Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 13, 2022 6:38 pm

blueboy je napisao/la:
uto sep 13, 2022 6:23 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
uto sep 13, 2022 4:54 pm
Grbavica je napisao/la:
pon sep 12, 2022 8:51 am
Treba klub pitaru prodati, to je najbolja opcija
Pa vidi, ja kako sam čuo oni su Željovci svi, i stari im i njih dvojica, baš Željovci..
I još nešto, navodno je Mirvić prvo pokušao kupiti Želju ili investirati. Navodno je kopao i rukama i nogama da uđe u klub ali nije mogao ili mu nisu dali, pa je tek onda kupio gurbete. Oni su svakako bili pred gašenjem dok ih on nije kupio, on ih je spasio, bili pred ključem u bravu.
Još sam nekih stvari čuo o tom njegovom famoznom ulaganju u gubavce ali o tome drugom prilikom, u najmanju ruku ima nekih šuhveli stvari.. O tom po tom, jer svakakve priče kruže.
Tandem Miske i Eldin i opušteno ko na šlaufu. :D
Ismir je uvijek bio pitar, za starog mu i buraza ne znam. On je dugo živio u Hrasnici dok nije otišao u Ameriku, ja sam također dole i poznajem ga površno, tako da ne treba nasjedati na te priče. Ulaže ozbiljnu lovu u njih, ali nije okružen kvalitetnim ljudima i mislim da to neće potrajati. Ovog mešetarenja se ja bojim i u ovom slučaju oko navodnog našeg investitora, zato i jesam više za ovu varijantu koju je Misimović predložio.
Ma svakakve priče kruže, sve treba uzimati s dozom rezerve..
I ja sam za Misketa, sigurnije se osjećam, znam da nas neće zavaliti.

Maestro_1921
Kontakt:

uto sep 13, 2022 6:43 pm

black64 je napisao/la:
uto sep 13, 2022 12:03 pm
slika
Super je ovo, baš lijepo.
Ovo je trebalo na jugu biti, na onom Misketovom. Sad me interesuje šta će na jug staviti kad se ako Bog da bude pravio, možda tamo da bude "Željo"..

storm_raider
Kontakt:

uto sep 13, 2022 7:18 pm

Grbavica je napisao/la:
Pa vidi, ja kako sam čuo oni su Željovci svi, i stari im i njih dvojica, baš Željovci..
I još nešto, navodno je Mirvić prvo pokušao kupiti Želju ili investirati. Navodno je kopao i rukama i nogama da uđe u klub ali nije mogao ili mu nisu dali, pa je tek onda kupio gurbete. Oni su svakako bili pred gašenjem dok ih on nije kupio, on ih je spasio, bili pred ključem u bravu.
Još sam nekih stvari čuo o tom njegovom famoznom ulaganju u gubavce ali o tome drugom prilikom, u najmanju ruku ima nekih šuhveli stvari.. O tom po tom, jer svakakve priče kruže.
Znaci Zeljovac je vlasnik fk sarajeva i jos ih je spasio od propasti? Dajte bolan... ja ne znam ko u to vise vjeruje. Zamisli da je obrnuto.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nookey
Kontakt:

uto sep 13, 2022 7:19 pm

Nismo gradjevinska firma kakav ba jug

bogi
Kontakt:

uto sep 13, 2022 8:28 pm

Šta bih dao, samo da Edina vidimo u dresu Želje, pa makar sa 40 godina.
Klasa.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Maestro_1921
Kontakt:

uto sep 13, 2022 9:07 pm

bogi je napisao/la:
uto sep 13, 2022 8:28 pm
Šta bih dao, samo da Edina vidimo u dresu Želje, pa makar sa 40 godina.
Klasa.
Mokri snovi, i sa 40 bi zatvorenih očiju prekucao ligu..
Koliko bi njegov dolazak/povratak značio za Želju i kompletnu ligu, koji bi to publicitet bio za naš klub i ligu, nezamislivo.
Pitanje je da li ćemo ikada više iznjedriti ovakvog talenta, ovakvu klasu od igrača. Općenito igrače koje smo tih nekoliko godina izbacivali, Edina, Štilu, Cocu, Šehu, Zuku...

Dzezvar
Kontakt:

sri sep 14, 2022 6:19 am

storm_raider je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Znaci Zeljovac je vlasnik fk sarajeva i jos ih je spasio od propasti? Dajte bolan... ja ne znam ko u to vise vjeruje. Zamisli da je obrnuto.
Treba se manuti mahalskih prica.Lik je iz svog dzepa platio reviziju poslovanja kluba,poslije koje bi trebao dati svoju ponudu.Konacnu odluku ce donijeti skupstina kluba,mi ovdje sigurno necemo.
Trenutno je Senadova opcija jedina konkretna.
Nemate vi sta vjerovati jednom ili drugom,treba vjerovati da ce ljudi u skupstini izabrati najbolju opciju za klub.Jer niko ne zna ni 5% onoga sta se desavA
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

igla
Kontakt:

sri sep 14, 2022 6:48 am

Opet igramo protiv ekipe koju je umorio Zrinjski tokom sedmice.
Ovaj put protiv donedavnog drugoligaša koji je u padu forme. Ovaj put za rođendan kluba.

storm_raider
Kontakt:

sri sep 14, 2022 6:59 am

Dzezvar je napisao/la:

