Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zeka_tm87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2022 9:31 pm

staaarinavijac je napisao/la:
uto avg 09, 2022 9:24 pm
Kao je krenulo još će se Amar ponuditi da bude strateški partner ...
Puuuu nalete sejtane puuuu.samo sabura na sve ce se ovo izdobriti.

Maestro_1921
Kontakt:

uto avg 09, 2022 9:59 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto avg 09, 2022 8:54 pm
**** majku sve sam znao al da Arteta prati premijer ligu BiH ... To jos nisam znao.

Peksini uhljupski.
Šta je sad ? 😂😂

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:20 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
uto avg 09, 2022 9:06 pm
Fićo je napisao/la:
uto avg 09, 2022 9:04 pm
Nema šanse da su pregovori počeli u februaru ili martu ove godine.

14.11.2021 je bilo saopštenje da klub započinje pregovore sa Eldinom i tada je objavljeno da je to jedini iskazan interes za strateško partnerstvo.

Na sjednici skupštine 06.02 je prezentovan izvještaj tima za pregovore u periodu od 22.11.2021 do 01.02.2022!
Onda sam ja pomjesao. Do mene
Ipak nisam pomjesao, na skupštini 06.02 je rečeno da je klub dobio 3 ponude i da se kreće u pregovore

ubaceni element
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:21 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 09, 2022 9:07 pm
Neko je ovdje nekoga dobro slagao.....
Bolje da nisu nista objavljivali....
Sta su slagali?

Leon_Professional
Kontakt:

Je li opet čekamo mjesec i 10 dana ili sad nisu dali rok?

Znači nije se pomjerilo ništa ovih mjesec i po kako strpljivo čekamo.

storm_raider
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:22 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
uto avg 09, 2022 8:52 pm
Veteran1965 je napisao/la:
uto avg 09, 2022 8:26 pm
Neko od upućenih, kada smo tačno krenuli u dogovore o strateškom partneru sa Edinom? Je li to bilo negdje u Oktobru prošle godine? Ili kasnije, pred novu godinu?
Hvala na odgovoru.
Negdje od sredine februara ili početkom marta ove godine
Kraj prosle godine.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:29 pm

ubaceni element je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Sta su slagali?
Ma nisu nista sve je ok....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ubaceni element
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:32 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto avg 09, 2022 10:29 pm
ubaceni element je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Sta su slagali?
Ma nisu nista sve je ok....
Ne kontam, normalno pitam… Ne znam na kog mislis i sta su slagali, u cemu je problem da odgovoris na sta mislis?

Hare79
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:33 pm

Pa sto nisu barem napisali okvirno kada bi sve trebalo biti gotovo. Ovako ispada, ljudi sabura, moze biti sutra a moze i za tri godine. Napokon se neko oglasio, al nisu nista novo rekli u odnosu na ono sta smo znali, osim da su sada u igri subjekti a ne jedan subjekat. Novi momenat definitivno. Izgleda da je u cijelu pricu jos neko ukljucen.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:39 pm

Najvise nervoze i skepticizma je donijelo ovo nepotrebno i odokativno objavljivanje dodatnog roka,
odnosno dodatnog vremena kojeg je investitor trazio i dobio, jer u pregovorima nije decidno precizirano
koliko je to jos vremena. Prema tome, nista nije propalo, ali isto tako se ne zna ni neki tacan datum kad
ce se sve zavrsiti, bez obzira kako vam to zvucalo. Cekali smo toliko dugo, pa,eto, da se jos malo strpimo.
Bice ovo sve dobro ;)
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

fcz
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:43 pm

Ujko je napisao/la:
uto avg 09, 2022 10:39 pm
Najvise nervoze i skepticizma je donijelo ovo nepotrebno i odokativno objavljivanje dodatnog roka,
odnosno dodatnog vremena kojeg je investitor trazio i dobio, jer u pregovorima nije decidno precizirano
koliko je to jos vremena. Prema tome, nista nije propalo, ali isto tako se ne zna ni neki tacan datum kad
ce se sve zavrsiti, bez obzira kako vam to zvucalo. Cekali smo toliko dugo, pa,eto, da se jos malo strpimo.
Bice ovo sve dobro ;)
Ovo vec podgrijava skoro izgubljenu nadu, nadam se da znas nesto sto mi ne znamo.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ubaceni element
Kontakt:

uto avg 09, 2022 10:46 pm

Hare79 je napisao/la:
uto avg 09, 2022 10:33 pm
Pa sto nisu barem napisali okvirno kada bi sve trebalo biti gotovo.
Dva su moguca odgovora, zato sto:
a) ne znaju
b) ne smiju.

