi moramo imati omladinski pogon koji moze izbacit juniora u prvih 11, sistem rada sa mladim igračima stipendije, skauting. U suprotnom mijenjat ces trenere ko na traci i svaki ce dovoditi svoje igrace skupa sa sportskim direktorom. I da dovedemo boljeg trenera i damo neki smijesan budžet imat ces situaciju ko na ljeto nista drugo. Najveci greska je dati treneru odrijesene ruke u svakom pogledu, klub mora imati svoju filozofiju koju svaki trener mora postovati i slijediti. Znaci trener se prilagodi Željezničaru a ne obrnuto, pa kad ode mi placamo njihove igrace i menađere.

kvalitet
Kontakt:

pet maj 17, 2024 10:45 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
pet maj 17, 2024 8:14 pm
Dinu ostaviti ?? 😂😂Ne znam bil se smijao ili plakao . 2024 je godina mi se na Dinu vracamo , eeeeeee moj Zeljo
I jos pod izgovorom da nemamo boljeg rjesenja.Pa naravno da nema kad je sve nesposobno i umjesto da se gleda da se dovedu sposobni ljudi, ide se linijom manjeg otpora i ostavljao bi se Dino, pa ce tog istog jadnog covjeka tjerati nakon par kola.

Ne zna covjek sta bi vise rekao, a jos jaci su mi ovi koji misle da ce doci investitor i ds ce svi problemi, kao rukom odnoseni, nestati.I da dodje posten investitor, a ovdje nece doci niko ppsten odmah da se zna, treba mu najmanje 5 godina da uredi klub onako kako jedan normalan klub treba biti uredjen.
Samo mi odgovori na nekoliko pitanja:

1. Ako dovedemo nekog uvjetno rečeno boljeg trenera, da dovedemo sve te sposobne ljude u klub, kako, iz kojih izvora da namaknemo bar 10 miliona maraka godišnje (govorimo o klubu bez investitora, ali da funkcioniramo bez pozajmica) koliko je potrebno da bi samo došli u istu rečenicu s najboljim klubovima u ligi, gdje je opet upitno da li se možemo boriti za titulu? Zašto bi neki provjeren, dobar trener došao u klub koji se u jednoj od najjadnijih liga Evrope ne bori za titulu, u Evropi nema šanse da išta napravi itd? Zar stvarno misliš da je realno da se mi naredne sezone borimo za nešto više od gornjeg dijela tabele? Zar ima onda smisla eksperimentisati s nekim trenerima sa strane, kad i Dino za relativno male pare može isto uraditi?

2. Ko je napisao da će s investitorom problemi magično nestati? Oduvijek se piše da, i kad dođe investitor, da bi trebalo sačekati nekoliko godina do prvih plodova. Pisali smo i kako to nije garancija uspjeha, ali bez njega se sigurno nećemo uspjeti vratiti u vrh tabele. Zašto imaš potrebu izvrtati ono što se piše?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pet maj 17, 2024 11:58 pm

kvalitet je napisao/la:
I jos pod izgovorom da nemamo boljeg rjesenja.Pa naravno da nema kad je sve nesposobno i umjesto da se gleda da se dovedu sposobni ljudi, ide se linijom manjeg otpora i ostavljao bi se Dino, pa ce tog istog jadnog covjeka tjerati nakon par kola.

Ne zna covjek sta bi vise rekao, a jos jaci su mi ovi koji misle da ce doci investitor i ds ce svi problemi, kao rukom odnoseni, nestati.I da dodje posten investitor, a ovdje nece doci niko ppsten odmah da se zna, treba mu najmanje 5 godina da uredi klub onako kako jedan normalan klub treba biti uredjen.

