Probali smo sve sto se moglo probati od trenera sa strane do dovodjenja kojekakvih pojacanja sleprima.kvalitet je napisao/la: ↑pet maj 17, 2024 10:29 amPisao sam više puta, s obzirom na situaciju u kakvoj se nalazimo, treba ostati. Realno on u ovim godinama nije trener za iskorak, ali to ni ne ganjamo svakako. Sredina tabele, ako se uhvati prilika za Evropu, pokušati iskoristiti. Poslije ovakve sezone, stabilnost nam je sad potrebnija od nekakvih eksperimenata s nekim trenerima za koje ne znamo kako će se snaći. Ponavljam, skoro sve snage usmjeriti ka pronalasku investitora/vlasnika, a s Dinom nećemo ispasti.Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 17, 2024 8:00 amKako vrijene prolazi sve sam vise uvjerenja da Dinu treba ostaviti na mjestu sefa strucnog staba.Pustiti muu da izabere svoje pomocnike i pustiti ga da radi.
Puno je nekih faktora koji su na Dininoj strani i generalno misljenja sam da ga treba ostaviti.
I u pravu si 100%kada kazes da je trener sa strane ekaperiment.
Mnogi Dinu podcjenjuju ali ima jako dosta dobrih strana koje nama trenutno trebaju.
Definitivno zna sa igracima,zna im uci u glavu i skontati sta im treba.Nije sablonski trener.Poznaje ovu ligu i igrace samo tako,te je samim tim u prednisti nad ostalim trenerima.Skoro je Hirosa na treningu natjerao da se izvini cijeloj ekipi,ali na jedan fin i mangupski nacin.Pokazao mu ko je gazda.
I na kraju ako nista bio je strucnim stabovima kada su se uzimale titule,i sigurno je imao udjela u svemu tome.