Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2022 4:46 pm

rodrigo87 je napisao/la:
ned jul 24, 2022 4:43 pm
Sto ste mi izbrisali postove? Jesam li koga uvrijedio? Imam pravo iznijeti svoje stavove i nastavit cu dok me ne banujete.
Jesi uvrijedio si i ti.
Ne razumijem ni tebe, to ne smijes rec da nesto ne valja? Evo ja cu ti rec, trener nam je glup ko qrac, najgluplji trener u ligi, a imam clansku. Ti sad hoces da kazes da ja kao aktivan clan ne smijem rec da nam je trener magarac ili?
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:47 pm

I nece niko odredjivat sta ce ko pisat, bez nacionalizma, politike i vrijedjanja. Zato forum i sluzi, kome se ne svidja vrata su mu sirom otvorena.

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:55 pm

AsharaK je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Sto ste mi izbrisali postove? Jesam li koga uvrijedio? Imam pravo iznijeti svoje stavove i nastavit cu dok me ne banujete.
Jesi uvrijedio si i ti.
Ne razumijem ni tebe, to ne smijes rec da nesto ne valja? Evo ja cu ti rec, trener nam je glup ko qrac, najgluplji trener u ligi, a imam clansku. Ti sad hoces da kazes da ja kao aktivan clan ne smijem rec da nam je trener magarac ili?
Ne govorim to, ne zelite shvatiti ocigledno. Ja se nadam jos veceras da cu Edisu vidjeti ledja. Samo smo to TREBALI prije priprema uraditi! I smeta mi sto se kroz rezultat(e) to nezadovoljstvo iskazuje kao da nista ne valja u i oko kluba. Da smo razvalili 4:0 leotara, pisalo bi se ovdje da smo jaci od Zrinjskog, znam ja to. Isto tako, kad se sutra OZVANICI saradnja sa partnerom, odmah ce biti ocekivanja ogromna, jer je raji pun qrac da se ne borimo za trofeje. Zato kazem, pomirite se da para za bolju ekipu NEMAMO, da sutra kad se ozvanici saradnja sa Eldinom nece preko noci procvjetati ruze. Ko to ne zeli prihvatiti mora poceti traziti drugi klub za koji ce navijati, jer za Zelju postoji samo jedan put, a to je ovaj na duze staze. Ako vam smetaju moji postovi banujte me slobodno, svakako ne planiram jos dugo pisati. Bitno je da vam ne smetaju ovi sto prave accove iznova i iznova. Zivjeli.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:01 pm

rodrigo87 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Jesi uvrijedio si i ti.
Ne govorim to, ne zelite shvatiti ocigledno. Ja se nadam jos veceras da cu Edisu vidjeti ledja. Samo smo to TREBALI prije priprema uraditi! I smeta mi sto se kroz rezultat(e) to nezadovoljstvo iskazuje kao da nista ne valja u i oko kluba. Da smo razvalili 4:0 leotara, pisalo bi se ovdje da smo jaci od Zrinjskog, znam ja to. Isto tako, kad se sutra OZVANICI saradnja sa partnerom, odmah ce biti ocekivanja ogromna, jer je raji pun qrac da se ne borimo za trofeje. Zato kazem, pomirite se da para za bolju ekipu NEMAMO, da sutra kad se ozvanici saradnja sa Eldinom nece preko noci procvjetati ruze. Ko to ne zeli prihvatiti mora poceti traziti drugi klub za koji ce navijati, jer za Zelju postoji samo jedan put, a to je ovaj na duze staze. Ako vam smetaju moji postovi banujte me slobodno, svakako ne planiram jos dugo pisati. Bitno je da vam ne smetaju ovi sto prave accove iznova i iznova. Zivjeli.
Ne smetaju nikom tvoji postovi al tu klub pravi gresku jer je netranaparentan prema navijacima. Gdje je reakcija na ocigledno potkradanje od strane saveza u vezi broja navijaca? Neko je iz kluba trebao reci navijacima to je to, zelimo to i to u ovoj sezoni. Gdje je noga ovom debilu na klupi koji pressicu nakon Leotara zapocinje recenicom ja sam ovde najmanje kriv, pritom lagajuci navijace da ne dobijaju plate cisto kako bi mu se smilovali. Ja fakat ne kontam ko je ovde lud, ja znam da su u klubu mladi momci i navijaci prije svega, al ne mozes dopustit da jedan debil bruka 100godisnju tradiciju ovog giganta, a tu nismo krivi niti ti, a bogami ni ja. Zalosno je da je onaj purger, Ivkovic, covjek bez obraza uspjesniji od ovog debila. Sjecam se na onoj prvoj pressici Mulalica, kad je se sprdo sa Ivkovicem, a onda on poceo kukati tri puta gore.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:10 pm