1. Ako dovedemo nekog uvjetno rečeno boljeg trenera, da dovedemo sve te sposobne ljude u klub, kako, iz kojih izvora da namaknemo bar 10 miliona maraka godišnje (govorimo o klubu bez investitora, ali da funkcioniramo bez pozajmica) koliko je potrebno da bi samo došli u istu rečenicu s najboljim klubovima u ligi, gdje je opet upitno da li se možemo boriti za titulu? Zašto bi neki provjeren, dobar trener došao u klub koji se u jednoj od najjadnijih liga Evrope ne bori za titulu, u Evropi nema šanse da išta napravi itd? Zar stvarno misliš da je realno da se mi naredne sezone borimo za nešto više od gornjeg dijela tabele? Zar ima onda smisla eksperimentisati s nekim trenerima sa strane, kad i Dino za relativno male pare može isto uraditi?

2. Ko je napisao da će s investitorom problemi magično nestati? Oduvijek se piše da, i kad dođe investitor, da bi trebalo sačekati nekoliko godina do prvih plodova. Pisali smo i kako to nije garancija uspjeha, ali bez njega se sigurno nećemo uspjeti vratiti u vrh tabele. Zašto imaš potrebu izvrtati ono što se piše?
Nemam ja sta odgovarati ljudima koji ne vide dan ispred, a ne koju godinu.Svi bi vi velikog Zelju, ali bez radikalnih promjena i bez ikakvog strpljenja.Zato sve i dolazi na ho-ruk.Od igraca, trenera, pa nadalje, jer su svi pod pritiskom da je Zeljo satro neki veliki klub, a ustvari je na vrlo niskim granama i nivou mahale.I taj "pritisak" mnogi koriste za lov u mutnom.Od sumnjiivih igraca, raznih menadzercica, pa do nasih legendi.Odgovara im da nema reda, zato se Miske i rusio i rusice se svaki koji ih pokusa odvojiti od bankomata zvani Zeljo.

I ne, ne moze mi biti rjesenje covjek koji ima 67 godina i koji nije trenirao barem 7 godina.Gdje vodi to njegovo treniranje? Sta je cilj sa njim? Sta to on novo moze ponuditi? Zasto evo ne pokusa afirmisati par mladih igraca do kraja prvenstva, a ne da Stila igra 90min?Jel to taj dobri Dino?
Zasto se ne bi nasao trener mladji, a da je perspektivan? To ne moze, jel? Jbg za to treba oznojiti guzicu, pa probati naci nekog mladog nogometnog lifera u koga ce se vjerovati i dati mu sansu? Nas Selimbegovic dobi sansu u Njemackoj, a zamisli samo ovdje komentara da ga je Zeljo imenovao za trenera kad je bio anonimus, a sad bi guzice dali da nam dodje takav covjek!
Ali jok,mora vazda biti neko "ime", pa da to mahala odobri, a neki od najvecih trenera u mnogim sportovima su bili totalni anonimusi dok im se nije dala sansa.

Vi bi ostavljali Dinu, jer eto, tu smo gdje smo, a on ce nam najbolje drzati glavu iznad vode.To vizija? To razmisljanje? Tako se ne vodi ozbiljan klub, a dokazano je da se u ovoj ligi moze biti uspjesan i bez nekog velikog investitora, ako se posteno radi i ako se zasucu rukavi.Zeljo ne generise brdo para, ali generise dovoljno para da se uz jedno dobro poslovanje i pravu strategiju razvoja moze dizati iz godine u godinu.Medjutim, opet se vracam na pocetak, nemate vi strpljenja za to.Nego, preskoci sve korake i cekaj da se pojavi neko koji ce donijeti "kesu" love i reci, e hajmo.....E kur.ko, drug moj.Nije ovo engleski PL.Nece ovdje niko posten doci i tako uraditi.To glavu dajem, zato mi i jeste muka citajuci 90% komentara.

Ma milion i jedan problem koji su izasli na vidjelo zbog 30 godisnjeg javasluka.Dosla voda do grla.

