Bravo, bravo, bravo. Ovo je Zeljo.

Hvala svima koji su pomogli.fcz je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 3:58 pmhttps://www.facebook.com/32070489467793 ... 335426271/
Bravo, bravo, bravo. Ovo je Zeljo.![]()
Acin potez je kriminalan, sam za sebe. Koliko je bilo kradja protiv nas, koliko nesportskog ponasanja protivnika, koliko divljastva, fasizma, mrznje sa tribina, pa su nasi treneri znali dati izjavu, zahvaliti se klubu domacinu na gostoprimstvu. Ako je sva problematika onaj Acin potez sinoc, onda smo kao liga na nivou liga petice.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 11:17 amJa mislim da je upravu čovjek.
Ono Acino bi mi svi poludili i tražili crveni da je neko drugi uradio. Ja ne znam šta mu se desilo da ono uradi, ali potez je Bože sačuvaj. Cirkus.
Također, ne treba se dovesti u situaciju da zadržavaš vrijeme protiv jedne Sloge, na Grbavici.
Naravno da ce ga nazvati indijancem kad covjek i jest indijanac. Ne znam sta ti nije jasno. Da je igrac druge ekipe ovakav sabanski potez uradio, prvi bi ga osudio ti a nakon tebe i ja. To sto ti nisi realan je druga prica.exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:02 pmAcin potez je kriminalan, sam za sebe. Koliko je bilo kradja protiv nas, koliko nesportskog ponasanja protivnika, koliko divljastva, fasizma, mrznje sa tribina, pa su nasi treneri znali dati izjavu, zahvaliti se klubu domacinu na gostoprimstvu. Ako je sva problematika onaj Acin potez sinoc, onda smo kao liga na nivou liga petice.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 11:17 amJa mislim da je upravu čovjek.
Ono Acino bi mi svi poludili i tražili crveni da je neko drugi uradio. Ja ne znam šta mu se desilo da ono uradi, ali potez je Bože sačuvaj. Cirkus.
Također, ne treba se dovesti u situaciju da zadržavaš vrijeme protiv jedne Sloge, na Grbavici.
Ta ista Sloga je pobijedila aktuelnog prvaka drzave prije par dana. A mi koji 2-3 godine ne znamo ni koji nam je cilj na pocetku sezone, toboze ne trebamo zadrzavati vrijeme protiv Sloge. Svi bi mi htjeli 3:0 na poluvremenu, ali sta je realno?
Aco kapitenu, pamet u glavu malo, nije tebi mjesto kod korner zastavice da cuvas vrijeme, nisu oni sinoc potezi za kapitena Zelje, ali gini ko i do sad i budi jedan od nas ko i do sad, to ce pravi navijaci znati cijeniti. Dok su drugi stavljati cijenu na svoju ljubav prema klubu, neki usred sezone prestali dolaziti na treninge, bili veci od kluba, ti si od pocetka vojnik kluba, od prvog dana boravka na Grbavici. Glavu gore i pamet u glavu!
Inace taj objektivni Ćurguz koji sad poziva na fair play je trazio od svojih da vise ne izbacuju loptu iz igre kad protivnik lezi. Toliko o njemu. Ali opet ima pravo valjda nazivati naseg kapitena Indijancem, prema misljenju navijaca Zelje.
Sazrio i on. Cesce dodaje i ne budalese sa onim akrobacijama kao ranije. Ako kone, velez, tuzla i borac nastave ovako toplo-hladno, mi mozemo ocekivati plasman u Evropu.
Teški papanluk, koliko god ga jarani pravdali. Može tući u igri, to niko ne spori, ali ovo što je on napravio niko živ objasniti ne može, niti je bilo u igri niti ima ikakvog smisla.Grbavica je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 2:51 pmMozete ga pravdati do sutra, ovo je cisti papanluk.Sheldon je napisao/la:Ma sta ces takvi smo. Sto kazes kad su nas i tukli i krali nasred Doline, bilo je joj jesmo ckepi, dovedi nekog kao Nyema da pokaze ko je gazda. Sad odjednom Aco indijanac, nije po filozofiji kluba jer glupi curguz valja gluposti. Primis protiv Sirokog u 95. drvlje i kamenje sto nismo cuvali rezultat ovo ono. Juce ga cuvas, prica cuvas protiv sloge 1:0, mi smo Zeljo i slicno. Je li ono taj fini prefini Kulenovic laktom Malica pa ne izbaci niko loptu.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 2:21 pmkad su nas drugi tukli na sred Grbavice govorili ste da niko nema muda da udari, zato bravo Aco
Razlika je samo sto navijaci drugih klubova svoje igrace ne stavljaju na stub srama zbog slicnih stvari, ne nazivaju ih indijancima. Kad igraci drugih klubova urade glupost, mi ih pljujemo, njihovi ih dizu, kad Aco uradi glupost, i njima i nama je indijanac.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:17 pm
Naravno da ce ga nazvati indijancem kad covjek i jest indijanac. Ne znam sta ti nije jasno. Da je igrac druge ekipe ovakav sabanski potez uradio, prvi bi ga osudio ti a nakon tebe i ja. To sto ti nisi realan je druga prica.
I usput kakve on kvalitete posjeduje da bude kapiten u trenutnoj ekipi? Igracke, ljudske ili cak autoriteta na terenu? Nista nema od toga, a suprotno ne mozes dokazati ni ti ni bilo ko.
Ma jok, sve rinaka od igraca, Edis pravi pitu od govana zahvaljujuci svojoj genijalnosti. Eh da je njemu budzet ko Igmanu da dovede sve juniore Zelje koje pozeli (ali nakon sto ih Zeljo nogira), ili da probere iz Federalne sta hoce tek bi vidjeli kako se seta ligom.santakuruz je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 11:46 amPa mi onda hladno osvajamo ligu. Kad procitam jos jednom kakve mi klase od igraca imamo, ubijedjen sam da smo prekucali ligu, bosanski Dinamo (al pravi, ne onaj sa Koseva)
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Vala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:29 pmRazlika je samo sto navijaci drugih klubova svoje igrace ne stavljaju na stub srama zbog slicnih stvari, ne nazivaju ih indijancima. Kad igraci drugih klubova urade glupost, mi ih pljujemo, njihovi ih dizu, kad Aco uradi glupost, i njima i nama je indijanac.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:17 pm
Naravno da ce ga nazvati indijancem kad covjek i jest indijanac. Ne znam sta ti nije jasno. Da je igrac druge ekipe ovakav sabanski potez uradio, prvi bi ga osudio ti a nakon tebe i ja. To sto ti nisi realan je druga prica.
I usput kakve on kvalitete posjeduje da bude kapiten u trenutnoj ekipi? Igracke, ljudske ili cak autoriteta na terenu? Nista nema od toga, a suprotno ne mozes dokazati ni ti ni bilo ko.
Opet kazem, kad su drugi bjezali glavom bez obzira iz Zelje, naplacivali kamate, licence nam uskracivali, uslovljavali, Aco je bio tu i davao svoj maksimum, koliki god on bio u tom trenutku. Bogicevic i Hasagic su nam u strucnom stabu, trebamo li se prisjecati njihovih aferima? Štila magija, odlucio da mu je mrsko trenirati, dok je bio pod ugovorom? Bukvalno u zadnjih 10 godina ne znam imamo li 5 igraca koji su pokazali vecu odanost klubu od Ace. Nije za prvih 11, i cim Coca bude fit nece ni biti u prvih 11, ali nikad nece rovariti, praviti probleme, uci ce ako zatreba, dati svoj maksimum i to je to. Kad odradi ugovor i ne bude vise tu nece pljuvati po klubu.
Kritika da, pljuvacina i stub srama ne.
A koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:48 pmVala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:29 pmRazlika je samo sto navijaci drugih klubova svoje igrace ne stavljaju na stub srama zbog slicnih stvari, ne nazivaju ih indijancima. Kad igraci drugih klubova urade glupost, mi ih pljujemo, njihovi ih dizu, kad Aco uradi glupost, i njima i nama je indijanac.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:17 pm
Opet kazem, kad su drugi bjezali glavom bez obzira iz Zelje, naplacivali kamate, licence nam uskracivali, uslovljavali, Aco je bio tu i davao svoj maksimum, koliki god on bio u tom trenutku. Bogicevic i Hasagic su nam u strucnom stabu, trebamo li se prisjecati njihovih aferima? Štila magija, odlucio da mu je mrsko trenirati, dok je bio pod ugovorom? Bukvalno u zadnjih 10 godina ne znam imamo li 5 igraca koji su pokazali vecu odanost klubu od Ace. Nije za prvih 11, i cim Coca bude fit nece ni biti u prvih 11, ali nikad nece rovariti, praviti probleme, uci ce ako zatreba, dati svoj maksimum i to je to. Kad odradi ugovor i ne bude vise tu nece pljuvati po klubu.
Svaka cast za odanost njemu, ali brate njegov kvalitet je takav da ne bi osjetili njegov odlazak. Bilo koji junior da je igrao umjesto njega isplatilo bi se dugorocno. Isto ko i sad sto ne zasluzuje igrati nije ni tada zasluzio.
Osuda za Stilica naravno, znaju svi tu pricu.
On kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pmA koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:48 pmVala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:29 pm
Razlika je samo sto navijaci drugih klubova svoje igrace ne stavljaju na stub srama zbog slicnih stvari, ne nazivaju ih indijancima. Kad igraci drugih klubova urade glupost, mi ih pljujemo, njihovi ih dizu, kad Aco uradi glupost, i njima i nama je indijanac.
Svaka cast za odanost njemu, ali brate njegov kvalitet je takav da ne bi osjetili njegov odlazak. Bilo koji junior da je igrao umjesto njega isplatilo bi se dugorocno. Isto ko i sad sto ne zasluzuje igrati nije ni tada zasluzio.
Stila je velemajstor, Stila voli Zelju i Stila je svasta pretrpio jos u prvom mandatu zbog Zelje. Ali je uvijek bio tu.
I sere se po Aci previse. Jeste debilno, mi bi prvi popizdili da je obrnuto, ali Aco nije kao Bogi, nije kao Kerla a za Hasagica da ne pricam. Kao 4.stoper okej sasvim, sve vise je preko njegovih mogucnosti. Ali momak je za Zelju uradio dosta i voli Zelju. Ne moramo ga spaliti odmah.
Ne znam ja ko je sta plasirao i kakve price, ali znam da se lik izgubio i nije trenirao, a pod ugovorom je i magicno se poslije vratio. Ne znam sta se desavalo tada iza zavjese, ali tako svaki random navijac vidi situaciju. Ako znas sta vise uputi nas.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pmA koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:48 pmVala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:29 pm
Razlika je samo sto navijaci drugih klubova svoje igrace ne stavljaju na stub srama zbog slicnih stvari, ne nazivaju ih indijancima. Kad igraci drugih klubova urade glupost, mi ih pljujemo, njihovi ih dizu, kad Aco uradi glupost, i njima i nama je indijanac.
Stila je velemajstor, Stila voli Zelju i Stila je svasta pretrpio jos u prvom mandatu zbog Zelje. Ali je uvijek bio tu.
I sere se po Aci previse. Jeste debilno, mi bi prvi popizdili da je obrnuto, ali Aco nije kao Bogi, nije kao Kerla a za Hasagica da ne pricam. Kao 4.stoper okej sasvim, sve vise je preko njegovih mogucnosti. Ali momak je za Zelju uradio dosta i voli Zelju. Ne moramo ga spaliti odmah.
Potpis od A do Ž. Kapa dolje majstore! Sta ces pojedinim je ocito u interesu sve nase pljuvati. Od Edisa preko Bekrije pa do Ace. A ti ljudi pogidose da nas Željo lici na nesto. To samo trenutno, a stare zasluge su im ocito zaboravljene. Silni nastupi, titule, ostajanje u klubu u kojem nije ostao niko, oprostene plate, dugovanja…exbabilon je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:02 pmAcin potez je kriminalan, sam za sebe. Koliko je bilo kradja protiv nas, koliko nesportskog ponasanja protivnika, koliko divljastva, fasizma, mrznje sa tribina, pa su nasi treneri znali dati izjavu, zahvaliti se klubu domacinu na gostoprimstvu. Ako je sva problematika onaj Acin potez sinoc, onda smo kao liga na nivou liga petice.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 11:17 amJa mislim da je upravu čovjek.
Ta ista Sloga je pobijedila aktuelnog prvaka drzave prije par dana. A mi koji 2-3 godine ne znamo ni koji nam je cilj na pocetku sezone, toboze ne trebamo zadrzavati vrijeme protiv Sloge. Svi bi mi htjeli 3:0 na poluvremenu, ali sta je realno?
Aco kapitenu, pamet u glavu malo, nije tebi mjesto kod korner zastavice da cuvas vrijeme, nisu oni sinoc potezi za kapitena Zelje, ali gini ko i do sad i budi jedan od nas ko i do sad, to ce pravi navijaci znati cijeniti. Dok su drugi stavljati cijenu na svoju ljubav prema klubu, neki usred sezone prestali dolaziti na treninge, bili veci od kluba, ti si od pocetka vojnik kluba, od prvog dana boravka na Grbavici. Glavu gore i pamet u glavu!
Inace taj objektivni Ćurguz koji sad poziva na fair play je trazio od svojih da vise ne izbacuju loptu iz igre kad protivnik lezi. Toliko o njemu. Ali opet ima pravo valjda nazivati naseg kapitena Indijancem, prema misljenju navijaca Zelje.
Kobašević.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pmOn kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pmA koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:48 pm
Vala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.
On je kod nas treci stoper. Cetvrti stoper ti je junior koji ce se sigurno gurati kad dodje vrijeme prije Ace. Ostao je kod nas odbivsi 10 puta bolju ponudu u momentima kad je bilo pitanje hocemo li postojati u tekucoj sezoni. Jesi Aco namirisao, svaka ti cast.blueboy je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:14 pmOn kod nas nije četvrti stoper, jer četvoricu i nemamo. U najmanju ruku drugi stoper, to i jeste problem. Da ne igra kod nas, ne bi imao mjesta ni u Slaviji, tako da mu je Željo mnogo više valjao nego on Želji. A dobit će odmah i neku funkciju u klubu čim završi s igranjem, nije on glup nimalo, fino je on to sve namirisao.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:03 pmA koju pricu tacno. Pricu koju je plasirao Ivkovic, pa ode u Borac ko zadnja pizda. Fol korektni domacini, fol gostoprimstvo.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 5:48 pm
Vala ja cu osudit svog igraca za glupost jer onaj potez je za svaku osudu, jebga ne slazemo se u vidu toga i postujem tvoje misljenje.