Koliko sam ja upucen, pod a je vise vjerovatno.

plavi9
Kontakt:

uto avg 09, 2022 11:16 pm

ti.ZE1921 je napisao/la:
uto avg 09, 2022 7:45 pm
zeka_tm87 je napisao/la:
uto avg 09, 2022 7:40 pm
ti.ZE1921 je napisao/la:
uto avg 09, 2022 7:37 pm

Iznenadili bi se. Brat od jednog Amerikanca vama dobro poznatog. Licno nisam za njega
Koliko znam brat botoksiranog gurbeta mirvica je odbijen odmah.Eldinom se jos dogovara samo strpljenja kako je napisano .
Eldin nije propao, pregovori su malo usporili. Procitajte bar obavjestenje do kraja.
Trenutno je odgovornost na Eldinu da se privede proces kraju, kako sam razgovarao sa nekim ljudima. Morati ce dati malo truda da dovrsi model prema kojem bi bio cist i prema svojoj drzavi, a s druge strane ispunio zacrtano prema nama.

Iskreno znam da je puno vas nestrpljivo, ali se nema sta dodati puno. Sjediti i zvanicnu cekati sa novim obavjestenjima.
Nije tacno ovo sto navodis.
Okrenut se drugim subjektima.Sve receno.
Dzezvar u pravu si ovdje neko opasno laze nekog

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto avg 09, 2022 11:58 pm

Cjenjena publiko i ljubitelji FK Željezničara kao što sam i sam, moja izjava na aerodromu, novinaru reprezentacija.ba pa ujedno i odgovor na pitanje o dešavanjima oko Želje mogli ste pročitati. Dotični gospodin Eldin (Eldon) nikada niti ujednom trenutku nije nista obećao Želji niti članovima uprave kluba. Plan ili studiju koju su članovi napravili za razvoj Želje su mu dostavili, kao i vlasničku strukturu, dugovanje, planove itd. Što je njegov tim od nekoliko advokata eksperata pogledalo procjenilo i saopštilo da se Željezničar ne može kupiti sa pravnim udjelom 1/1 bez obzira na dugovanja te kao takvog ga bez potpunog prava upravljanja vide kao nepersektivnog za ulaganje bez potpunog nadzora, ne neperspektivnog u vidu profita nego u vidu donošenja odluka, strateških jako važnih za klub. Ujedno toliku prezentaciju dezinformacija o čovjeku je stvarno neukusno, od strane pojedinaca članova kluba. Toliko informacija šta će se raditi graditi a da čovjeka ni vidjeli nisu a ni čuli do skoro je stvarno blam. Uprava Želje je očigledno poslala na desetine studija koje kome, tako i ovom čovjeku koji nikad nije rekao da će bilo šta uraditi, stvar je jednostavna nakon pregleda onog najvažnijeg što svakog zanima pogotovo stranca, vlasnička struktura je udruženje građana, stari sistem u koji svako normalan neće ući a pogotovo dati svoj novac, priča Meše i pojedinaca je želja a stvarnost je drugačija. Gospoda iz SAD je u samom startu rekla da nije zainteresovana radi strukture Želje ali nekima to nije jasno ili neće da razumiju već kupuju vrijeme, za nekog drugog .
Komentar Zdenka Baotića na zvaničnoj !?
Fear of the Maniacs!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri avg 10, 2022 12:10 am

Kakav cirkus dan te je.bo!!! :psujem: :psujem:

Gdje su mi oni "clanska, karta, stadion, akcija- to je posao navijaca"??

Kad covjek nesto ovako procita i vidi, a ima makar i mrvicu razuma, zapita se da li navijaci svojom vjernoscu ustvari samo produzavaju agoniju jedne mahalsko-mafijaske organizacije koja nema ni plana ni pravca, osim izvlacenja novca za pojedince, a zove se Zeljo!??

