Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2022 12:47 am

svraka je napisao/la:
sri avg 10, 2022 12:45 am
Trazi se od uprave saopstenje (sa razlogom) i odgovor dokle se stiglo.

Ljudi kazu fino nista nije propalo, sporo ide, ima i jos potencijalnih investitora. I opet ne valja.

Zvanicna kluba je rekla svoje. Ostalo su izmisljotine i ovdje opet neki likovi pokusavaju ubjedjivati u suprotno.
Ima dosta zlonamjernih koji se predstavljaju kao navijaci Zelje. To trebaju ljudi da shvate i da se ne pecaju na svaku vijest koja se napise na xyz portalu.

Maestro_1921
Kontakt:

Bosanac1993 je napisao/la:
sri avg 10, 2022 12:19 am
Bosanac1993 je napisao/la:
sri avg 10, 2022 12:17 am
Fićo je napisao/la:
uto avg 09, 2022 11:58 pm

Komentar Zdenka Baotića na zvaničnoj !?
I na ovaj komentar Nedim Sijerčić stavi reakciju smijesno, znaci da mnogo toga ne štima unutar Kluba.
Zdenko Baotić:"Za sigurno da bi Željo postao najači klub siguran sam na balkanu uz ovakvog čovjeka ,gdje bi bio neizmjerno stabilan u svim sferama ali nažalost svih nas ljubitelja kluba tonse neće desiti što se tiče gospode iz SAD ,da je bilo dima vatru bih odavno zapalili ,ali to je samo moje mišljenje."
Baš i ja htio da postavim taj njegov drugi komentar i da navedem da mu je na oba Nedim stavio reakciju smiješno, preduhitrio si me. :D
A simptomatično je, nema šta, neke stvari u klubu definitivno ne štimaju. Malo i da se onako zapitaš šta je stvarni razlog Nedimovog povlačenja sa svoje pozicije u klubu...

svraka
Kontakt:

sri avg 10, 2022 12:55 am

rodrigo87 je napisao/la:
svraka je napisao/la:
sri avg 10, 2022 12:45 am
Trazi se od uprave saopstenje (sa razlogom) i odgovor dokle se stiglo.

Ljudi kazu fino nista nije propalo, sporo ide, ima i jos potencijalnih investitora. I opet ne valja.

Zvanicna kluba je rekla svoje. Ostalo su izmisljotine i ovdje opet neki likovi pokusavaju ubjedjivati u suprotno.
Ima dosta zlonamjernih koji se predstavljaju kao navijaci Zelje. To trebaju ljudi da shvate i da se ne pecaju na svaku vijest koja se napise na xyz portalu.
Primijetim i ja, sto po forumima, sto po drustvenim mrezama. Zato kazem samo zvanicna.
Forza 1921!

Oda majstore!

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 10, 2022 12:56 am

Kako ste uspjeli zaključiti na osnovu reakcije "ha ha" na nestvarno glup komentar da nešto ne štima u klubu? I sa koje se pozicije Nedim povukao u klubu?

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri avg 10, 2022 12:59 am

Nisam imao namjeru da nekog provociram ili da stvaram neku negativnu atmosferu komentar sam postavio čisto jer mi je zapeo za oko.
Fear of the Maniacs!

fcz
Kontakt:

sri avg 10, 2022 1:25 am

Vala ako taj Diglisic ikad dodje red bi bio da nam na stadionu odvoji jednu sobu, metne udoban kauc i dovede kakvog zajebanog psihoterapeuta da se svi izredamo. Ovo je kolektivna sizofrenija.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri avg 10, 2022 2:24 am

CIRKUS.

Sky1
Kontakt:

sri avg 10, 2022 2:43 am

Fićo je napisao/la:
uto avg 09, 2022 11:58 pm
Cjenjena publiko i ljubitelji FK Željezničara kao što sam i sam, moja izjava na aerodromu, novinaru reprezentacija.ba pa ujedno i odgovor na pitanje o dešavanjima oko Želje mogli ste pročitati. Dotični gospodin Eldin (Eldon) nikada niti ujednom trenutku nije nista obećao Želji niti članovima uprave kluba. Plan ili studiju koju su članovi napravili za razvoj Želje su mu dostavili, kao i vlasničku strukturu, dugovanje, planove itd. Što je njegov tim od nekoliko advokata eksperata pogledalo procjenilo i saopštilo da se Željezničar ne može kupiti sa pravnim udjelom 1/1 bez obzira na dugovanja te kao takvog ga bez potpunog prava upravljanja vide kao nepersektivnog za ulaganje bez potpunog nadzora, ne neperspektivnog u vidu profita nego u vidu donošenja odluka, strateških jako važnih za klub. Ujedno toliku prezentaciju dezinformacija o čovjeku je stvarno neukusno, od strane pojedinaca članova kluba. Toliko informacija šta će se raditi graditi a da čovjeka ni vidjeli nisu a ni čuli do skoro je stvarno blam. Uprava Želje je očigledno poslala na desetine studija koje kome, tako i ovom čovjeku koji nikad nije rekao da će bilo šta uraditi, stvar je jednostavna nakon pregleda onog najvažnijeg što svakog zanima pogotovo stranca, vlasnička struktura je udruženje građana, stari sistem u koji svako normalan neće ući a pogotovo dati svoj novac, priča Meše i pojedinaca je želja a stvarnost je drugačija. Gospoda iz SAD je u samom startu rekla da nije zainteresovana radi strukture Želje ali nekima to nije jasno ili neće da razumiju već kupuju vrijeme, za nekog drugog .
Komentar Zdenka Baotića na zvaničnoj !?
Ovo je vjerovatno istina, ovog zadnjeg se ja i najvise plasim da je kupovina vremena za nekog drugog.

