Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: Kartoteka

sub feb 11, 2023 3:31 pm

Fićo je napisao/la:
sub feb 11, 2023 3:21 pm
Grbavica je napisao/la:
sub feb 11, 2023 12:49 am
Previsok ti je ovaj za stopera :kahva:
Kroz historiju imaš desetine i desetine štopera koji su bili niži od 180 a bili su klase, tako da to i nije neki toliko bitan faktor.
Nagovori mu se Fićo :ganja:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

sub feb 11, 2023 3:32 pm

Fićo je napisao/la:
sub feb 11, 2023 2:43 pm
Ali Međuseljac, moramo krenuti po njega ljetos, pa ako treba čak platiti i neko obeštećenje za njega, poslati par igrača na posudbu. Ne smijemo propustiti priliku, biće ovo fantastičan igrač.
Eldar Sivac desni bek je meni zapao za oko ranije, pošto prenose sve utakmice na YT. Jest da igraju ligu koja nikako nije relevantna za nas, ali eto nek se nađe :D
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Maestro_1921
Kontakt:

sub feb 11, 2023 4:00 pm

Pisali smo već o Međuseljcu, ja sam bio za to da ga već ove zime zaganjamo. Trebao bi Bekrić polako već početi neke razgovore uskoro, sigurno nismo samo mi bacili oko na njega. Bogi spomenu i desnog beka Sivca. Tu bih dodao i lijevog beka, Arnautovića. I o njima smo pisali, pokazuju naznake da bi mogli izrasti u dobre igrače.

ponosannavas
Kontakt:

sub feb 11, 2023 6:02 pm

bogi je napisao/la:
sub feb 11, 2023 12:43 pm
ponosannavas je napisao/la:
sub feb 11, 2023 11:50 am
Kvakic i Dzankovic po meni bi bili slag na tortu. Dzankovic zamjena za Santsoa kad god da ode. Kvakic za Acu. I onda nam treba samo neko za Bekriju. Zalog za bidicnost. Treba unaprijed razmisljati
Isto razmišljamo, kad već mogu besplatno doći i ne moramo platiti naknade šteta za propustiti, a oba su U21... :D
Bas tako. I to i naredne godine

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub feb 11, 2023 6:07 pm

Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned feb 12, 2023 4:07 pm

Fudbalski klub Goražde jučer je sporazumno raskinuo ugovor s napadačem Ahmedom Hasanovićem, koji je tako napustio klub.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 12, 2023 4:16 pm

Kako se plakalo za njim kad je otišao u Sarajevo.
Lik nema fizikalije da bude fudbaler. Možda bi igrao u nekom prijašnjem fudbalu. Sad jok.

volimtezeljo

ned feb 12, 2023 4:18 pm

milanribar je napisao/la:
sub feb 11, 2023 2:50 pm
Fićo je napisao/la:
sub feb 11, 2023 2:43 pm
Ali Međuseljac, moramo krenuti po njega ljetos, pa ako treba čak platiti i neko obeštećenje za njega, poslati par igrača na posudbu. Ne smijemo propustiti priliku, biće ovo fantastičan igrač.
Mislim da je lakše sa Koševa dovest nekog nego iz Zenice. Adilovića kad smo doveli zapalili su mu auto, napali nanu, zapalili starom auto itd
Mi nismo svjesni koliko njima teško pada da neko njihov pređe ovamo i koji imaju kompleks od toga.
Jucer u Austriji vrijedjali Ivicu Osima, eto o kakvim se bolesnicima radi..

Simply Blue
Kontakt:

ned feb 12, 2023 4:28 pm

Fićo je napisao/la:
ned feb 12, 2023 4:07 pm
Fudbalski klub Goražde jučer je sporazumno raskinuo ugovor s napadačem Ahmedom Hasanovićem, koji je tako napustio klub.
Stigla ga famozna Ajzeova kletva, da Ahmedu Hasanovicu propadne karijera ... :D
Fico kad smo kod federacijske, pratis li i to, znas li kakav je Faruk Durakovic u Tosku, hoce li biti sta od njega
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned feb 12, 2023 6:22 pm

Simply Blue je napisao/la:
Fico kad smo kod federacijske, pratis li i to, znas li kakav je Faruk Durakovic u Tosku, hoce li biti sta od njega
Ma pratim, dobar mi posao, tako hodam po terenu, pa se često nađem na relaciji Bihać, Tešanj, Srebrenik, Gračanica, ponekad Gradačac i tako. Što se tiče njega konkretno, potanko, ali doduše i on se uklopio u ambijent, s ekipom, Tošk je baš loš, ni slično ono što su bili zadnje dvije godine.

Naredne sezone ćemo vidjeti ko će upasti u federalnu, trebalo bi biti par iznenađenja. Gornji Rahić recimo ima finih igrača u omladinskim kategorijama, Krajina Cazin, Podgrmeč isto, dole Klis i tako.
Fear of the Maniacs!

Diverzant
Kontakt:

ned feb 12, 2023 6:36 pm

Fićo je napisao/la:
Ma pratim, dobar mi posao, tako hodam po terenu, pa se često nađem na relaciji Bihać, Tešanj, Srebrenik, Gračanica, ponekad Gradačac i tako. Što se tiče njega konkretno, potanko, ali doduše i on se uklopio u ambijent, s ekipom, Tošk je baš loš, ni slično ono što su bili zadnje dvije godine.

Naredne sezone ćemo vidjeti ko će upasti u federalnu, trebalo bi biti par iznenađenja. Gornji Rahić recimo ima finih igrača u omladinskim kategorijama, Krajina Cazin, Podgrmeč isto, dole Klis i tako.
Moras provjeriti iz kojeg su dijela Cazina, nemoj babine da nam dovodiš
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

bogi
Kontakt:

ned feb 12, 2023 6:46 pm

https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/591619

Fićo ako ostane na ovoj statistici do ljeta, završi ovo. :kafa:

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned feb 12, 2023 9:10 pm

bogi je napisao/la:
ned feb 12, 2023 6:46 pm
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/591619

Fićo ako ostane na ovoj statistici do ljeta, završi ovo. :kafa:
Nešto ćemo srediti, mislim da će ipak drugi jedan doći na poziciju štopera, ljetos, barem je tako pričano.
Fear of the Maniacs!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned feb 12, 2023 9:13 pm

Ne fušeri Fićo haha

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned feb 12, 2023 9:16 pm

https://www.transfermarkt.com/amar-osma ... er/1058863
https://www.transfermarkt.com/nedim-oka ... er/1058862
https://www.transfermarkt.com/maid-demi ... ler/887606

Čisto da se nađe tu, da se malo proprati, mladi su. Imao sam jednog kojeg sam bio preporučio jednom čovjeku, 12 godina, ali je potpisao ipak za kone, ima skoro godina dana, mislim.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned feb 12, 2023 9:17 pm

LARSSON je napisao/la:
ned feb 12, 2023 9:13 pm
Ne fušeri Fićo haha
Nema fušeraja, već je spreman ljetni prelazni rok.
Fear of the Maniacs!

bogi
Kontakt:

ned feb 12, 2023 10:52 pm

Fićo je napisao/la:
ned feb 12, 2023 9:16 pm
https://www.transfermarkt.com/amar-osma ... er/1058863
https://www.transfermarkt.com/nedim-oka ... er/1058862
https://www.transfermarkt.com/maid-demi ... ler/887606

Čisto da se nađe tu, da se malo proprati, mladi su. Imao sam jednog kojeg sam bio preporučio jednom čovjeku, 12 godina, ali je potpisao ipak za kone, ima skoro godina dana, mislim.
E ovo je scouting. Kad čovjek nađe djecu i odmah primjeti i isprati kroz sezonu ili polasezone planira da ih dovede i pokuša nešto, pa makar bilo šta. Lično se nadam da ćeš što prije početi da radiš za naš klub i da Bekrić ima dovoljan broj ljudi na koje se može osloniti.
:pljesak: :pljesak:

milanribar
Kontakt:

pon feb 13, 2023 10:11 am

Fićo je napisao/la:

Svrati do Prijedora nekad, većina najboljih iz Sanskog Mosta ide tamo da igra jer im je najbliži klub u višem rangu takmičenja.
Nedavno sam jednog golmana iz Sane koji brani za prvi tim Rudara predložio. Inače 16 godina ima, već ozbiljan broj nastupa za prvi tim i na pripremama je sa prvim timom.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon feb 13, 2023 11:52 am

milanribar je napisao/la:
pon feb 13, 2023 10:11 am
Svrati do Prijedora nekad, većina najboljih iz Sanskog Mosta ide tamo da igra jer im je najbliži klub u višem rangu takmičenja.
Nedavno sam jednog golmana iz Sane koji brani za prvi tim Rudara predložio. Inače 16 godina ima, već ozbiljan broj nastupa za prvi tim i na pripremama je sa prvim timom.
Sinan Ćehić? Recimo Nanić iz Veleža, branio za Vitez iz Bužima i na prijateljskoj utakmici ga primijete i potpiše ugovor. A nije jedini ima još milion igrača po nižim ligama koji su dobri, ali to niko ne primijeti, što zbog predrasuda ta će on, što zbog toga što niko ne gleda taj rang takmičenja. A garantujem da ima djece od 15 do 19 godina sa kojim se može raditi, barem da imaš od njih koristi u našoj ligi ako ništa, znači to najmanje. Ali eto problem je taj skauting i naše predrasude kao što sam rekao.

Npr. meni je Međuseljac nekoliko desetina puta bolji igrač od nekih pojedinaca (omladinaca) koji su prošli kroz ekipu a nisu to zaslužili. Eto tu transfer politiku smo promijenili i odmah se primijeti da se radi ciljano, ne gomilaju se igrači, mladi igrači, nadam se da će uskoro riješiti i taj problem skautinga (radi se na tome), ja skautiram i šaljem to dalje, ono što mislim da je dobro i što mislim da nam može pomoći.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2023 12:25 pm

@Fico
Imam ja jednog iz nizih liga Njemacke, mozes li zavrsiti probu? :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

Prijava