Nagovori mu se Fićo

Nagovori mu se Fićo
Eldar Sivac desni bek je meni zapao za oko ranije, pošto prenose sve utakmice na YT. Jest da igraju ligu koja nikako nije relevantna za nas, ali eto nek se nađe
Bas tako. I to i naredne godinebogi je napisao/la: ↑sub feb 11, 2023 12:43 pmIsto razmišljamo, kad već mogu besplatno doći i ne moramo platiti naknade šteta za propustiti, a oba su U21...ponosannavas je napisao/la: ↑sub feb 11, 2023 11:50 amKvakic i Dzankovic po meni bi bili slag na tortu. Dzankovic zamjena za Santsoa kad god da ode. Kvakic za Acu. I onda nam treba samo neko za Bekriju. Zalog za bidicnost. Treba unaprijed razmisljati![]()
Jucer u Austriji vrijedjali Ivicu Osima, eto o kakvim se bolesnicima radi..milanribar je napisao/la: ↑sub feb 11, 2023 2:50 pmMislim da je lakše sa Koševa dovest nekog nego iz Zenice. Adilovića kad smo doveli zapalili su mu auto, napali nanu, zapalili starom auto itd
Mi nismo svjesni koliko njima teško pada da neko njihov pređe ovamo i koji imaju kompleks od toga.
Stigla ga famozna Ajzeova kletva, da Ahmedu Hasanovicu propadne karijera ...
Ma pratim, dobar mi posao, tako hodam po terenu, pa se često nađem na relaciji Bihać, Tešanj, Srebrenik, Gračanica, ponekad Gradačac i tako. Što se tiče njega konkretno, potanko, ali doduše i on se uklopio u ambijent, s ekipom, Tošk je baš loš, ni slično ono što su bili zadnje dvije godine.Simply Blue je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 4:28 pmFico kad smo kod federacijske, pratis li i to, znas li kakav je Faruk Durakovic u Tosku, hoce li biti sta od njega
Moras provjeriti iz kojeg su dijela Cazina, nemoj babine da nam dovodišFićo je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 6:22 pmMa pratim, dobar mi posao, tako hodam po terenu, pa se često nađem na relaciji Bihać, Tešanj, Srebrenik, Gračanica, ponekad Gradačac i tako. Što se tiče njega konkretno, potanko, ali doduše i on se uklopio u ambijent, s ekipom, Tošk je baš loš, ni slično ono što su bili zadnje dvije godine.Simply Blue je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 4:28 pmFico kad smo kod federacijske, pratis li i to, znas li kakav je Faruk Durakovic u Tosku, hoce li biti sta od njega
Naredne sezone ćemo vidjeti ko će upasti u federalnu, trebalo bi biti par iznenađenja. Gornji Rahić recimo ima finih igrača u omladinskim kategorijama, Krajina Cazin, Podgrmeč isto, dole Klis i tako.
Nešto ćemo srediti, mislim da će ipak drugi jedan doći na poziciju štopera, ljetos, barem je tako pričano.bogi je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 6:46 pmhttps://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/591619
Fićo ako ostane na ovoj statistici do ljeta, završi ovo.![]()
E ovo je scouting. Kad čovjek nađe djecu i odmah primjeti i isprati kroz sezonu ili polasezone planira da ih dovede i pokuša nešto, pa makar bilo šta. Lično se nadam da ćeš što prije početi da radiš za naš klub i da Bekrić ima dovoljan broj ljudi na koje se može osloniti.Fićo je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 9:16 pmhttps://www.transfermarkt.com/amar-osma ... er/1058863
https://www.transfermarkt.com/nedim-oka ... er/1058862
https://www.transfermarkt.com/maid-demi ... ler/887606
Čisto da se nađe tu, da se malo proprati, mladi su. Imao sam jednog kojeg sam bio preporučio jednom čovjeku, 12 godina, ali je potpisao ipak za kone, ima skoro godina dana, mislim.
Svrati do Prijedora nekad, većina najboljih iz Sanskog Mosta ide tamo da igra jer im je najbliži klub u višem rangu takmičenja.Fićo je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 6:22 pmMa pratim, dobar mi posao, tako hodam po terenu, pa se često nađem na relaciji Bihać, Tešanj, Srebrenik, Gračanica, ponekad Gradačac i tako. Što se tiče njega konkretno, potanko, ali doduše i on se uklopio u ambijent, s ekipom, Tošk je baš loš, ni slično ono što su bili zadnje dvije godine.Simply Blue je napisao/la: ↑ned feb 12, 2023 4:28 pmFico kad smo kod federacijske, pratis li i to, znas li kakav je Faruk Durakovic u Tosku, hoce li biti sta od njega
Naredne sezone ćemo vidjeti ko će upasti u federalnu, trebalo bi biti par iznenađenja. Gornji Rahić recimo ima finih igrača u omladinskim kategorijama, Krajina Cazin, Podgrmeč isto, dole Klis i tako.
Sinan Ćehić? Recimo Nanić iz Veleža, branio za Vitez iz Bužima i na prijateljskoj utakmici ga primijete i potpiše ugovor. A nije jedini ima još milion igrača po nižim ligama koji su dobri, ali to niko ne primijeti, što zbog predrasuda ta će on, što zbog toga što niko ne gleda taj rang takmičenja. A garantujem da ima djece od 15 do 19 godina sa kojim se može raditi, barem da imaš od njih koristi u našoj ligi ako ništa, znači to najmanje. Ali eto problem je taj skauting i naše predrasude kao što sam rekao.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 10:11 amSvrati do Prijedora nekad, većina najboljih iz Sanskog Mosta ide tamo da igra jer im je najbliži klub u višem rangu takmičenja.
Nedavno sam jednog golmana iz Sane koji brani za prvi tim Rudara predložio. Inače 16 godina ima, već ozbiljan broj nastupa za prvi tim i na pripremama je sa prvim timom.