Sky1
Kontakt:

sri avg 10, 2022 2:47 am

Kad se povukao Nedim Sijerčić sa pozicije u klubu? Prvo put to čujem

Sky1
Kontakt:

sri avg 10, 2022 3:05 am

Nemojmo nikada zaboraviti licencu bez koje bismo vec sada bili ugaseni i ne bismo pricali o potencijalnim strateskim partnerima. Svaka cast ljudima koji su se uhvatili u kostac s tim i izborili licencu, treba im spomenik podici realno. Da nije bilo njih, nase pare nas navijaca ne bi znacile nista. Sjetite se samo perioda od dana pobjede, pa do odlaska Nazifa. Gledas kako klub rapidno propada, kako gs ruse svjesno, gledas, a ne mozes da to zaustavis, eh ovi ljudi trenutno u klubu su to ucinili i imaju moju podrsku, siguran sam da znaju sta rade. PS nabiyem svakom "navijaca" koji kaze do kada cemo mi spasavati klub, cuj mi spasavali klub. Malo sutra bi ga spasili bez ljudi koji donose odluke tamo i da njihove namjere nisu ciste, sta mozemo mi, nista.

Dzezvar
Kontakt:

sri avg 10, 2022 6:27 am

rodrigo87 je napisao/la:
sri avg 10, 2022 12:21 am
Kakav idiot moras biti pa se upecati na ovakve jadne komentare i spinove pojedinih.

P.S. Baotic zna :rofl:
A sta ako zaista zna?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 10, 2022 7:26 am

Možda nam stvarno taj koncept ne valja. I nije garant i zanimljiv investitorima.

Mene zanima kako da nešto što Eldinu ne valja, da nekom drugom valja. Taj il je mazohista il nema čiste namjere.

Ali dobro, eto čekat ćemo. Šta drugo možemo. 😂
Samo za ovu godinu dana se mogao kupiti i Čelzi i PSG i Njukastl.

milanribar
Kontakt:

sri avg 10, 2022 8:12 am

Dzezvar je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Kakav idiot moras biti pa se upecati na ovakve jadne komentare i spinove pojedinih.

A sta ako zaista zna?
Nikad nije receno od strane Diglisicevog tima ovo sto je on napisao, tj. slago je.

Od pocetka postoje ljudi koji su pokusavali da dodju direktno do Diglisica, pozivima, porukama, mailovima na razne načine da naruše ovaj proces, iz njima poznatih razloga i to je činjenica .

Ono što je istina je da Diglisic nije odustao a istina je i da nije jedini zainteresovani potencijalni partner kluba.

fanaticZeljin
Kontakt:

sri avg 10, 2022 8:30 am

Meni se ovo cini ovako , male su šanse da bude ista , i ne treba se nadati previse, ako sta izdobri dobro je , al u ovoj sada situaciji tesko.
Srcu draga, boja PLAVA !

storm_raider
Kontakt:

sri avg 10, 2022 8:40 am

milanribar je napisao/la:
sri avg 10, 2022 8:12 am
Dzezvar je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:

A sta ako zaista zna?
Nikad nije receno od strane Diglisicevog tima ovo sto je on napisao, tj. slago je.

Od pocetka postoje ljudi koji su pokusavali da dodju direktno do Diglisica, pozivima, porukama, mailovima na razne načine da naruše ovaj proces, iz njima poznatih razloga i to je činjenica .

Ono što je istina je da Diglisic nije odustao a istina je i da nije jedini zainteresovani potencijalni partner kluba.
Mnogo je potencijalnih, ali jako malo realnih.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

milanribar
Kontakt:

sri avg 10, 2022 8:44 am

Ni jedne ni druge mi nismo molili, niti našli, sami su se javili ili preko posrednika, nakon objavljenog poziva kluba. Tako da...

storm_raider
Kontakt:

sri avg 10, 2022 8:52 am

Sve i da je tako bilo, mozda bi bolje bilo da smo molili i trazili.

fanaticZeljin
Kontakt:

sri avg 10, 2022 9:22 am

storm_raider je napisao/la:
sri avg 10, 2022 8:52 am
Sve i da je tako bilo, mozda bi bolje bilo da smo molili i trazili.
Kakve to veze ima storme , svi oni gledaju da oni budu dobri u svemu tome , nije njima Zeljo bitan, izuzetak je Mirvic koji gleda svoj interes ali i voli Sarajevo i navija za taj klub
Srcu draga, boja PLAVA !

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 10, 2022 9:26 am

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... QiKmezUh18

O cemu ovi?
Pa valjda je bio slobodan pa dosao.

storm_raider
Kontakt:

sri avg 10, 2022 9:33 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri avg 10, 2022 9:26 am
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... QiKmezUh18

O cemu ovi?
Pa valjda je bio slobodan pa dosao.
Ocito da nije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava