eto i štile u dan dva i cocalica slaze se polako igracka krizaljka
resic je po meni za nijansu dvije bolji od mujezinovica uz to jos i mladji na stranu pitar i to prosla su ta vremena kada se gledalo jedino direkt od njanja da predje
Poznajem momka lično i znam da je bio najbolji igrač juniorske lige kad su oni osvojili i kad su imali jednu od najboljih generacija. Poslije je zaigrao i u prvom timu i došli su mu ljudi iz Kortrijka da potpiše predugovor i kad je Musemić čuo za to samo ga sklonio. Poslije se motao po Čeliku, Slobodi, koji i nisu neka sredina za njegov tip igrača. Smatram da je došao pameti i da bi mogao proigrati kod nas. To što je nekad bio pitar će mu biti samo motiv više. Mislim da mu je Zuban menadžer, zato je i završio kod nas.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 8:27 amOvog Sefkiju sam pratio u Novom Pazaru i bio je vise nego korektan, po meni je puno veci potencijal i korisniji od Mustafe npr, makar mu znas poziciju.
Kod pitara nikad nije sansu dobio a puno vece panjeve su pustali da igraju. Vidjecemo, od svih sto se spominju jedino mi je Eldar Hasanovic sumnjiv jer znam da nije zadnje tri godine odigrao 5 konkretnih utakmica a i njegove price van terena protiv uprave i rukovodilaca Zelje jedno vrijeme su jako ljigave bile...
vala bašfanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jan 17, 2022 8:40 pmJadni mi ako se u Hajdara uzdamo, drag je on i meni al daleko je on od ozbiljnog veznog, moze li neko nama neupućenim reci sta je sa Stilicem i Cocalicem? Jesu pruzene ruke? Jel poslao Dijaliba poruku na viber da stize? Sta kaze "decko" iz Amerike??? Eeeeeeee mahalo moja ljepsa od Pariza...
dobro si
Ako je tako po meni fin prelazni ako zadovolje probe ove tj ako su Livancic i Cerimagic zadovoljili tj ako au u rangu svojih mogucnosti. Mjera. Ako uzmemo u obzir sve stvari koje sam i ja vec navodio u postovima. Ja s obzirom nanokolnosti zadovoljanm isfiltriras kroz sezonu i onda ciljano dovedes. Po meni treba jos jedan klasicni napadac. Zec i juniori bas i nije dovoljno prije svega zbog Zeca koji jensklon povredama.
Opet se povrijedioponosannavas je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 3:02 pmAko je tako po meni fin prelazni ako zadovolje probe ove tj ako su Livancic i Cerimagic zadovoljili tj ako au u rangu svojih mogucnosti. Mjera. Ako uzmemo u obzir sve stvari koje sam i ja vec navodio u postovima. Ja s obzirom nanokolnosti zadovoljanm isfiltriras kroz sezonu i onda ciljano dovedes. Po meni treba jos jedan klasicni napadac. Zec i juniori bas i nije dovoljno prije svega zbog Zeca koji jensklon povredama.
Ne pratis loptu!Tu je lazni Dijaliba,trenira
Cilj je deseto mjesto.Postavio tako u glavi i pratim leotar posusje rudar.Cak im zelim i po bod protiv divova.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 3:02 pmAko je tako po meni fin prelazni ako zadovolje probe ove tj ako su Livancic i Cerimagic zadovoljili tj ako au u rangu svojih mogucnosti. Mjera. Ako uzmemo u obzir sve stvari koje sam i ja vec navodio u postovima. Ja s obzirom nanokolnosti zadovoljanm isfiltriras kroz sezonu i onda ciljano dovedes. Po meni treba jos jedan klasicni napadac. Zec i juniori bas i nije dovoljno prije svega zbog Zeca koji jensklon povredama.
Cuj pirgav.Da mu nije stara irkinja
Hoda