Ne igra, znači trojicu imamo.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:26 pmKobašević.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pmOn kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pm
A koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.
Stila je velemajstor, Stila voli Zelju i Stila je svasta pretrpio jos u prvom mandatu zbog Zelje. Ali je uvijek bio tu.
I sere se po Aci previse. Jeste debilno, mi bi prvi popizdili da je obrnuto, ali Aco nije kao Bogi, nije kao Kerla a za Hasagica da ne pricam. Kao 4.stoper okej sasvim, sve vise je preko njegovih mogucnosti. Ali momak je za Zelju uradio dosta i voli Zelju. Ne moramo ga spaliti odmah.![]()
Broj odigranih utakmica u ovoj sezoni pokazuje da je drugi ili čak prvi stoper kod trenutnog trenera. A te priče o odbijenim ponudama možeš mačku o rep objesiti, meni ih ne trebaš pričati. Čuj deset puta bolju ponudu odbio. Ako kod nas ima dvije milje, znači odbio 20 milja. Aco za sve ti hvalaSheldon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:28 pmOn je kod nas treci stoper. Cetvrti stoper ti je junior koji ce se sigurno gurati kad dodje vrijeme prije Ace. Ostao je kod nas odbivsi 10 puta bolju ponudu u momentima kad je bilo pitanje hocemo li postojati u tekucoj sezoni. Jesi Aco namirisao, svaka ti cast.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pmOn kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pm
A koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.
Stila je velemajstor, Stila voli Zelju i Stila je svasta pretrpio jos u prvom mandatu zbog Zelje. Ali je uvijek bio tu.
I sere se po Aci previse. Jeste debilno, mi bi prvi popizdili da je obrnuto, ali Aco nije kao Bogi, nije kao Kerla a za Hasagica da ne pricam. Kao 4.stoper okej sasvim, sve vise je preko njegovih mogucnosti. Ali momak je za Zelju uradio dosta i voli Zelju. Ne moramo ga spaliti odmah.
U nekim periodima prošle sezone ni Drina nije igrao. Jel to znači da ni njega nismo imali, da smo imali samo Acu i Cocu ?blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:36 pmNe igra, znači trojicu imamo.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:26 pmKobašević.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pm
On kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.![]()
![]()
Nemoj tako, ima dobru dugu dijagonalu. Deset puta po utakmici tako nabije loptu, jedna mu prođe svaku desetu utakmicu. Bio tu kad niko nije htio.kokoška je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:33 pmBolji Cocalic bez ruke nego Kosoric u najboljim danima ako ih ima, Drina je doktor za Kosorica, mali preuzme odgovornost iznese loptu sto od ovoga nismo vidjeli nikad a da ne govorimo o nijednom dobijenom zracnom duelu na posljednjoj utakmici, taraba stoper bio i ostao. A onom alibi treneru sa ovom ekipom ako ne izbori evropu treba zabraniti prilaz stadionu.
Ovaj niti igra niti je u planovima. Evo sad prilike da me ti i Mulalić ubijedite u suprotno ako Coca ne bude spreman za Leotar. Ja predviđam da bi sa Drinom stopera prije igrao Hajdar nego Kobašević. Ne kažem da momak nema neki kvalitet, nego gledam realno na stvari poznavajući našeg trenera. To što mi imamo ma papiru možda 25 igrača, u praksi je 16 jer ostali ne igraju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:40 pmU nekim periodima prošle sezone ni Drina nije igrao. Jel to znači da ni njega nismo imali, da smo imali samo Acu i Cocu ?![]()
Mislio sam vise u smislu da to je uloga koju treba imati. To sto je on nama realno drugi je nas problem.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pmOn kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pmA koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:48 pm
Vala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.
Svaka cast za odanost njemu, ali brate njegov kvalitet je takav da ne bi osjetili njegov odlazak. Bilo koji junior da je igrao umjesto njega isplatilo bi se dugorocno. Isto ko i sad sto ne zasluzuje igrati nije ni tada zasluzio.
Osuda za Stilica naravno, znaju svi tu pricu.
I sere se po Aci previse. Jeste debilno, mi bi prvi popizdili da je obrnuto, ali Aco nije kao Bogi, nije kao Kerla a za Hasagica da ne pricam. Kao 4.stoper okej sasvim, sve vise je preko njegovih mogucnosti. Ali momak je za Zelju uradio dosta i voli Zelju. Ne moramo ga spaliti odmah.
