Lavovska pobjeda u totalno neregularnim, kriminalnim, skandaloznim uslovima. I pored svega, bila bi jos ubjedljivija da se pojedinci malo ne preseravaju.
VOLIM TE ZELJO!

Al oni igraju 5. Nesto sumnjam da ce igrati 8. Umjesto 9.

a nisu klubu sigurno nego zna se kome....onome sto poslije svake tekme zove i pita hoce li biti sta....Eto ga....505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub okt 01, 2022 10:29 amOčekujem danas level max tešku tekmu.
Cetnici sa novim trenerom i novim igracima,sudija Jelic neorjentisan,teren katastrofalan.
Ne smijemo ni Malića zaboraviti danas odličan u odbrani a i Galić.
Teško da je bolji od mene, realno
Druže Cocalić je danas izgledao kao Nesta u najboljim danima.Valter je napisao/la: ↑sub okt 01, 2022 8:22 pmPoslije prvog kola, loše igre i remija protiv Leotara na Grbavici kada sam i ja isti mislio da je sezona već tada izgubljena ova današnja pobjeda otvara nam neku drugu perspektivu. Nekada kada i pored ne baš velikih igara imaš dobar rezultat dobijaš euforiju i određeno samopouzdanje koje za rezultat može donijeti još bolju igru na terenu.
E ova euforija će aBd narednog vikenda donijeti priliku za pravo porodično okupljanje i veliki broj navijača na Grbavici što će Zrinjskom koji je za naše uslove jako dobar tim dodatno otežati situaciju na terenu. O periodima naše igre u Trebinju bi se dalo podosta toga napisati, ali neka ove pozitive. Teren je bio iznenađujuće loš pa je teško nešto i napisati o igri pojedinaca, Danas mi je Coca bio nekako loš, moguće i zbog duže pauze, al neka bude da je ovdje ispucao kredit za nešto slabiju partiju. Očekujem pravog Cocu protiv Zrinjskog kada nam je njegovo iskusto neophodno. I još nešto za Beću, jasno mi je da igra zbog pravila U-21, al mislim da bi poslije više pruženih prilika ovom igraču trebalo pokušati sa nekim drugim.