Lavovska pobjeda u totalno neregularnim, kriminalnim, skandaloznim uslovima. I pored svega, bila bi jos ubjedljivija da se pojedinci malo ne preseravaju.
VOLIM TE ZELJO!
Al oni igraju 5. Nesto sumnjam da ce igrati 8. Umjesto 9.
Eto ga....505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub okt 01, 2022 10:29 amOčekujem danas level max tešku tekmu.
Cetnici sa novim trenerom i novim igracima,sudija Jelic neorjentisan,teren katastrofalan.
Ne smijemo ni Malića zaboraviti danas odličan u odbrani a i Galić.
Teško da je bolji od mene, realno
Druže Cocalić je danas izgledao kao Nesta u najboljim danima.Valter je napisao/la: ↑sub okt 01, 2022 8:22 pmPoslije prvog kola, loše igre i remija protiv Leotara na Grbavici kada sam i ja isti mislio da je sezona već tada izgubljena ova današnja pobjeda otvara nam neku drugu perspektivu. Nekada kada i pored ne baš velikih igara imaš dobar rezultat dobijaš euforiju i određeno samopouzdanje koje za rezultat može donijeti još bolju igru na terenu.
E ova euforija će aBd narednog vikenda donijeti priliku za pravo porodično okupljanje i veliki broj navijača na Grbavici što će Zrinjskom koji je za naše uslove jako dobar tim dodatno otežati situaciju na terenu. O periodima naše igre u Trebinju bi se dalo podosta toga napisati, ali neka ove pozitive. Teren je bio iznenađujuće loš pa je teško nešto i napisati o igri pojedinaca, Danas mi je Coca bio nekako loš, moguće i zbog duže pauze, al neka bude da je ovdje ispucao kredit za nešto slabiju partiju. Očekujem pravog Cocu protiv Zrinjskog kada nam je njegovo iskusto neophodno. I još nešto za Beću, jasno mi je da igra zbog pravila U-21, al mislim da bi poslije više pruženih prilika ovom igraču trebalo pokušati sa nekim drugim.