Ne vjeruj mu Fico, ocajan je igrac u pitanjuLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 12:25 pm@Fico
Imam ja jednog iz nizih liga Njemacke, mozes li zavrsiti probu?![]()

Ne vjeruj mu Fico, ocajan je igrac u pitanjuLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 12:25 pm@Fico
Da Sinan. Sarajvo je već dva igrača iz Sanskog Mosta uzelo. Velež dva i svi su im već oko prvog tima. Puno kasnimo u ovom segmetnu. Šteta da ta djeca idu čak u Mostar igrati a većina ih Želju simpatiše..Fićo je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 11:52 amSinan Ćehić? Recimo Nanić iz Veleža, branio za Vitez iz Bužima i na prijateljskoj utakmici ga primijete i potpiše ugovor. A nije jedini ima još milion igrača po nižim ligama koji su dobri, ali to niko ne primijeti, što zbog predrasuda ta će on, što zbog toga što niko ne gleda taj rang takmičenja. A garantujem da ima djece od 15 do 19 godina sa kojim se može raditi, barem da imaš od njih koristi u našoj ligi ako ništa, znači to najmanje. Ali eto problem je taj skauting i naše predrasude kao što sam rekao.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 10:11 amSvrati do Prijedora nekad, većina najboljih iz Sanskog Mosta ide tamo da igra jer im je najbliži klub u višem rangu takmičenja.
Nedavno sam jednog golmana iz Sane koji brani za prvi tim Rudara predložio. Inače 16 godina ima, već ozbiljan broj nastupa za prvi tim i na pripremama je sa prvim timom.
Npr. meni je Međuseljac nekoliko desetina puta bolji igrač od nekih pojedinaca (omladinaca) koji su prošli kroz ekipu a nisu to zaslužili. Eto tu transfer politiku smo promijenili i odmah se primijeti da se radi ciljano, ne gomilaju se igrači, mladi igrači, nadam se da će uskoro riješiti i taj problem skautinga (radi se na tome), ja skautiram i šaljem to dalje, ono što mislim da je dobro i što mislim da nam može pomoći.
Ako ti treba menadzer tu samLeon_Professional je napisao/la:@Fico
Imam ja jednog iz nizih liga Njemacke, mozes li zavrsiti probu?
Pošalji mi pp, sad je kasno, ljetos ćemo srediti nešto.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 12:25 pm@Fico
Kod mene je poseban tretman za probe, termin pa ako tu prođe onda ide na trening sa ekipom.
Ja ga otkrijem ti da hajrujes? Ne moze to tako...
Više nisam sindikalac, sad sam kamatar
Imao je on ponuda hrpu, Hajduk i Rijeka izmedju ostalih ali se ozljedio na nekom malonogometnom turniru ovu zimu, i to neka ozbiljna ozljeda. Zato nema klub.bogi je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/filip-bra ... ler/238486
Ne znam kako čovjek nema još klub bar u 2. HNL ili neće zbog karijere da igra taj nivo. Nerealno da ovakav igrač bude bez kluba ovako dugo, pa eto nek se nađe na kartoteKi.
6 golova u zadnje 2 pripremne.Fićo je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 6:28 pmPošalji mi pp, sad je kasno, ljetos ćemo srediti nešto.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 12:25 pm@Fico
Pa ti odi sa njim...
joj ako smo u dobrim odnosima sa Marjanom, to je bolje nego da smo kandidati za titulu hahahahFićo je napisao/la: ↑uto feb 14, 2023 11:49 amhttps://www.transfermarkt.co.uk/fran-br ... ler/226060