Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2022 1:48 pm

Koliko je puta od jucer spomenuo clansku, godisnju i stvarno postaje naporan.
Ispade samo on to ima i niko vise.

Zasto se niko iz kluba ne oglasi po pitanju posjete za proslo kolo? Jel to ne smijemo imati najvecu posjetu pa se pokusava na ovaj nacin srozati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned jul 24, 2022 1:52 pm

salle86 je napisao/la:
ned jul 24, 2022 1:44 pm
A vidi, možda sam ja fakat glup pa ne kontam. Ali mislim da sam dovoljno star a pogotovo dovoljno u životu vidio i prošao da neke signale mogu prepoznati.
Ne kažem, sve je moguće ali kad nešto hoćeš i gledaš da uradiš, ne razvlači se to mjesecima i ne pokriva se pričom "šuti ako ko sazna propast će", pogotovo danas ako imaš love sve možeš završiti u roku od odma.
Nadam se i molim Boga da je sve OK, da već sutra osvane vijest koju čekamo, mada po meni ona sama ne donosi puno ako se nakon nje ne uspostavi normalan sistem već se nastavi sve na ho-ruk.
Ne ocekuj to uopste.
Sto se veceras tice daj bar bod da otkinemo

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2022 1:52 pm

Dobra kvota na x2 :D
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 24, 2022 1:58 pm

salle86 je napisao/la:
ned jul 24, 2022 1:44 pm
A vidi, možda sam ja fakat glup pa ne kontam. Ali mislim da sam dovoljno star a pogotovo dovoljno u životu vidio i prošao da neke signale mogu prepoznati.
Ne kažem, sve je moguće ali kad nešto hoćeš i gledaš da uradiš, ne razvlači se to mjesecima i ne pokriva se pričom "šuti ako ko sazna propast će", pogotovo danas ako imaš love sve možeš završiti u roku od odma.
Nadam se i molim Boga da je sve OK, da već sutra osvane vijest koju čekamo, mada po meni ona sama ne donosi puno ako se nakon nje ne uspostavi normalan sistem već se nastavi sve na ho-ruk.

@rodrigo dragi moj, glupo mi je ovako da pišem ali kad sam ja išao na utakmice i koliko njih, gdje sve, i koliko sam od srca dao MOM Želji, ako ti misliš da je malo onda jbg...a ja mislim da nije.
Danas još jedino bezrezervno vjerujem rođenoj majki, nikome više.

Forum i jeste da se piše valjda majku mu ccc
Ne osporavam je tvoj broj utakmica na kojima si u zivotu bio, vec trubim stalno da imaju ljudi koji su pregovarali i koji definisu stavke ugovora izmedju dvije strane. Ako nismo ti i ja nikada sklapali tako velike ugovore u kojima je u igri mnogo toga, onda nas ne treba interesovati puno to. Slazem se da svi nestrpljivo cekamo, ali pogledas fino 2 pressice, jedna nakon skupstine gdje kazu da bi do 31. jula trebali definisati ugovor, a drugi press na predstavljanju Curica, gdje predsjednik UO kaze kako nije bauk ako predjemo 5-8-10 dana u august. Dakle, kao sto kaze dzezvar, znam neke clanove skupstine, znam sta su sve za Zelju uradili i nemam ni najmanjeg razloga da sumnjam u njihov rad.

EDIT BY MOD: Bez ruznih rijeci.

Maestro_1921
Kontakt:

ned jul 24, 2022 2:32 pm

Baš me zanima da li će biti kazni za Borac i Slogu zbog onih uzvikivanja na prošloj utakmici, Kosovo je Srbija itd.. Također, da li će kazniti Lalatovića zbog ne davanja izjave za Arenu nakon utakmice, sumnjam al eto.. Ako ne bude baš lakrdije neke sa suđenjem, ja mislim da će ih pitari zgaziti danas, ni sa sudijama nisu mogli pobjediti Slogu, omjer faulova bio 21 u korist Borca, samo 5 za Slogu ja mislim, 4 kartona za igrače Sloge, ni jedan za igrače Borca, kako li će tek sa konama izaći na kraj.

Maestro_1921
Kontakt:

ned jul 24, 2022 2:38 pm

Nismo mi bez šansi večeras protiv Zrinjskog, pošteno se potuči pa da vidimo.. Zrinjski možda bude i kalkulisao, čuvao neke igrače zbog Evrope, trebamo hrabro i jako odigrati i to je to, možda nas i sreća pogleda pa i da neka frljoka uđe.