AsharaK je napisao/la:
ned jul 24, 2022 5:01 pm
rodrigo87 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Jesi uvrijedio si i ti.
Ne smetaju nikom tvoji postovi al tu klub pravi gresku jer je netranaparentan prema navijacima. Gdje je reakcija na ocigledno potkradanje od strane saveza u vezi broja navijaca? Neko je iz kluba trebao reci navijacima to je to, zelimo to i to u ovoj sezoni. Gdje je noga ovom debilu na klupi koji pressicu nakon Leotara zapocinje recenicom ja sam ovde najmanje kriv, pritom lagajuci navijace da ne dobijaju plate cisto kako bi mu se smilovali. Ja fakat ne kontam ko je ovde lud, ja znam da su u klubu mladi momci i navijaci prije svega, al ne mozes dopustit da jedan debil bruka 100godisnju tradiciju ovog giganta, a tu nismo krivi niti ti, a bogami ni ja. Zalosno je da je onaj purger, Ivkovic, covjek bez obraza uspjesniji od ovog debila. Sjecam se na onoj prvoj pressici Mulalica, kad je se sprdo sa Ivkovicem, a onda on poceo kukati tri puta gore.
To je to...cak Ivkovic ima bolji ucinak od njega. Edis je dobar kad treba sprdati ostale ali kad on treba da preuzme teret eh taj film necemo gledati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

bogi
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:21 pm

BrUDA je napisao/la:
ned jul 24, 2022 11:35 am
storm_raider je napisao/la:
ned jul 24, 2022 11:16 am
A ako da otkaz, ko ce nas voditi? Haris?

Pazite sta zelite.
Bogi :D
Pocastvovan sam. U posljednjoj knjizi koju sam procitao sam shvatio da se ne treba bojati nikakvih izazova, shodno tome prihvatam.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Maestro_1921
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:32 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned jul 24, 2022 3:18 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
ned jul 24, 2022 2:38 pm
Nismo mi bez šansi večeras protiv Zrinjskog, pošteno se potuči pa da vidimo.. Zrinjski možda bude i kalkulisao, čuvao neke igrače zbog Evrope, trebamo hrabro i jako odigrati i to je to, možda nas i sreća pogleda pa i da neka frljoka uđe.
Znaju se oni mučiti s realizacijom kad Bilbiju ne ide.
Treba biti čvrst nazad. Pa šta bude.
Pa to, samo čvrsto nazad, zatvoriti Bilbiju, eventualno pokušati nešto iz kontre, tranzicije po osvojenoj lopti, možda i Štila neku loptu provuče pa je neko pokupi i znadne zabit. A mislim da nije Bilbiju još krenulo, ništa specijalno u polju za sad, zabio Tirani iz penala, valjda ga neće protiv nas krenuti..

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:37 pm

bogi je napisao/la:
ned jul 24, 2022 5:21 pm
BrUDA je napisao/la:
ned jul 24, 2022 11:35 am
storm_raider je napisao/la:
ned jul 24, 2022 11:16 am
A ako da otkaz, ko ce nas voditi? Haris?

Pazite sta zelite.
Bogi :D
Pocastvovan sam. U posljednjoj knjizi koju sam procitao sam shvatio da se ne treba bojati nikakvih izazova, shodno tome prihvatam.
How to be football coach for dummies?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Diverzant
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:45 pm

Vjerovali ili ne, upravo je bandić pokazao žuti karton borcu. Kad su već krenula čuda danas, red je jos jedno da se desi večeras.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Hare79
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:46 pm

