Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri sep 14, 2022 2:21 pm
igla je napisao/la: ↑sri sep 14, 2022 11:44 am
Ne znam je li ko gledao Podcast Opsajd, pričali su o nama, ljudi rekli 99 posto stvari koje mi pričamo.
-Ekipa koja se može boriti za evropu, sa 2 pojačanja i za nešto više.
-nema prostora za kukanje jer svima nešto fali
-izmjena protiv Slobode
Gledam ja svaki podcast, i njihova mišljenja o Želji su previse subjektivna a tek su ovaj podcast nakon komentara navijaca naseg Kluba promijenili misljenje i "uvidjeli" da nismo siroče nego nam možda eto fali trener, to je Saša msm izrekao da je i do trenerskih odluka.
-bitna stavka rekli su da je greska trenera postavljanje Štilica na spica i povlacenje nakon gola
Gledam i ja svaki, često me znaju iziritirati kad pričaju o Želji. Tačno da se zapitaš jel to namjerno rade ili jednostavno ne znaju, nisu upućeni, ne prate dovoljno, nego čisto onako radi reda, površinski.. U prošloj epizodi ja mislim, kad je Ića pričao o derbiju, a još je bio na utakmici, kaže pitari bili konkretniji prema naprijed, a likovi dva puta kako treba centar prešli, jednom se Dal provukao, ne zna ni on kako, i šutao s distance pored gola i jednom se sudarili na našoj polovici Nardin i Musa, lopta se odbila u gol aut ili mu je izbio Musa.. A kod nas Štilin slobodnjak, mali Šahinović dobro odbranio, bomba Hajdara, opet mali sjajno odbranio, šut Santosa, kontrola i posjed lopte, pojeli im vezni red, Hajdar i Hodžić izdominirali, druge lopte osvajali redovno, nabili ih u njihovu polovinu, sve to prije crvenog.. Dobri su i gotivim ih, al znaju izvalit vala momački, pogotovo o Želji kad pričaju.