E to je ok.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:51 pmMislio sam vise u smislu da to je uloga koju treba imati. To sto je on nama realno drugi je nas problem.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pmOn kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pm
Btw
Najbolji gosti lige![]()
Joj tuge kad skontas. I onda kaze tim za najvece domete. A postoji mogucnost da maratonac nam bude igrao stopera. Preventivno uzeti apaurina.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:50 pmOvaj niti igra niti je u planovima. Evo sad prilike da me ti i Mulalić ubijedite u suprotno ako Coca ne bude spreman za Leotar. Ja predviđam da bi sa Drinom stopera prije igrao Hajdar nego Kobašević. Ne kažem da momak nema neki kvalitet, nego gledam realno na stvari poznavajući našeg trenera. To što mi imamo ma papiru možda 25 igrača, u praksi je 16 jer ostali ne igraju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:40 pmU nekim periodima prošle sezone ni Drina nije igrao. Jel to znači da ni njega nismo imali, da smo imali samo Acu i Cocu ?![]()
E to Aco može raditi, da zaključa stadion kad svi izađu. Ali da igra i još da bude kapiten npr. jednom Štiliću, to ni u najluđim snovima nije mogao zamisliti.Sheldon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 7:00 pmE jest divno biti navijac Zeljeznicara. Iako je novcana situacija jedna od najgorih u bogatoj historiji dugoj 101 godinu, mi smo prvi na tabeli. Na krilima najboljih navijaca u regiji, pod vodstvom nase legende, vojnika i djeteta kluba sa preko 200 nastupa za Zelju. Teren pun Zeljine djece (Stila, Coca, Drina, Meka, Hajdar, Beca, Dzenis, Galic (sezona u omladincima), Seha, Gasal, Subasic, Muftic…) ili onih koji su toliko dugo tu i toliko toga dali za ovaj klub da ih mozemo smatrati nasim (Aco - uskoro 150 nastupa, Bekrija - uskoro 250 nastupa, 3 titule, 2 kupa osvojena). Posljednja dvojica poslije domacih utakmica stadion napuste tek kad se isti zakljuca. Zavrsavaju pojacanja odlicna za ovu ligu za smijesan novac. Kad je klub u krizi odreknu se plate. Eventualna dugovanja oproste. Ponude od drugih klubova odbiju. Lijepo je znati da postoje takvi ljudi i fudbaleri a jos ljepse da igraju za nas klub. Hvala im na tome. Udarili su temelje novom Zelji koji ce biti strah i trepet kao nekada. Jedva cekam.
Realno mi smo tu koliko zbog naših solidnih igara toliko i zbog spleta raznih okolnosti, prije svega i dosta rezultata konkurenata koji nam idu u prilog. Ne kažem da je nas neko specijalno nadigrao osim možda Zrinjskog prvo poluvrijeme, ali evo i danas ovaj remi idealan rezultat za nas. Zato mi je i žao što nismo dobili bar još dvije utakmice koje smo morali. Ali evo da ne ureknem, dabogda nam se poklopilo sve do kraja prvenstva i mi bili prvaci, sa zadovoljstvom ću se nakloniti Mulaliću.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:54 pmJoj tuge kad skontas. I onda kaze tim za najvece domete. A postoji mogucnost da maratonac nam bude igrao stopera. Preventivno uzeti apaurina.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:50 pmOvaj niti igra niti je u planovima. Evo sad prilike da me ti i Mulalić ubijedite u suprotno ako Coca ne bude spreman za Leotar. Ja predviđam da bi sa Drinom stopera prije igrao Hajdar nego Kobašević. Ne kažem da momak nema neki kvalitet, nego gledam realno na stvari poznavajući našeg trenera. To što mi imamo ma papiru možda 25 igrača, u praksi je 16 jer ostali ne igraju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:40 pm
U nekim periodima prošle sezone ni Drina nije igrao. Jel to znači da ni njega nismo imali, da smo imali samo Acu i Cocu ?![]()
Kad je sinoc jug zagrmio i svi poceli vrtiti salove srce mi je zaigralo. Podsjetilo me na poslijeratne derbije kad su se tribine prolamale od raje.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 7:27 pmDefinitivno se mora vratiti kultura da svi nosimo šal na utakmicu. Dosta raje nosi, ali 99% ljudi mora imati šal na tribinama. Jednostavno daje drugu dimenziju izgledu svih tribina