Iskreno, veceras ne ocekujem ni bod a kamoli tri. Jednostavno, mi smo vise manje dizel ekipa sa bljeskovima Santosa. S druge strane, imas planski sastavljenu ekipu brzih i motoricnih igraca sa vrhunskim egzekutorom naprijed. Nasi klubovi ne prate trendove, treneri kao da ne znaju na cemu se zasniva moderan fudbal, sve dok nije dosao Jakirovic i pokazao da s manjim budzetom mozes biti ubjedljivo prvi, samo ako imas plan i viziju. Kod nas je plan do sada bio uvedi Bekriju i Hajdara kad ganjas rezultat, umjesto da ganjas rezultat sa Kulasinom, Jaganjcem i Kocevicem (koji vise nisu tu, i to s pravom, cemu da se nadaju kad trener forsira igrace koji im po godinama mogu biti tate). Dok se to ne promjeni, nemamo se cemu nadati ni veveras ni u narednom periodu. S obzirom na potencijal kluba, navijace itd. svake godine se moramo boriti za sami vrh sa Eldinom ili bez njega, al zato moras imati plan i viziju.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned jul 24, 2022 5:59 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned jul 24, 2022 4:12 pm
Je.bo majku 3 stranice citam kako treba imati "kulturu navijanja", samo kupiti clansku i godisnju i tako iskazati svoju ljubav i odanost klubu. Apsolutno nesto s cime se slazem, kad govorimo o nekim normalnim fudbalskim uslovima.

Aliii......

Hajmo malo o toj odanosti kluba prema navijacima!? Sta je to klub uradio prema nama zadnjih 4-5 godina, evo da ne idemo dalje!?? Samo traze i traze, a mi nit imamo ozbiljnu organizaciju, nit imamo ozbiljnog trenera, nit imamo ozbiljnu ekipu, nit imamo ciljeve, nit smo pokrenuli tuzbu protiv bilo koga ko je ostetio klub, a bilo ih je....Nista!!! Sve su nam oci uprte na "decka iz Amerike". Sta ce biti ako se to izjalovi, samo dragi Bog zna!? Da li je to vrijedno bezrezervne podrske?? Naravno da nije, ali Zeljo opet i to ima, s tim da je sve manje i takvih.

30 godina je proslo od rata, a kako napisah neki dan, mi smo bolji bili 98', nego sad. Vjerujem da niko od realnijih navijaca ne trazi da mi postanemo Real Madrid, ali zelim da postanemo ozbiljan klub!!! Da kao navijac ne razmisljam imamo li za pripreme, za igrace, za plate, ma za funkcionisanje uopste!? Hocu bas da moje bude da kupim clansku i godisnju i raspravljam o pojacanjima i dometima ekipe.Medjutim, dok god to nije tako, logicno je da cu, licno, vagati svaki put i gledati da ne bacam pare u bure bez dna.To je sva poenta. Sto kaze @salle, imamo dovolino iskustva da vise nikome na vjerujem na rijec.Samo djela, pa cemo svi znati gdje smo.Do tada, niko, ama bas niko NEMA PRAVO da me nazove manje vrijednim navijacem zato sto mozda nisam kupio clansku ili godisnju i sto cekam da klub i oni koji ga vode, pokazu ozbiljnost.
Aferim brate,+1.

ono.na
Kontakt:

ned jul 24, 2022 6:30 pm

Prije par godina postovi poput onog od Ujke od jucer, su znali donijeti motivaciju, sabur i nadu. I za ovaj njegov posljednji post kapa dole. Ali, doslo je vrijeme realnosti i ovog sto je rekao Nezalaganje.

Zasto mi kao navijaci moramo uopste i cekati one transparentne objave poslovanja, brinuti o poreznoj, platama, strateskim partnerom, ugovorom, i tuzbama? Kad se sumira sve, pa mi smo leglo organizovanog kriminala. Sve neke tuzbe i dugovi, a niko odgovoran. I kad dodje neko novi, pa i njega cemo otjerati cim izgubimo jedan derbi. Cim dodje jedan promaseni transfer.