P.S.Vi bi privatizovali proizvod (citaj: Zelju) kad je na najnizim mogucim granama.Tako se posao ne radi.Ne prodaje se nesto u tom stanju, a da ocekujes da ce izdobriti.Proizvod se prodaje kad je na svom vrhuncu. Laicki receno, ti bi prodao auto koje si maximalno raubovao, a ockeujes da ce se pojaviti kupac koji ce u njega uloziti brdo para da bi ga popravio i doveo u super stanje.To se u 99% situacija nece desiti, vec ce takvo auto kupiti lik koji ce ga i dalje raubovati, a onaj koji ima para da ulaze dodatno ce gledati da kupi auto u boljem stanju od tvog.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

kvalitet
Kontakt:

sub maj 18, 2024 12:27 am

pet maj 17, 2024 11:58 pm
kvalitet je napisao/la:

Nemam ja sta odgovarati ljudima koji ne vide dan ispred, a ne koju godinu.Svi bi vi velikog Zelju, ali bez radikalnih promjena i bez ikakvog strpljenja.Zato sve i dolazi na ho-ruk.Od igraca, trenera, pa nadalje, jer su svi pod pritiskom da je Zeljo satro neki veliki klub, a ustvari je na vrlo niskim granama i nivou mahale.I taj "pritisak" mnogi koriste za lov u mutnom.Od sumnjiivih igraca, raznih menadzercica, pa do nasih legendi.Odgovara im da nema reda, zato se Miske i rusio i rusice se svaki koji ih pokusa odvojiti od bankomata zvani Zeljo.

I ne, ne moze mi biti rjesenje covjek koji ima 67 godina i koji nije trenirao barem 7 godina.Gdje vodi to njegovo treniranje? Sta je cilj sa njim? Sta to on novo moze ponuditi? Zasto evo ne pokusa afirmisati par mladih igraca do kraja prvenstva, a ne da Stila igra 90min?Jel to taj dobri Dino?
Zasto se ne bi nasao trener mladji, a da je perspektivan? To ne moze, jel? Jbg za to treba oznojiti guzicu, pa probati naci nekog mladog nogometnog lifera u koga ce se vjerovati i dati mu sansu? Nas Selimbegovic dobi sansu u Njemackoj, a zamisli samo ovdje komentara da ga je Zeljo imenovao za trenera, a sad bi guzice dali da nam dodje takav covjek!
Ali jok,mora vazda biti neko "ime", pa da to mahala odobri, a neki od najvecih trenera u mnogim sportovima su bili totalni anonimusi dok im se nije dala sansa.

Vi bi ostavljali Dinu, jer eto, tu smo gdje smo, a on ce nam najbolje drzati glavu iznad vode.To vizija? To razmisljanje? Tako se ne vodi ozbiljan klub, a dokazano je da se u ovoj ligi moze biti uspjesan i bez nekog velikog investitora, ako se posteno radi i ako se zasucu rukavi.Zeljo ne generise brdo para, ali generise dovoljno para da se uz jedno dobro poslovanje i pravu strategiju razvoja moze dizati iz godine u godinu.Medjutim, opet se vracam na pocetak, nemate vi strpljenja za to.Nego, preskoci sve korake i cekaj da se pojavi neko koji ce donijeti "kesu" love i reci, e hajmo.....E kur.ko, drug moj.Nije ovo engleski PL.Nece ovdje niko posten doci i tako uraditi.To glavu dajem, zato mi i jeste muka citajuci 90% komentara.

Ma milion i jedan problem koji su izasli na vidjelo zbog 30 godisnjeg javasluka.Dosla voda do grla.

P.S.Vi bi privatizovali proizvod (citaj: Zelju) kad je na najnizim mogucim granama.Tako se posao ne radi.Ne prodaje se nesto u tom stanju, a da ocekujes da ce izdobriti.Proizvod se prodaje kad je na svom vrhuncu. Laicki receno, ti bi prodao auto koje si maximalno raubovao, a ockeujes da ce se pojaviti kupac koji ce u njega uloziti brdo para da bi ga popravio i doveo u super stanje.To se u 99% situacija nece desiti, vec ce takvo auto kupiti lik koji ce ga i dalje raubovati, a onaj koji ima para da ulaze dodatno ce gledati da kupi auto u boljem stanju od tvog.
Iskreno, to što govoriš nema puno dodira s realnošću. Ne vidiš koliko se liga promijenila u posljednjih nekoliko godina. NE MOŽE SE VIŠE U OVOJ LIGI USPJETI NA TAJ NAČIN. Da može, neko bi to uradio. Borac i Velež su politički projekti, Zrinjski ima defacto vlasnika uz prepoznatljivu protekciju, Sarajevo privatni klub, u Slogi se tačno zna ko diriguje, Posušje i Široki su skroz drugi kontekst, male, uspješne sredine koje stoje iza kluba… Znaš li gdje su klubovi kao Željo? U drugom rangu takmičenja, čitaj pod Sloboda i Čelik. NE MOŽE VIŠE, što je moglo, moglo je.

Ovaj dio gdje opet spominješ ho-ruk više je neozbiljno komentirati, jer sam u prethodnom postu obrazložio da to niko ne tvrdi.

Nama je cilj naredne sezone jednostavan - ne dovesti se u situaciju kao ove sezone. Stvar je šansi, a vrlo su male šanse, makar Guardiolu doveli, da mi s našim budžetom ustvrdimo da je minimum što trebamo izboriti Evropa. Male su šanse da to izborimo. Zato je Dino sad dobar, jer su veće šanse da će on biti u sredini tabele, a s novim trenerom nikad ne znaš. Može biti top, ali i flop. Naredne sezone nemamo taj luksuz. Možda nekim Željovcima to teško pada, ali je tako.

Složit ću se da su potrebne radikalne promjene. Ali to bi trebao predvoditi neki novi investitor. Napraviti temelje za zdrav razvoj kluba. Pa da kroz 5-10 godina budemo u situaciji gdje je danas Zrinjski. Da, toliko kaskamo, ako se slučajno pitaš.

I za kraj, bitna stvar. Ne prodaje se samo Željo kao takav, kao fudbalski klub. To je uradilo Sarajevo. Mi prodajemo puno više, zato i ima veću vrijednost. U tom kontekstu su trenutno stanje kluba, a i relativno smiješni dugovi u evropskim okvirima, manje bitni.

P.S. Slomio si se objašnjavajući kako NEKO koristi da lovi u mutnom, NEKI menadžeri, NEKE legende, da NEKOM odgovara da nema reda. Ili reci na koga se konkretno to odnosi, osim na Amara, to znamo svi i neka ga daleko od kluba, ali ko su ti drugi? Kako konkretno to rade? Ili pričaš napamet, što me ne bi iznenadilo…

Dzezvar
Kontakt:

sub maj 18, 2024 7:31 am

Mozda ipak jednu titulu donesmo na Grbavicu ove sezone.Momci danas igraju u Banja luci dok hojrati igraju protiv zrinjskog.Treba nam nasa pobjeda doole i minimalno remi hojrata.Momci su stigli poprilican zaostatak i dosli u ovu poziciju.
Sretno.
slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ISB87
Kontakt:

sub maj 18, 2024 8:46 am

ti da bi bio konkurentan i zadrzao trenera par sezona moras imat finansijsku moc da zadrzis najbolje igrace na okupu. a ne da zavalis trenera i prodas, ili nemas mogucnost da zadrzis, igraca.
nermin je bio ok izbor za istrpiti, ali uprava nije mogla zadrzati 2 najvaznija igraca i to je dovelo do svakakvih taktika i ostavke nermina. jedno vuce drugo, ali zasluzeno.

tako da i po meni bi trebali ostaviti Dinu dok ne dodje period da mozemo zadrzati i platiti igraca.
MIRZA RASCIC

santakuruz
Kontakt:

sub maj 18, 2024 11:07 am

Zelji ne treba investitor, Zelji trebaju ljudi koji ce raditi iskljucivo u Zeljinom interesu. Ako neko ne zna sta to znaci, neka pogleda period kad je Misimovic bio u klubu, sve ce mu se samo kazati. E sad nama je ozbiljan problem sto velik broj "navijaca" nema blage veze sta znaci ozbiljan rad, kako se vodi firma koja svakom danom napreduje u jako puno aspekata (a Zeljo treba da bude firma). Zbog tog velikog broja neznalica mi smo dozvolili da ublehasi zaustave proces koji je Zelji garantirao svijetlu buducnost. Tad se vidjelo da Zeljo moze generisati dovoljno novca i za redovno poslovanje, za infrastrukturu i za sportski segment. A to jos uvijek nije bilo dovedeno ni blizu nekog maksimuma.
Mi imamo na raspolaganju 4 izvora prihoda s kojima direktno upravljamo:

1. Omladinski pogon (tu smo totalno zakazali zadnjih 10ak godina). OP moze generisati ozbiljne prihode
2. Sponzori
3. Imovina kluba (poslovni prostori)
4. Prihodi sa utakmica

Kad budemo imali experte u klubu za svaku od ovih oblasti i koji ce raditi iskljucivo u Zeljinom interesu, tad cemo ih moci adekvatno eksploatisati. Naravno uz to trebamo naci nacin kako da sprijecimo ponovo nekog brku koji ce se pojaviti i reci sklonite se, sad ja preuzimam.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Sky1
Kontakt:

sub maj 18, 2024 1:03 pm

Pogledajte vi ovih, čuj ptičica javlja, ne dade im se da ispadnemo, a mnogo su se nadali.
slika

MiroslavKruzik

sub maj 18, 2024 2:22 pm

Sky1 je napisao/la:
Pogledajte vi ovih, čuj ptičica javlja, ne dade im se da ispadnemo, a mnogo su se nadali.
slika
Nek mu je sretno kod družbe pitara, taman da se bordo braća slažu i budu na okupu. 🫡

Sky1
Kontakt:

sub maj 18, 2024 2:26 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
sub maj 18, 2024 2:22 pm
Sky1 je napisao/la:
slika
Nek mu je sretno kod družbe pitara, taman da se bordo braća slažu i budu na okupu. 🫡
Dovidjenja i prijatno.

Maestro_1921
Kontakt:

sub maj 18, 2024 5:01 pm

Juniori igraju derbi protiv njanja, evo link uživo, počinje u 17h.
https://www.youtube.com/live/RJhlx_3vJv ... WNBPU6djP9

Prijedlog i za ove naše što nam "vode" društvene mreže, da pokušaju bar domaće utakmice juniora uživo prenositi na yt, to rade i pitari, odavno već. Koliko znam, onaj pit studio što snima i objavljuje utakmice pionira, snima i utakmice juniora ali ih ne objavljuje na yt, nego ih šalje roditeljima na zahtjev, pretpostavljam i menadžerima. Dobro bi bilo da ih stavlja na yt al jbga, eto nek ovi iz kluba srede da imamo uživo bar domaće utakmice juniora uživo na našem yt kanalu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub maj 18, 2024 5:08 pm

@kvalitet Cim ti mislis da se ne moze kvalitetno ustrojiti klub sa 3.najvecom posjetom u regionu, a vec je dokazano DA MOZE, dovoljno si mi rekao o sebi.Ne mogu uspjeti oni koji gledaju da ukradu.Ti ne mogu, a takvi su svi skoro.To je problem, a ne da se ne moze.

I cuj nema Amara oko kluba, a svi njegovi ljudi se vratili.Mani me se molim te i nadji neko dijete pa mu tu pricu prodaji.Meni je dovoljno godina.

Greda i kompanija da nam nadju postenog investitora!? Grohotom se smijem, grohotom!!

I samo cekam da vas vidim sa pricom kad Dini krene lose, a neupitno je da ce krenuti, jer on i njegov strucni stab neznalica igracima nemaju sta ponuditi.Samo stihiju i pricu "mi smo Zeljo".
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

kvalitet
Kontakt:

sub maj 18, 2024 5:29 pm

@kvalitet Cim ti mislis da se ne moze kvalitetno ustrojiti klub sa 3.najvecom posjetom u regionu, a vec je dokazano DA MOZE, dovoljno si mi rekao o sebi.Ne mogu uspjeti oni koji gledaju da ukradu.Ti ne mogu, a takvi su svi skoro.To je problem, a ne da se ne moze.

I cuj nema Amara oko kluba, a svi njegovi ljudi se vratili.Mani me se molim te i nadji neko dijete pa mu tu pricu prodaji.Meni je dovoljno godina.

Greda i kompanija da nam nadju postenog investitora!? Grohotom se smijem, grohotom!!

I samo cekam da vas vidim sa pricom kad Dini krene lose, a neupitno je da ce krenuti, jer on i njegov strucni stab neznalica igracima nemaju sta ponuditi.Samo stihiju i pricu "mi smo Zeljo".
Opet ne čitaš dobro. Možeš kvalitetno ustrojiti klub, ne možeš namaći dovoljno para za kontinuiranu borbu za trofeje. A to nam je valjda cilj. Stvar je para, novca, keša.

Edit: Da dodam, Gredić je član Uprave najveće i najznačajnije banke koja posluje u ovoj državi. Nije baš da na tu poziciju dođeš slučajno i nije baš da je on neko s ulice ko je došao u klub. Ne znam baš da ima Željovaca koji su spremni biti sad u klubu, a da su uspješniji u realnom sektoru.
Zadnja izmjena: kvalitet, dana/u sub maj 18, 2024 6:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro_1921
Kontakt:

sub maj 18, 2024 6:39 pm

Jbt i u juniorima nam stasava novi Dženan Haračić, isto devetka. S metar umjesto da zakuca loptu u gol, posla je preko gola.
Al kakva ciganija kod gurbeta Butmiraca, da te Bog sačuva, nisu džaba gurbeti. Djeci fol zvižde, ciganluk prosipaju, fuj.

MiroslavKruzik

sub maj 18, 2024 7:03 pm

kvalitet je napisao/la:
sub maj 18, 2024 5:29 pm

Opet ne čitaš dobro. Možeš kvalitetno ustrojiti klub, ne možeš namaći dovoljno para za kontinuiranu borbu za trofeje. A to nam je valjda cilj. Stvar je para, novca, keša.

Edit: Da dodam, Gredić je član Uprave najveće i najznačajnije banke koja posluje u ovoj državi. Nije baš da na tu poziciju dođeš slučajno i nije baš da je on neko s ulice ko je došao u klub. Ne znam baš da ima Željovaca koji su spremni biti sad u klubu, a da su uspješniji u realnom sektoru.
Ti očito ne znaš kako je Gredić došao do diplome i pozicije ili ovdje ljude praviš budalama...mani nas stručnosti Gredića i njegovog članstva u Uprabi uni credit banke, nije u centralnoj banci BiH. Ne može on Edisu Kovačeviću cipele izvrnuti što se tiče stručnosti😂

MiroslavKruzik

sub maj 18, 2024 7:23 pm

Upravo, idite u Gradačac po Tallisona dok nije kasno, javite se ljudima koji su ga Vam nudili, danas je opet zabio i donio pobjedu Zvijezdi. Momak ima 21 godinu, brazilac koji je ponikao u Palmeirasu, na kojem sigurno možemo u budućnosti profitirati.

1921.ba
Kontakt:

sub maj 18, 2024 7:50 pm

Naš Željezničar putuje u Ugljevik na posljednje gostovanje ove sezone

https://1921.ba/nas-zeljeznicar-putuje- ... ezone-9426
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eldar
Kontakt:

sub maj 18, 2024 8:24 pm

U trenutnoj generaciji juniora nema igraca za Famos...

ghamaz
Kontakt:

sub maj 18, 2024 8:59 pm

Eldar je napisao/la:
sub maj 18, 2024 8:24 pm
U trenutnoj generaciji juniora nema igraca za Famos...
Ima ovaj golman.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], g 1, GegenPress, Google [Bot], Taree_ i 49 gostiju.

Prijava