Dzezvar
Kontakt:

ned jul 24, 2022 2:47 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Nismo mi bez šansi večeras protiv Zrinjskog, pošteno se potuči pa da vidimo.. Zrinjski možda bude i kalkulisao, čuvao neke igrače zbog Evrope, trebamo hrabro i jako odigrati i to je to, možda nas i sreća pogleda pa i da neka frljoka uđe.
Pa mi yebenog leotara kojeg je sloga juce razvalila nismo u stanju da pobjedimo pred 7000 ljudi....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 24, 2022 2:51 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned jul 24, 2022 2:47 pm
Pa mi yebenog leotara kojeg je sloga juce razvalila nismo u stanju da pobjedimo pred 7000 ljudi....
Ispravka druze, 4.000 ljudi :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

BrUDA
Kontakt:

ned jul 24, 2022 3:03 pm

salle86 je napisao/la:
ned jul 24, 2022 1:20 pm
BrUDA je napisao/la:
ned jul 24, 2022 11:36 am
Ispuni navijacku duznost
Neću, hoću da hejtam 🤣
Da nije kasno tekma vala se moglo i do Mostara, ali valja sutra na posao raniti hhh
Pokupimo Vecu i hajmo
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2022 3:18 pm

Znaju se oni mučiti s realizacijom kad Bilbiju ne ide.
Treba biti čvrst nazad. Pa šta bude.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2022 3:26 pm

Jedna insajderska da se raja malo smiri. Od nove godine se sve redovno uplacuje i legalno. Doprinosi, porezi i reprogrami.

I hajde da sacekamo i damo ljudima sansu. Zaista alternative nemamo. Ja volim Zelju jako mnogo, ali se ne bih smio usuditi raditi nesto u klubu, tako da ovim ljudima skidam kapu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BrUDA
Kontakt:

ned jul 24, 2022 3:50 pm

storm_raider je napisao/la:
ned jul 24, 2022 3:26 pm
Jedna insajderska da se raja malo smiri. Od nove godine se sve redovno uplacuje i legalno. Doprinosi, porezi i reprogrami.

I hajde da sacekamo i damo ljudima sansu. Zaista alternative nemamo. Ja volim Zelju jako mnogo, ali se ne bih smio usuditi raditi nesto u klubu, tako da ovim ljudima skidam kapu.
To su sporedne stvari, mi smo fotbal klab :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:12 pm

Je.bo majku 3 stranice citam kako treba imati "kulturu navijanja", samo kupiti clansku i godisnju i tako iskazati svoju ljubav i odanost klubu. Apsolutno nesto s cime se slazem, kad govorimo o nekim normalnim fudbalskim uslovima.

Aliii......

Hajmo malo o toj odanosti kluba prema navijacima!? Sta je to klub uradio prema nama zadnjih 4-5 godina, evo da ne idemo dalje!?? Samo traze i traze, a mi nit imamo ozbiljnu organizaciju, nit imamo ozbiljnog trenera, nit imamo ozbiljnu ekipu, nit imamo ciljeve, nit smo pokrenuli tuzbu protiv bilo koga ko je ostetio klub, a bilo ih je....Nista!!! Sve su nam oci uprte na "decka iz Amerike". Sta ce biti ako se to izjalovi, samo dragi Bog zna!? Da li je to vrijedno bezrezervne podrske?? Naravno da nije, ali Zeljo opet i to ima, s tim da je sve manje i takvih.

30 godina je proslo od rata, a kako napisah neki dan, mi smo bolji bili 98', nego sad. Vjerujem da niko od realnijih navijaca ne trazi da mi postanemo Real Madrid, ali zelim da postanemo ozbiljan klub!!! Da kao navijac ne razmisljam imamo li za pripreme, za igrace, za plate, ma za funkcionisanje uopste!? Hocu bas da moje bude da kupim clansku i godisnju i raspravljam o pojacanjima i dometima ekipe.Medjutim, dok god to nije tako, logicno je da cu, licno, vagati svaki put i gledati da ne bacam pare u bure bez dna.To je sva poenta. Sto kaze @salle, imamo dovolino iskustva da vise nikome na vjerujem na rijec.Samo djela, pa cemo svi znati gdje smo.Do tada, niko, ama bas niko NEMA PRAVO da me nazove manje vrijednim navijacem zato sto mozda nisam kupio clansku ili godisnju i sto cekam da klub i oni koji ga vode, pokazu ozbiljnost.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

BC1921
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:24 pm

Honajjj izbijjjj Bilbijiii zubeeee, zubeeee mu izbijjjjjj, pa nabijjjjj Santosuuuu nek gOnjaaaaaa...
Krivina Jug

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:35 pm

Smirite se momci, posljednje upozorenje svima.
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:40 pm

Danas Zeljo igra!

Obrisani postovi. Momci, prebacite se u privatne poruke. Ja bih bio prezadovoljan i nekim mrljavim iksom danas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:42 pm

Danas Zeljo igra!

Obrisani postovi. Momci, prebacite se u privatne poruke. Ja bih bio prezadovoljan i nekim mrljavim iksom danas.
Mislim da nam je to maksimum.

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:43 pm

Sto ste mi izbrisali postove? Jesam li koga uvrijedio? Imam pravo iznijeti svoje stavove i nastavit cu dok me ne banujete.

Diverzant
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned jul 24, 2022 4:42 pm
Danas Zeljo igra!

Mislim da nam je to maksimum.
vraćamo se sa punim plijenom iz west mostara, vidjet ces.
mada, zbog nasih zivaca više nam poraz igra al' ne mogu protiv Želje navijati nikad u životu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

kemo
Kontakt:

ned jul 24, 2022 4:44 pm

Hahahahaha covjek komentarise administraciju ja posaljem sta je on pisao i dalje pise bez opomene i obrisete mi post. Ma svaka cast, samo nastavite!

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Google [Bot] i 44 gosta.

Prijava