Na kraju krajeva, svi grobari kluba, i trenutni i bivsi, su kumovi i jarani. Danas-sutra ce sjesti uz janjetinu i smijati se, jer oni to gledaju kao sport i sportske uspjehe/neuspjehe, i u sebi misle - "A ti se navijacu *ebi".
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Maestro_1921
Kontakt:

ned jul 24, 2022 6:37 pm

Diverzant je napisao/la:
ned jul 24, 2022 5:45 pm
Vjerovali ili ne, upravo je bandić pokazao žuti karton borcu. Kad su već krenula čuda danas, red je jos jedno da se desi večeras.
Al je zato pokazao i Dudiću za protest, svirao Borcu nepostojeći faul (jedan od mnogih), dovoljno samo da igrač Borca legne na travu i faul je, ludilo šta im svira, ono što mi ostali možemo samo sanjati.. Za ovo Zakarićevo igranje rukom automatski ide žuti, ništa Bandić, da je kod pitara neko ili naš neki igrač iste sekunde bi bio kartoniran. Ova vnago iz saveza tačno čekaju da padne mrtva glava zbog ovog Borca, nekom od sudija ili igrača Borca, pa će se pitati što, kako.. Sve snimke utakmica s njima treba fino slati UEFA-i, pa nek suspenduju i sudije i Borac i ovaj nakaradni savez.

cala
Kontakt:

ned jul 24, 2022 6:38 pm

Mislim da je ova zadnja akcija bila i posljednja u kojoj ce navijaci cupat klub a ni klub vise nema pravo trazit to od nas. Realna cifra clanova je neke 2,3 milje a to je svakako onaj isti broj pacenika koji je tu svaku tekmu bez obzira na rezultate. Meni nije problem podrzat jer mogu priustit, ali naravno da zelim znati gdje te pare idu i da se nesto konkretno radi a ne da se samo kuka.

Zasad su ovi ljudi krenuli u dobrom pravcu i dobili su nezapamcenu podrsku navijaca. Na njima je da to opravdaju.

santakuruz
Kontakt:

ned jul 24, 2022 6:47 pm

Ja cu vjerovati da smo na pravom putu tek kad klub objavi imenom i prezimenom ko je napravio koliko duga i po kom osnovu i kad se prema tim ljudima poduzmu zakonom predvidjene mjere.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned jul 24, 2022 6:50 pm

cala je napisao/la:
ned jul 24, 2022 6:38 pm
Mislim da je ova zadnja akcija bila i posljednja u kojoj ce navijaci cupat klub a ni klub vise nema pravo trazit to od nas. Realna cifra clanova je neke 2,3 milje a to je svakako onaj isti broj pacenika koji je tu svaku tekmu bez obzira na rezultate. Meni nije problem podrzat jer mogu priustit, ali naravno da zelim znati gdje te pare idu i da se nesto konkretno radi a ne da se samo kuka.

Zasad su ovi ljudi krenuli u dobrom pravcu i dobili su nezapamcenu podrsku navijaca. Na njima je da to opravdaju.
Evo meni prvom ne pada na pamet vise da dajem i ne padam na ovu patetiku vise. Hocu funkcionalan klub gdje ce mm samo teren zanimat i gdje cemo pricat o pojacanjima, postavi i sl.
Pun mi je ***** vise patetike, ljubavi, mi smo Zeljo i sl.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jul 24, 2022 6:59 pm

Nek Dudic da trecinu jednog jajeta Mulalicu, pa da barem malo osjeti muda i kako se stoji na terenu...

Veceras nam sretno i nadam se da ce momci pokazati karakter i zapeti... APSOLUTNO NISMO BEZ SANSI...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

salle86
Kontakt:

ned jul 24, 2022 7:09 pm

Čekam da počne pa da zagalamim

:zeljeznicar1:

I onda već i trećoj minuti ide nerviranje hahaha
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Maestro_1921
Kontakt:

ned jul 24, 2022 7:18 pm

Kako Lalatović hladno pobaca svoje igrače pod autobus, nigdje sebe da spomene, ništa on nije kriv, još na kraju kaže: "poklonili smo Sarajevu pobjedu"... :zid: Ljudi ih zgazili u svim segmentima, Dudiću Đokanović morao štopera igrati, još mu igrača falilo i opet ih pregazili, Lalatu jebu mat3r s tribina, Dudiću ja mislim čestitaju poslije.. Valjda ćemo i mi moći uživati uskoro u igrama naših, bar od polusezone ili od sljedeće sezone kad se pojačamo kako treba i dobrog trenera dovedemo.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2022 7:24 pm

Jesu ih zgazili, ali i ova 2 gola za pobjedu jesu greska zadnje linije i golmana. Pitari vec prvaci u glavama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.

Prijava