Mozda ima Zeljin gen

Mozda ima Zeljin gen
Ma kante obaAmar927 je napisao/la: ↑pon jan 17, 2022 10:43 pmLjetos se povezivao sa nama ,nista losiji igrac od Mustafe ,jedino sto je pitar..
Niko mi ne smeta od igraca sto dovode,nikad se ne zna mozda pogode ko sa Dadom Sadikovicem ali taj Hasanovic mi je najodvratniji igrac i njegov povratak nikako ne podrzavam jer momak nema kvaliteta a i nije mlad ...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 12:03 amMomak je od svih koji su na probi regularan. Trenira trudi se, ima 20godina i ima potencijala. U u21 reprezentaciji je pokazao da može.
Bolje on nego propalice Zeric, Osmanovic i ove nekadašnje vedete ala Hasanovic.
Mi to priznali ili ne ali sa povratkom Mulalica, vratila se i mahala u klub.Amar927 je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 12:11 amNiko mi ne smeta od igraca sto dovode,nikad se ne zna mozda pogode ko sa Dadom Sadikovicem ali taj Hasanovic mi je najodvratniji igrac i njegov povratak nikako ne podrzavam jer momak nema kvaliteta a i nije mlad ...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 12:03 amMomak je od svih koji su na probi regularan. Trenira trudi se, ima 20godina i ima potencijala. U u21 reprezentaciji je pokazao da može.
Bolje on nego propalice Zeric, Osmanovic i ove nekadašnje vedete ala Hasanovic.
Mozda mu nisu dali jer mu je Zuban menadzermilanribar je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 8:27 amOvog Sefkiju sam pratio u Novom Pazaru i bio je vise nego korektan, po meni je puno veci potencijal i korisniji od Mustafe npr, makar mu znas poziciju.
Kod pitara nikad nije sansu dobio a puno vece panjeve su pustali da igraju. Vidjecemo, od svih sto se spominju jedino mi je Eldar Hasanovic sumnjiv jer znam da nije zadnje tri godine odigrao 5 konkretnih utakmica a i njegove price van terena protiv uprave i rukovodilaca Zelje jedno vrijeme su jako ljigave bile...
Na koji način je pripazio ?
Govorim za dugovanja. Ostalo se slažem.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 18, 2022 11:31 amNa koji način je pripazio ?
Plaćena je odšteta za njega Mladosti, dugo je bio povrijeđen kod nas, čekalo se sezonu ipo da proigra da se dokaže.
Nemojte klub ponižavati na konto igrača konstantno, ništa on više nama nije dao nego klub njemu a odličnu je odskočnu dasku za dalje dobio.