Kulenović.Trenutno sam član FK Borac, vraćam se njima na zimu pa ćemo vidjeti.
pile87 je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 1:14 pmUz potpuno uvazavanje svacijeg misljenja, cinjenica je da uvijek nekoga tjeramo. Danas ovoga sutra onoga e sad jedno konkretno pitanje ne za tebe, samo sam se naslonio na tvoj post, sta nama treba bolje donijeti tjeranje recimo trenera?
Evo sad da Edis ode koga mi to mozemo dovesti na mjesto trenera da razlika bude ocigledna? Svi treneri u drzavi su u pet deka. Onoga momenta kada budemo u stanju dovesti trenera koji moze napraviti iskorak na tom polju tada to ima smisla.
Imamo trenera koji nije vauuu isto tako je i sa igracima, vjetar ih moze baciti na bilo koju stranu i dobro i lose. Hajmo onda puhati da taj vjetar bude sto bolji. Moliti Boga da se situacija popravi da budemo u buducnosti veci faktor u nasem prvenstvu jer to vec izvjesno vrijeme nismo. Do tada slagati kockice i pokusati izvuci maksimum iz nastale situacije. Nesto ce se morati promjeniti jer ovo je sve ovako neodrzivo! Promjena ne mora nuzno znaciti bolje zato svu srecu i pamet nasim dobrim skupstinarima da odaberu ono najbolje za nas klub.
Zgazi ih Zeljooooooooooooo
Hajde imenom koga?
I ja sam za to da se ide na stabilnost i neki duzi put, medjutim statistika ne laze. Jedan Ivkovic je statisticki bolji trener od Mulalica iako je imao bar duplo gori sastav. Al je nekako izvlacio maksimum kod kuce i redovno smo dobijali kuci. Toni Karacic je bolji trener.pile87 je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 1:14 pmUz potpuno uvazavanje svacijeg misljenja, cinjenica je da uvijek nekoga tjeramo. Danas ovoga sutra onoga e sad jedno konkretno pitanje ne za tebe, samo sam se naslonio na tvoj post, sta nama treba bolje donijeti tjeranje recimo trenera?
Evo sad da Edis ode koga mi to mozemo dovesti na mjesto trenera da razlika bude ocigledna? Svi treneri u drzavi su u pet deka. Onoga momenta kada budemo u stanju dovesti trenera koji moze napraviti iskorak na tom polju tada to ima smisla.
Imamo trenera koji nije vauuu isto tako je i sa igracima, vjetar ih moze baciti na bilo koju stranu i dobro i lose. Hajmo onda puhati da taj vjetar bude sto bolji. Moliti Boga da se situacija popravi da budemo u buducnosti veci faktor u nasem prvenstvu jer to vec izvjesno vrijeme nismo. Do tada slagati kockice i pokusati izvuci maksimum iz nastale situacije. Nesto ce se morati promjeniti jer ovo je sve ovako neodrzivo! Promjena ne mora nuzno znaciti bolje zato svu srecu i pamet nasim dobrim skupstinarima da odaberu ono najbolje za nas klub.
Zgazi ih Zeljooooooooooooo
Mozda je recimo i bolji ali sta bi konkretno promjenio Karacic da to bude neka vauuu promjena. Da ti kazem nista ili nista vrijedno paznje. Moje misljenje je kada dodje vrijeme a doci ce neka to bude neka prevaga na terenu ma kako se zvao. A do tada nastaviti raditi.AsharaK je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:11 pm
I ja sam za to da se ide na stabilnost i neki duzi put, medjutim statistika ne laze. Jedan Ivkovic je statisticki bolji trener od Mulalica iako je imao bar duplo gori sastav. Al je nekako izvlacio maksimum kod kuce i redovno smo dobijali kuci. Toni Karacic je bolji trener.
Pisao sam i prije. Karacic je mnogo slican filozofijom pokojnom Odi. Guranje mladih igraca i brz i lijep fudbal. Svako moze vidjeti da imamo tim za evropu, jos cu jednom ponoviti, kvalitetniji smo od Sirokog, Veleza, Borca. Sa TC smo tu negdje, a pogledaj gdje smo sa bodovnim saldom. Meni to nije dovoljno. Imao je dosta vremena, a jednostavno se nista nije promjenilo.pile87 je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:19 pmMozda je recimo i bolji ali sta bi konkretno promjenio Karacic da to bude neka vauuu promjena. Da ti kazem nista ili nista vrijedno paznje. Moje misljenje je kada dodje vrijeme a doci ce neka to bude neka prevaga na terenu ma kako se zvao. A do tada nastaviti raditi.AsharaK je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:11 pm
I ja sam za to da se ide na stabilnost i neki duzi put, medjutim statistika ne laze. Jedan Ivkovic je statisticki bolji trener od Mulalica iako je imao bar duplo gori sastav. Al je nekako izvlacio maksimum kod kuce i redovno smo dobijali kuci. Toni Karacic je bolji trener.
Niko ne kaze da je ostanak Edisa dobar potez, ali ono sto hocu reci da smo se mnogo puta kockali a skoro pa nikad dobili. Znaci kad bude mogucnosti da dovedes nekoga ko je kvalitet ko ce igrace napraviti boljima onda ko iz topa. Praksa je pokazala da nesto izgleda u izlogu dobro tipa Slavko onda to kupis doneses kuci, raspakujes i razocaras se. Zato kazem na sigurno ali to je samo moje misljenje...igla je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:36 pmA kako znaš da ne bi? Ne pričam o Karačiću, pričam općenito.
Po čemu je to ostanak Mulalića dobar potez?
Trenutno znamo da smo uzeli 9 od 21 poen, da je Sloga ispred nas, a da i nemamo tako loš tim kao ranije. To je činjenica.
Isto tako, svi smo svjesni da Edis nije dugoročno rješenje. Niti ima potencijala trenerskog, niti ko čovjek.
Što se tiče prijedloga, previše nisko imam mišljenje o Edisu, da bih radije dao priliku nekom iz omladinskog, nego da on ostane. Jednostavno mi njegov ostanak nema nikakvog smisla, ni u smislu kontinuiteta, a ni rezultatskog. Fulit evropu ove godine bi bio neuspjeh, tako da nema ni finansijskog smisla.
Toni naravno, cim sam spomeno da filozofijom lici na pokojnog Odu.milanribar je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:53 pmKad pričate o Karačiću odredite se jel se radi o Toniju il Branku Karačiću, oba su radila u Premijer ligi, solidni treneri stim da je Toni dokazan u radu sa mladim igračima i mlađi od Branka.
Upravo ovo.fcz je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 3:35 pmTa prica o trpljenju dok se ne nadje puno bolji bi donekle imala smisla kad bi Mulalic pokazivao neke znake potencijala za napredak. Ali on jednostavno nema inteligenciju. Kraj. Nikad on nece postati ni 1% bolji nego sto je sad. A sad je suludo los. Uz to je i egoistican.
Nogu je trebao dobiti vec nakon Radnika prosle sezone.