Treba se manuti mahalskih prica.Lik je iz svog dzepa platio reviziju poslovanja kluba,poslije koje bi trebao dati svoju ponudu.Konacnu odluku ce donijeti skupstina kluba,mi ovdje sigurno necemo.
Nemate vi sta vjerovati jednom ili drugom,treba vjerovati da ce ljudi u skupstini izabrati najbolju opciju za klub.Jer niko ne zna ni 5% onoga sta se desavA
Pa vidi, slazem se, uglavnom i sam izbjegavam komentarisati. Samo sto ce mahale po svemu sudeci uvijek biti, nijedan forum nije imun na to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Sky1
Kontakt:

sri sep 14, 2022 7:12 am

sri sep 14, 2022 6:59 am
Dzezvar je napisao/la:

Pa vidi, slazem se, uglavnom i sam izbjegavam komentarisati. Samo sto ce mahale po svemu sudeci uvijek biti, nijedan forum nije imun na to.
Meni sad tek nista nije jasno. Otkud da se radi revizija kluba, pa valjda je to trebao biti prvi korak prije nego se ušlo u pregovore sa Eldinom. Na hajr.

Veteran1965
Kontakt:

sri sep 14, 2022 9:01 am

Pa čovjek je tražio dublju reviziju, dosta dodatnih stvari u odnosu šta smo spremili za predhodnog investitora. Mada mu se to nije dostavilo, ne znam razlog. Kao što kolega reče, skupština je ta koja će preuzeti odgovornost i donijeti konačnu odluku, mi ovdje sigurno nećemo. Ono što sam ja čuo da će ponuda nakon što se dostavi klubu biti prezentovana transparentno i u javnosti, pa da svi vidimo šta se nudi. Pošteno i transparentno.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 14, 2022 9:55 am

Nakon ofiraže s Eldinom, ne treba nikom vjerovati.
Ako bude, bude.

salle86
Kontakt:

sri sep 14, 2022 10:06 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri sep 14, 2022 9:55 am
Nakon ofiraže s Eldinom, ne treba nikom vjerovati.
Ako bude, bude.
Ne bi bilo jednom da "imamo konačno prave ljude u klubu" pa da nam ga šuknu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fcz
Kontakt:

sri sep 14, 2022 10:25 am

igla je napisao/la:
Ovaj put protiv donedavnog drugoligaša koji je u padu forme. Ovaj put za rođendan kluba.
E to mene jedino brine. Od svih utakmica koje su imale neku simboliku samo se mogu sjetiti da smo dobili Slobodanku na otvaranju Istoka. Ostale smo uglavnom kiksali. Modrica (Aner), Slobodanka (Mirza), Velez (100. rodjendan), Radnik (Ivica)...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri sep 14, 2022 10:34 am

fcz je napisao/la:
sri sep 14, 2022 10:25 am
igla je napisao/la:
E to mene jedino brine. Od svih utakmica koje su imale neku simboliku samo se mogu sjetiti da smo dobili Slobodanku na otvaranju Istoka. Ostale smo uglavnom kiksali. Modrica (Aner), Slobodanka (Mirza), Velez (100. rodjendan), Radnik (Ivica)...
pobjedili smo tuzlu na otvaranju krova 2020. prije korone jos. ali u pravu si. jako smo losi oko ovih utakmica
100/94/37/34 - i to je to!

igla
Kontakt:

sri sep 14, 2022 11:44 am

Ne znam je li ko gledao Podcast Opsajd, pričali su o nama, ljudi rekli 99 posto stvari koje mi pričamo.

-Ekipa koja se može boriti za evropu, sa 2 pojačanja i za nešto više.
-nema prostora za kukanje jer svima nešto fali
-izmjena protiv Slobode

Sky1
Kontakt:

sri sep 14, 2022 12:11 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri sep 14, 2022 9:01 am
Pa čovjek je tražio dublju reviziju, dosta dodatnih stvari u odnosu šta smo spremili za predhodnog investitora. Mada mu se to nije dostavilo, ne znam razlog. Kao što kolega reče, skupština je ta koja će preuzeti odgovornost i donijeti konačnu odluku, mi ovdje sigurno nećemo. Ono što sam ja čuo da će ponuda nakon što se dostavi klubu biti prezentovana transparentno i u javnosti, pa da svi vidimo šta se nudi. Pošteno i transparentno.
Tačno tako, radi se dubinska analiza u ovim slučajevima, neko je to pobrkao sa revizijom. Vidjeti šta nudi i on, pa Skupština neka odluči.

neroazzuro
Kontakt:

sri sep 14, 2022 12:34 pm

Dzezvar je napisao/la:

...treba vjerovati da ce ljudi u skupstini izabrati najbolju opciju za klub.
Skupština je izabrala i futbol u pink džemperčiću tako da ćeš oprostit ako imam rezervi i prema izboru tog organa kluba.

Dzezvar
Kontakt:

sri sep 14, 2022 12:40 pm

neroazzuro je napisao/la:
sri sep 14, 2022 12:34 pm
Dzezvar je napisao/la:

...treba vjerovati da ce ljudi u skupstini izabrati najbolju opciju za klub.
Skupština je izabrala i futbol u pink džemperčiću tako da ćeš oprostit ako imam rezervi i prema izboru tog organa kluba.
Druze nemam ja tebi sta oprostiti,to je tvoj stav i to svako treba da postuje...😉
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

sri sep 14, 2022 12:59 pm

Nije to samo do stava. Nas u zadnje vrijeme nije zajebo samo ko nije imao priliku tako da smo imali pametni(ji) sve bi gledali sa rezervom a ne u startu "sve je super, lijepo, bajno"...dok nas ne izlevate. Pa jovo nanovo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 56 gostiju.

Prijava