Sad sam jos sigurniji da nas samo reset spasava.Reset kakav cemo mi osmisliti sa postenim ljudima ODMAH ili reset kroz nekih par godina dok nas neki "investitor" ne izmuze. 😉
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

MiroslavKruzik

sri avg 10, 2022 12:17 am

Fićo je napisao/la:
Cjenjena publiko i ljubitelji FK Željezničara kao što sam i sam, moja izjava na aerodromu, novinaru reprezentacija.ba pa ujedno i odgovor na pitanje o dešavanjima oko Želje mogli ste pročitati. Dotični gospodin Eldin (Eldon) nikada niti ujednom trenutku nije nista obećao Želji niti članovima uprave kluba. Plan ili studiju koju su članovi napravili za razvoj Želje su mu dostavili, kao i vlasničku strukturu, dugovanje, planove itd. Što je njegov tim od nekoliko advokata eksperata pogledalo procjenilo i saopštilo da se Željezničar ne može kupiti sa pravnim udjelom 1/1 bez obzira na dugovanja te kao takvog ga bez potpunog prava upravljanja vide kao nepersektivnog za ulaganje bez potpunog nadzora, ne neperspektivnog u vidu profita nego u vidu donošenja odluka, strateških jako važnih za klub. Ujedno toliku prezentaciju dezinformacija o čovjeku je stvarno neukusno, od strane pojedinaca članova kluba. Toliko informacija šta će se raditi graditi a da čovjeka ni vidjeli nisu a ni čuli do skoro je stvarno blam. Uprava Želje je očigledno poslala na desetine studija koje kome, tako i ovom čovjeku koji nikad nije rekao da će bilo šta uraditi, stvar je jednostavna nakon pregleda onog najvažnijeg što svakog zanima pogotovo stranca, vlasnička struktura je udruženje građana, stari sistem u koji svako normalan neće ući a pogotovo dati svoj novac, priča Meše i pojedinaca je želja a stvarnost je drugačija. Gospoda iz SAD je u samom startu rekla da nije zainteresovana radi strukture Želje ali nekima to nije jasno ili neće da razumiju već kupuju vrijeme, za nekog drugog .
I na ovaj komentar Nedim Sijerčić stavi reakciju smijesno, znaci da mnogo toga ne štima unutar Kluba.

MiroslavKruzik

sri avg 10, 2022 12:19 am

Bosanac1993 je napisao/la:
Fićo je napisao/la:
I na ovaj komentar Nedim Sijerčić stavi reakciju smijesno, znaci da mnogo toga ne štima unutar Kluba.
Zdenko Baotić:"Za sigurno da bi Željo postao najači klub siguran sam na balkanu uz ovakvog čovjeka ,gdje bi bio neizmjerno stabilan u svim sferama ali nažalost svih nas ljubitelja kluba tonse neće desiti što se tiče gospode iz SAD ,da je bilo dima vatru bih odavno zapalili ,ali to je samo moje mišljenje."

MiroslavKruzik

Fićo je napisao/la:

Zdenko Baotić:"Za sigurno da bi Željo postao najači klub siguran sam na balkanu uz ovakvog čovjeka ,gdje bi bio neizmjerno stabilan u svim sferama ali nažalost svih nas ljubitelja kluba tonse neće desiti što se tiče gospode iz SAD ,da je bilo dima vatru bih odavno zapalili ,ali to je samo moje mišljenje."
Lik hladno izmišlja i sam sebe demantuje

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 10, 2022 12:21 am

Kakav idiot moras biti pa se upecati na ovakve jadne komentare i spinove pojedinih.

P.S. Baotic zna :rofl:

svraka
Kontakt:

sri avg 10, 2022 12:45 am

Trazi se od uprave saopstenje (sa razlogom) i odgovor dokle se stiglo.

Ljudi kazu fino nista nije propalo, sporo ide, ima i jos potencijalnih investitora. I opet ne valja.

Zvanicna kluba je rekla svoje. Ostalo su izmisljotine i ovdje opet neki likovi pokusavaju ubjedjivati u suprotno.
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava